- Hová lett 1000 mAh?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Hát nem tudom, tényleg nem kötekedésként mondom, de mi az átlagos üzlet? Mondok egy példát, Splinter Cell Conviction, egészen újnak mondanám még a játékot.
"15k-s fórumos ár"
CD Galaxisban és 576-nál 13k
Platinumshopban már csak 11,5k
Konzolvilágnál meg 10k.
És ez mind vaci új, bontatlan fóliás cucc.
Ugyanez a gamma PC-re mindenhol egységesen 9k.Persze, lehet azt mondani, hogy ne kukacoskodjunk már 1-2k-n, de akkor már az is igaz, hogy ugyanezzel az 1-2k-val drágább csak a konzolos verzió, akkor meg ezen se kukacoskodjunk már. Szóval vagy nézzük meg pontosan, hogy mi az ára, és mondjuk azt, hogy 1000 Ft-al drágább (és akkor nincs helye körülberüli áraknak), vagy beszéljünk általánosságban, és akkor mondhatjuk, hogy a konzolos játékok és a PC-s játékok árszínvonala egyezik. Valahogy a 15k-s, jujj de drága a konzolos verzió egyik verzióba sem illik bele
Na mindegy, nem offolok tovább
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #49 üzenetére
Tökéletesen tudom, hogy milyen játékokról beszélsz, és tökéletesen tudom az árukat is, mivel van boxom, és adtam, vettem nem kevés játékot újonnan is és használtan is. Sőt van PC-m is, és van rá eredeti játékom is, tisztában vagyok azok áraival is. Mindemellett voltam már olyan szarban is, hogy kajára is csak egészen nagy kompromisszumokkal futotta, így azt is tudom hogy milyen, ha a megélhetésért kell küzdeni.
elithun : Az a pár ezer forint épp egy játék ára is lehet akár
Vagy éppen ismerek olyat, aki kb. annyiból él 1 hétig.
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #44 üzenetére
Lol, ha tisztában lennél, nem írtál volna ekkora baromságot, hogy 15000. Neked lövésed nincs.
Mellesleg a szüleimről nem tudsz semmit, úgyhogy szádra hiába ne vedd őket, de annyit azért elárulok, hogy kb. 15 éve egy Ft-ot nem kértem tőlük, csak adtam, de ha kértem volna se tudtak volna adni. Mellesleg nem lehet mindenki csóró, mint Te.
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #34 üzenetére
Akkor ezért nem vagy tisztában az árakkal, kérdés, hogy akkor minek szólsz be(le)?
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #27 üzenetére
Pláne, hogy az a 15000 jó kb 10000-nek is. Pl egy olyan elhanyagolhatóan szar játékot, mint a Forza 3 a megjelenés után kb 1 héttel 10500-ért már meg lehetett kapni konzol boltokban. Kereskedéssel foglalkozó srácoktól meg 9500-ért bontatlan fóliában, ma meg már bontatlan fóliás van 7500-ért. Nem mindenki olyan idióta, hogy a MédiaMárktban vásárol 15k meg a felett.
Tudod nem kell minden szar játékot megvenni, és amit végigtolsz azt meg el kell adni. És akkor éves szinten kb nulla forintodban van tíz-húsz játék végigjátszása. -
heihachi
addikt
Örömhír, az egy jófajta volt nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest