Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
TazLeacher #68 üzenetére
Nem akarok vitába szálni de neked van egy csomó nem is gyenge kütyüd adatlapod szerint.
Nem áll szándékomban megtéríteni konzolra főleg hogy van neked
Én a felének is örülnék ami neked van bár így sem panaszkodhatok mert megvan mindenem -
dfdfdf
őstag
válasz
TazLeacher #66 üzenetére
janos666 :
Mindent ki lehetne adni mindenre de nem adják ki emiatt nőnek a konzoleladások.
Lehet mindig keresni a legjobb választást én ezt találtam persze lehet neked vagy másnak ez nem megoldás.
jer1cho :
FPS-t is lehet elég kényelmesen játszani konzollal de egérrel azért jobban megy ez igaz .
De 1-2 hét alatt meg lehet szokni az irányítást hiába 16 éves PCs múlt van a hátam mögött.RTSt még nem játszottam PSen megmondom őszintén nem is akaródzik kipróbálni. Egy tv sosem árt bár nem is használ. De ha van egy TVd ahogy nekem is volt a egy régi sony akkor nem feltétlen lehet rossz döntés egy konzol. mind2 oldalon vannak húzócímek és húzó műfajok. Láttam már analóggal gyereket úgy játszani hogy csak néztem és mondtam ilyen nincs. Igen én nem mondtam ilyet nem is fogok de be kell látnod hogy életképes alternatíva a konzol is. Nem bántam meg hogy PS3at szereztem. De azért a gépemet is fogom kicsit fejleszteni hogy 1-2 játékkal lowon tudjak játszani pl SC2 -
dfdfdf
őstag
Előre leírom hogy gamer voltam cs.16 miatt és sc mg persze dota.
A ps3amon van linux nem frissítettem a "frimware"-t.
Nem AutoCad-ezek és minden program megy a PCmen ami csak kell pl : XP, Office, War3, Cs1.6, SC, Firefox. Van egy cerka 430asom 1 giga ddr2 int GMA500as és 80+750 HDD és nekem ez elég bőven. 750es hdd nélkül 20.000Ft volt! (köszi laolaj)
A PS3 nem érte el még csúcspontját mellesleg sok gamma ki fog még jönni erre nem kell aggódni senkinek emiatt. Psen zenét hallgatok, youtubozok, levelezek, filmet nézek mkv-t is viszi linuxal képet nézegetek, játszok ha játszani van kedvem olyan játékkal amit a PCsek nem is ismernek. Egy fasza tv 140Kért már van full HD és 94 cm vagy nagyobb és újban és márkás mellé veszel egy ps3at használtan 45ért és kész a házimozi rendszered amivel játszhatsz filmet nézhetsz és akár netezhetsz is. Nekem azért van SD tvm mert erre telt.jer1cho :
fentebb leírtam mim van...
Ne szálljunk már el ennyire... Ha neked telik rá akkor én annak örülök én örülök a "kicsi fat-emnek". Mindenből lehet a legjobbat venni én megtaláltam számomra a legkedvezőbb megoldást PS3 és olcsó PC .akor egy pár kérdés nagy PCs guruk:
Hogy tekkenezel a gépeden? Láttál már konzolos FIFA-t? Esetleg egy Raging Blast? Netalán egy kis Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm 2?God of War 3 srácok?Írjam még azokat a nagy játékokat amik nem jönnek ki PCre? Szerintem nem kell nincs értelme.
Nekem ezek a játékok miatt kellett a ps3 mert ezekkel PCn 6 éven belül nem fogsz emulátorral játszani....Te a mostani gépdet lecseréled de nekem még a PS3am ugyan így itt lesz, lehet hogy te d12re fogsz ugrálni és sokkal szebb lesz nálad de akinek a játék élvezhetősége a grafikán múlik az meg is érdemli.
Viva UFO 2ps.: Én kompromisszumot kötök most a grafikával de több mindennel tudok játszani így mint te PCvel és fermivel sem élvezhetőbb jobban egy játék se mint psen vagy xboxon....
A driver gondokról és az exe file átnevezésekről most nem is szóltam -
dfdfdf
őstag
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
25-30 között egy boxot lehet venni már és ps3at is vehetsz 40-45 között akár garosat is.
mindenki mondja hogy HDtv kell a konzolokhoz nekem egy mezei sony SD tvm van és elég jó a képminőség vele. Egy középkategóriás vidi kari árából vehetsz egy konzolt akkor nem értem miért drága a konzol??? SOkan mondják drága a konzolra a játék lehet drága de használtan is jobb áron megy el mint a PCs verzió ha eladod.
Ha van HDTV-d akkor pl a ps3 jó lehet lejátszónak is mellé mert egy árban egy blue ray lejátszóval szóval nem értem miért drága egy olyan eszköz ami sok mindenre jó és bármelyik tulajdonsága megérheti az árát. -
dfdfdf
őstag
válasz
tommy-gear #27 üzenetére
PCn sem olcsóbb már megbocsáss de te lehet 300Ftért is megtudod venni ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged