- Hová lett 1000 mAh?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
nem
ki lehet fogni, csak sok aprót kell nézegetni. ez már amúgy a 7. boxom, ebből 5-öt ilyen jó áron vettem, túladtam rajtuk és kerestem is vele kis pénzt
de igen ritka mondjuk, meg érteni kell nagyon a boxokhoz, hogy tudja az ember mit érdemes venni, melyik fogja még bírni jó darabigtommy-gear: ha nincs pénzed rá ne játssz. ennyire egyszerű
-
Djuree
félisten
válasz
tommy-gear #27 üzenetére
...és akkor inkább ellopod a játékot? látod ezért nem jön ki pc-re...neked én sem szivesen írnék játékot
én sem veszek meg mindent, van pár játékom, azokat cserélgetem és így mindig megvannak a legújabb játékokKG.: te még hiszel az IGN-nek? én a kamu botrányaik óta már rég nem nézegetem...
-
Djuree
félisten
ne is jöjjön pc-re. az ilyet jobb konzolon játszani, meg pc-n úgyis mindenki lewarezolja...
amúgyis egy xbox annyiba kerül mint egy közepes vga...én 20k-ért vettem a boxom, ennyit megér sztem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged