Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #49 üzenetére
Tökéletesen tudom, hogy milyen játékokról beszélsz, és tökéletesen tudom az árukat is, mivel van boxom, és adtam, vettem nem kevés játékot újonnan is és használtan is. Sőt van PC-m is, és van rá eredeti játékom is, tisztában vagyok azok áraival is. Mindemellett voltam már olyan szarban is, hogy kajára is csak egészen nagy kompromisszumokkal futotta, így azt is tudom hogy milyen, ha a megélhetésért kell küzdeni.
elithun : Az a pár ezer forint épp egy játék ára is lehet akár
Vagy éppen ismerek olyat, aki kb. annyiból él 1 hétig.
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #44 üzenetére
Lol, ha tisztában lennél, nem írtál volna ekkora baromságot, hogy 15000. Neked lövésed nincs.
Mellesleg a szüleimről nem tudsz semmit, úgyhogy szádra hiába ne vedd őket, de annyit azért elárulok, hogy kb. 15 éve egy Ft-ot nem kértem tőlük, csak adtam, de ha kértem volna se tudtak volna adni. Mellesleg nem lehet mindenki csóró, mint Te.
-
Djuree
félisten
válasz
tommy-gear #27 üzenetére
...és akkor inkább ellopod a játékot? látod ezért nem jön ki pc-re...neked én sem szivesen írnék játékot
én sem veszek meg mindent, van pár játékom, azokat cserélgetem és így mindig megvannak a legújabb játékokKG.: te még hiszel az IGN-nek? én a kamu botrányaik óta már rég nem nézegetem...
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #34 üzenetére
Akkor ezért nem vagy tisztában az árakkal, kérdés, hogy akkor minek szólsz be(le)?
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #27 üzenetére
Pláne, hogy az a 15000 jó kb 10000-nek is. Pl egy olyan elhanyagolhatóan szar játékot, mint a Forza 3 a megjelenés után kb 1 héttel 10500-ért már meg lehetett kapni konzol boltokban. Kereskedéssel foglalkozó srácoktól meg 9500-ért bontatlan fóliában, ma meg már bontatlan fóliás van 7500-ért. Nem mindenki olyan idióta, hogy a MédiaMárktban vásárol 15k meg a felett.
Tudod nem kell minden szar játékot megvenni, és amit végigtolsz azt meg el kell adni. És akkor éves szinten kb nulla forintodban van tíz-húsz játék végigjátszása. -
dfdfdf
őstag
válasz
tommy-gear #27 üzenetére
PCn sem olcsóbb már megbocsáss de te lehet 300Ftért is megtudod venni ...
-
GAbre
veterán
válasz
tommy-gear #19 üzenetére
Sztem hírverés,akarnak 1 kis "botrányt",h legyen reklámja...
Vagy dezinformáció.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest