- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
A Wii nem "úgy" konzol. Egyedül sosem játszom, a Wii az társasjáték. Haverokkal 4-6-an, az nagyon nem sinlge. A gép mostmár több, mint 1 éves, és valószínűleg ebben az évben már így is marad (Megjegyzem csenben, hogy a gép belesjébe pénzt konkrétan 2008 nyarán tettem utoljára, mert a 2009-es cseréből még pénzt is tudtam kivenni egy jó gariztatás folyamán, tehát lényegében lassan 2 éve nem költöttem 1 Ft-ot sem gépre).
Nekem csak a PC a játékplatform. Valószínűleg, ha holnap vennék egy Box-ot, akkor nem lenne ennyire fontos a PC. Többet nem hiszem, hoyg költenék, mint egyébként, maximum osztanám két felé.
-
dfdfdf
őstag
válasz
TazLeacher #68 üzenetére
Nem akarok vitába szálni de neked van egy csomó nem is gyenge kütyüd adatlapod szerint.
Nem áll szándékomban megtéríteni konzolra főleg hogy van neked
Én a felének is örülnék ami neked van bár így sem panaszkodhatok mert megvan mindenem -
TazLeacher
nagyúr
Ha most nem lenne olyan játékom, amit még nem játszottam ki (vagyis mindent végigtoltam volna már), és gépet kellene fejleszteni, szerintem vennék másodiknak egy boxot. Mert azzal lehet megúsznék egy VGA cserét, és minden új játéknál dönthetnék, hogy PC vagy Box. De mivel van még itthon bőven játék, amit még kijátszanék, ill. azért még elmennek a játékok, így marad az only PC. Mire meg előjönne ez a dilemma, hol lesz már a 360-as box?
Akkor majd jön a következő Xbox, az meg megint 100+K lesz, tehát megintcsak maradok a PC-nél.
-
dfdfdf
őstag
válasz
TazLeacher #66 üzenetére
janos666 :
Mindent ki lehetne adni mindenre de nem adják ki emiatt nőnek a konzoleladások.
Lehet mindig keresni a legjobb választást én ezt találtam persze lehet neked vagy másnak ez nem megoldás.
jer1cho :
FPS-t is lehet elég kényelmesen játszani konzollal de egérrel azért jobban megy ez igaz .
De 1-2 hét alatt meg lehet szokni az irányítást hiába 16 éves PCs múlt van a hátam mögött.RTSt még nem játszottam PSen megmondom őszintén nem is akaródzik kipróbálni. Egy tv sosem árt bár nem is használ. De ha van egy TVd ahogy nekem is volt a egy régi sony akkor nem feltétlen lehet rossz döntés egy konzol. mind2 oldalon vannak húzócímek és húzó műfajok. Láttam már analóggal gyereket úgy játszani hogy csak néztem és mondtam ilyen nincs. Igen én nem mondtam ilyet nem is fogok de be kell látnod hogy életképes alternatíva a konzol is. Nem bántam meg hogy PS3at szereztem. De azért a gépemet is fogom kicsit fejleszteni hogy 1-2 játékkal lowon tudjak játszani pl SC2 -
TazLeacher
nagyúr
Az a gond a PS3-al, hogy kb. pont annyi játék nem jelenik meg rá, mint PC-re...
Hogy tekkenezel a gépeden? Láttál már konzolos FIFA-t? Esetleg egy Raging Blast? Netalán egy kis Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm 2?God of War 3 srácok?Írjam még azokat a nagy játékokat amik nem jönnek ki PCre? Szerintem nem kell nincs értelme.
Annó (már egy jó ideje...) amikor volt egy kis pénzem, döntenem kellett, hogy az akkor megjelenő PS2 vagy a PC mellett tegyem le a voksom. Tudod mi döntötte el a mérleget? Abban az időben a Civilization és a Warcraft, illetve a komplett FPS piac. Sajnos az RTS és FPS játszhatatlan konzolon.
Mindkettőt lehet játszani, sokan játszák is, de azért nem ugyan az, ezt mindenki tudja, megszokni meglehet, de attól jó nem lesz, max megszoktad. Az meg, hogy Te több játékkal tudsz játszani? Ezt ugye Te sem gondolod komolyan?
PC-re kb. 10-szer annyi játék van, mint PS3-ra. Nekem van otthon kb. 20 db olyan eredeti játékom, ami sosem jött ki PS3-ra (és már nem is fog), és még végig akarom játszani. Pl. Doom 3? Witcher? Company of Heroes? World is Conflict? Civilization? Warcraft? Starcraft? Diablo? Half Life? Szerintem fölösleges folytatni...Nem tudom, hogy érdekelnek-e, vagy ismered-e ezek a címeket, de ez lényegtelen, mert PS3 exkluzív játékból nem tudsz felsorolni 5 db-ot, ami engem érdekele. Azok közül amiket leírtál, ahogy elöttem is írták max a GoW. Box exkluzívból lehet kb. 10-15 ilyen. 10-15 játék miatt vegyek konzolt, hogy dupla helyet foglaljon otthon, plusz egy tv-t kelljen elhelyeznem (meg vennem), vagy akkor vagy játszom, vagy a család tv-zik, ileltve lemondjak két alap stílusról? Nem hangzik túl igéretesnek.
A PS3 mellett szól a Blu-ray és az ingyenes multi, viszont kevés a játék, és gép és a játékok is drágák, továbbá, mint leírtam, a Blu-ray sem indok, mert így nem tudom a házimozit kiváltani, mivel nem egyedül élek.
A Box mellett szól, hogy relatív olcsó, kevés olyan cím van, ami nem jön ki rá, a játékok árai is barátságosabbak, viszont a fizetős multi vicc.
Szóval fogadjuk már el, hogy ez nem egy lejátszott meccs, mindenki eldönti, hogy neki mi a jobb. És az ilyen "akkor vegyél konzolt" dumáktól - ezt nem te mondtad - a hajam égnek áll.
-
janos666
nagyúr
Én egyedül a Final Fantasy sorozatot hiányolom a játéklistámról (azt is csak azért, mert tetszett a mozifilm, lehet hogy a játékokat 10 perc után meguntam volna, nem tudom...), amiket példának soroltál, azok nem izgattak (talán a God of War érdekelt egy kicsit, míg meg nem néztem alaposabban egy gameplay videót). - Jó tudom, nem teljes a lista, csak példák.
De ugyan így példa, hogy most a videók alapján nagyon tetszik az Alane Wake, de Xbox exclusive cím lett, szóval ha lenne egy PS3-am (márpedig ha lenne valami konzolom, akkor tuti PS3-at vennék, nem Xbox-ot), azzal egyelőre ugyan ott lennék, mint PC-vel. Szóval ha ennyire le lennék maradva a PC-vel, akkor rögtön mindkét konzolból kellene otthon tartanom egyet-egyet, hogy ne maradjak le semmiről.Még arra gondoltam, veszek egy bannolt Xboxot egy Alane Wake-el, aztán együtt eladom vételár körül, ha végeztem vele. (Csak ahhoz előbb kéne egy új monitor 1:1 pixel mapping móddal, amit amúgy is tervezek más miatt a PC-hez, csak úgy tűnik nem elég nagy erőkkel, mert még mindig eladó a mostani...) Csak hát egy játék miatt megbarátkozni a kontrollerrel... inkább megvárom, hátha kiadják PC-re. Mert amire most felvágsz, hogy konzol exclusive címek, ezek nem eredendő dolgok, hanem a marketing eszközei. Ezeket a játékokat is ugyan úgy lehetne PC-re is portolni, sőt, gond nélkül (szinte minden játékot PC-n írnak meg először, akkor is ha csak konzolos kiadása lesz, esetleg optimalizálni kéne még kicsit PC-re, de ilyesmikben szívesen segédkeznek a VGA gyártók ingyen és bérmentve - vagy hát némi reklámért cserébe...).
-
dfdfdf
őstag
Előre leírom hogy gamer voltam cs.16 miatt és sc mg persze dota.
A ps3amon van linux nem frissítettem a "frimware"-t.
Nem AutoCad-ezek és minden program megy a PCmen ami csak kell pl : XP, Office, War3, Cs1.6, SC, Firefox. Van egy cerka 430asom 1 giga ddr2 int GMA500as és 80+750 HDD és nekem ez elég bőven. 750es hdd nélkül 20.000Ft volt! (köszi laolaj)
A PS3 nem érte el még csúcspontját mellesleg sok gamma ki fog még jönni erre nem kell aggódni senkinek emiatt. Psen zenét hallgatok, youtubozok, levelezek, filmet nézek mkv-t is viszi linuxal képet nézegetek, játszok ha játszani van kedvem olyan játékkal amit a PCsek nem is ismernek. Egy fasza tv 140Kért már van full HD és 94 cm vagy nagyobb és újban és márkás mellé veszel egy ps3at használtan 45ért és kész a házimozi rendszered amivel játszhatsz filmet nézhetsz és akár netezhetsz is. Nekem azért van SD tvm mert erre telt.jer1cho :
fentebb leírtam mim van...
Ne szálljunk már el ennyire... Ha neked telik rá akkor én annak örülök én örülök a "kicsi fat-emnek". Mindenből lehet a legjobbat venni én megtaláltam számomra a legkedvezőbb megoldást PS3 és olcsó PC .akor egy pár kérdés nagy PCs guruk:
Hogy tekkenezel a gépeden? Láttál már konzolos FIFA-t? Esetleg egy Raging Blast? Netalán egy kis Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm 2?God of War 3 srácok?Írjam még azokat a nagy játékokat amik nem jönnek ki PCre? Szerintem nem kell nincs értelme.
Nekem ezek a játékok miatt kellett a ps3 mert ezekkel PCn 6 éven belül nem fogsz emulátorral játszani....Te a mostani gépdet lecseréled de nekem még a PS3am ugyan így itt lesz, lehet hogy te d12re fogsz ugrálni és sokkal szebb lesz nálad de akinek a játék élvezhetősége a grafikán múlik az meg is érdemli.
Viva UFO 2ps.: Én kompromisszumot kötök most a grafikával de több mindennel tudok játszani így mint te PCvel és fermivel sem élvezhetőbb jobban egy játék se mint psen vagy xboxon....
A driver gondokról és az exe file átnevezésekről most nem is szóltam -
TazLeacher
nagyúr
A. Veszel egy notit otthonra, mondjuk 120K, hogy legyen gép és veszel mellé egy Box-ot 40K-ért. 160K.
B. Szerinted 160K-ból nem hozok ki egy olyan gépet, amin simán elmegy bármelyik játék "SD felbontásbnan"?
Persze, ha van HDTV az más...ja. Legfőképpen, ha nem egyedül élsz. Vagy rögtön 2 HDTV-t veszünk, hogy 1 amin a család TV-zik, vagy DVD-zik, és egy, ha éppen végig szeretném játszani a délutánt...
És nem vagyok a konzolok ellen, mert pont tegnap beszélgettük haverral, hogy a Box akár még 2. gépnek is jó a PC mellé, ha ezzel megúszol hardverfejlesztést. Csak sokszor nem alternatíva.
-
janos666
nagyúr
Nekem pl. az a gondom, hogy egy (akármilyen) PC mindenképp kell a házba. Ez után amit a PC-re költök, abból szinte minden alkalmazás profitál (pár cél-hardware-től eltekintve, de ugye annak is megvan a maga célja...).
A PC-men elfut a World, Excel, PowerPoint, MathCAD, AutoCAD, stb, és pl. utóbbinak sem árt egy legalább közepes CPU+RAM és VGA páros, és igényli a minél nagyobb felbontású, szép kontrasztos monitor. Ha már ezek megvannak, akkor már csak a hangra kell még kicsit rágyúrni, és kiváló lehet HD filmezésre is, illetve nem kell sokkal többet kiadni a gépre, hogy a játékok is jól menjenek, és ezek a programok is még simábban fussanak.
A jól összerakott PC egy összegben drágának tűnik, de szinte mindent meg lehet vele csinálni, és szinte minden profitál a hardware fejlesztéséből.Egy konzol sem olcsó, mert egyrészt a PC alkatrészt is össze lehet vadászni némi szerencsével használtan olyantól, aki sürgősen meg akar tőle szabadulni, akár kicsit áron alul, másrészt a mai konzolok is közelebb vannak már a végükhöz, mint a megjelenésükhöz, most már nyilván olcsóbbak, de ha az utóbbi évek alatt is játszani akartál valamivel, akkor még újonnan kellett megvenned a megjelenés környékén, magasabb árakon. És a konzol csak játékra kell, mert minden másra jobb lesz a PC, amit ugye szintén tartani kell otthon. (Még filmezésre esetleg használhatsz valami hacket, hogy hozzáférj LAN-on a PS3 Blu-Ray olvasójához, és akkor azt már nem kell venni a PC-be.)
Nyilván lehet SD TV-n is játszani, ahogy a PC-n is lőhetsz 640x480-as felbontást, csak szar.
Viszont sok PC monitor is tud 1:1 pixel mappingot és van rajta HDMI bemenet, szóval használható konzollal. Illetve valóban volt valami Linux is PS3-ra...
-
dfdfdf
őstag
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
25-30 között egy boxot lehet venni már és ps3at is vehetsz 40-45 között akár garosat is.
mindenki mondja hogy HDtv kell a konzolokhoz nekem egy mezei sony SD tvm van és elég jó a képminőség vele. Egy középkategóriás vidi kari árából vehetsz egy konzolt akkor nem értem miért drága a konzol??? SOkan mondják drága a konzolra a játék lehet drága de használtan is jobb áron megy el mint a PCs verzió ha eladod.
Ha van HDTV-d akkor pl a ps3 jó lehet lejátszónak is mellé mert egy árban egy blue ray lejátszóval szóval nem értem miért drága egy olyan eszköz ami sok mindenre jó és bármelyik tulajdonsága megérheti az árát. -
GAbre
veterán
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
Az a baj,h pcre sokat kell optimalizálni,ellenőrizni,h ezzel,és ezzel a konfiggal,h fut.
Ne legyen hiba se benne.
Miközben konzolra úgymond csak 1 új bört húznak,és már meg is van xboxra, ps3ra stb...
És mivel sokan vagyunk pc-sek,és sokan VANNAK olyanok akik pcre nem vesznek játékot,ezért sokkal szembetűnöbb a warez.
Konzolra többen vesznek játékot,mint warezolnak.
Pl azért is mert a sok kis lurkónak anyuci veszi konzolt,aztán meg kisírják a játékokat is hozzá.
És se a szülők,se a gyerekek nem értenek a warezhoz,h használják.(Gondolom én) -
Sirandrish
legenda
Minden olyan játéknál meg a gyalázás ami nem jön PC-re
Nem jön PC-re mert a fejlesztők leszarják a PC-t...senki sem warezol PC-n csak épp a készítőknek nem kell az a 200M bevétel amit a PC-s verzió hozna...
És amúgy sem kell konzol mert egy konzol árából egy csúcskategóriás PC-t is összerakok 48as monitorral -
heihachi
addikt
Hát nem tudom, tényleg nem kötekedésként mondom, de mi az átlagos üzlet? Mondok egy példát, Splinter Cell Conviction, egészen újnak mondanám még a játékot.
"15k-s fórumos ár"
CD Galaxisban és 576-nál 13k
Platinumshopban már csak 11,5k
Konzolvilágnál meg 10k.
És ez mind vaci új, bontatlan fóliás cucc.
Ugyanez a gamma PC-re mindenhol egységesen 9k.Persze, lehet azt mondani, hogy ne kukacoskodjunk már 1-2k-n, de akkor már az is igaz, hogy ugyanezzel az 1-2k-val drágább csak a konzolos verzió, akkor meg ezen se kukacoskodjunk már. Szóval vagy nézzük meg pontosan, hogy mi az ára, és mondjuk azt, hogy 1000 Ft-al drágább (és akkor nincs helye körülberüli áraknak), vagy beszéljünk általánosságban, és akkor mondhatjuk, hogy a konzolos játékok és a PC-s játékok árszínvonala egyezik. Valahogy a 15k-s, jujj de drága a konzolos verzió egyik verzióba sem illik bele
Na mindegy, nem offolok tovább
-
elithun
őstag
Gondolom külföldről szerzed be a játékokat, vagy használtan itt a hardveraprón. Ami okos dolog (én is így csinálom, spórolás 4 ever), de én az átlagos üzletek (576, CDgalaxis) árait vettem figyelembe, és mivel tommy-gear kolléga is arról beszélt így nem tévedett sokat. Az megint más kérdés, hogy az a 2ezer Ft kinek sok,de mivel tízezres nagyságrendekről beszélünk így eltérésnek szerintem nem sok.
-
heihachi
addikt
-
Djuree
félisten
nem
ki lehet fogni, csak sok aprót kell nézegetni. ez már amúgy a 7. boxom, ebből 5-öt ilyen jó áron vettem, túladtam rajtuk és kerestem is vele kis pénzt
de igen ritka mondjuk, meg érteni kell nagyon a boxokhoz, hogy tudja az ember mit érdemes venni, melyik fogja még bírni jó darabigtommy-gear: ha nincs pénzed rá ne játssz. ennyire egyszerű
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #49 üzenetére
Tökéletesen tudom, hogy milyen játékokról beszélsz, és tökéletesen tudom az árukat is, mivel van boxom, és adtam, vettem nem kevés játékot újonnan is és használtan is. Sőt van PC-m is, és van rá eredeti játékom is, tisztában vagyok azok áraival is. Mindemellett voltam már olyan szarban is, hogy kajára is csak egészen nagy kompromisszumokkal futotta, így azt is tudom hogy milyen, ha a megélhetésért kell küzdeni.
elithun : Az a pár ezer forint épp egy játék ára is lehet akár
Vagy éppen ismerek olyat, aki kb. annyiból él 1 hétig.
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #44 üzenetére
Lol, ha tisztában lennél, nem írtál volna ekkora baromságot, hogy 15000. Neked lövésed nincs.
Mellesleg a szüleimről nem tudsz semmit, úgyhogy szádra hiába ne vedd őket, de annyit azért elárulok, hogy kb. 15 éve egy Ft-ot nem kértem tőlük, csak adtam, de ha kértem volna se tudtak volna adni. Mellesleg nem lehet mindenki csóró, mint Te.
-
tommy-gear
tag
de am tényleg mutassatok már egy oldalt ahol konkrétan azt írják hogy NEM jön pc-re
mert gamepodon kívül mindenhol az ellenkezőjét látom -
Foo
tag
ennek volt az első része az az undorító konzol port amit kb. 10 perc után töröltem a gépről... nem nagy baj ha nem jön pc-re, legalábbis ha olyan minősíthetetlen lesz mint az első rész...
-
Djuree
félisten
válasz
tommy-gear #27 üzenetére
...és akkor inkább ellopod a játékot? látod ezért nem jön ki pc-re...neked én sem szivesen írnék játékot
én sem veszek meg mindent, van pár játékom, azokat cserélgetem és így mindig megvannak a legújabb játékokKG.: te még hiszel az IGN-nek? én a kamu botrányaik óta már rég nem nézegetem...
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #34 üzenetére
Akkor ezért nem vagy tisztában az árakkal, kérdés, hogy akkor minek szólsz be(le)?
-
starwars56
csendes tag
Hát de öcsém úgy vártam a TFU1-et mikor megjelent kiderül hogy pc-re nme jön ki oké ps2-őn vagy 60x-or ki toltam eltelt asszem 1 év (bocs ha túlzok) és sikerült ki adniuk pc-re ... Mért nem képesek megcsinálni pc-re is ezt nem értem konzolt meg csak ezé nem fogok venni pedig én is nagyon várom a TFU2-őt
-
KG.
tag
-
Findzs
addikt
nem nagy kár érte hogy nem jön pc-re amíg seprűnyéllel kell benne hadakozni
-
heihachi
addikt
válasz
tommy-gear #27 üzenetére
Pláne, hogy az a 15000 jó kb 10000-nek is. Pl egy olyan elhanyagolhatóan szar játékot, mint a Forza 3 a megjelenés után kb 1 héttel 10500-ért már meg lehetett kapni konzol boltokban. Kereskedéssel foglalkozó srácoktól meg 9500-ért bontatlan fóliában, ma meg már bontatlan fóliás van 7500-ért. Nem mindenki olyan idióta, hogy a MédiaMárktban vásárol 15k meg a felett.
Tudod nem kell minden szar játékot megvenni, és amit végigtolsz azt meg el kell adni. És akkor éves szinten kb nulla forintodban van tíz-húsz játék végigjátszása. -
dfdfdf
őstag
válasz
tommy-gear #27 üzenetére
PCn sem olcsóbb már megbocsáss de te lehet 300Ftért is megtudod venni ...
-
Djuree
félisten
ne is jöjjön pc-re. az ilyet jobb konzolon játszani, meg pc-n úgyis mindenki lewarezolja...
amúgyis egy xbox annyiba kerül mint egy közepes vga...én 20k-ért vettem a boxom, ennyit megér sztem mindenkinek -
kpal
nagyúr
jó lesz.
-
gyulus08
aktív tag
Hát az első rész szvsz elég gyatra lett, a 2-től nemtudom mit kéne várnom...
remélem kicsit jobb lessz a hangulata,mert eléggé unalmas volt -
GAbre
veterán
válasz
tommy-gear #19 üzenetére
Sztem hírverés,akarnak 1 kis "botrányt",h legyen reklámja...
Vagy dezinformáció..... -
tommy-gear
tag
jönni fog pc-re nyugi
-
tommy-gear
tag
-
GAbre
veterán
válasz
CsendesMark #12 üzenetére
Jah fps limit az szar volt,nagyon konzolos volt,de hiába,én örülök,h 1eltalán volt.
Mint nagy Star Wars rajongó,örülök neki,h erről nem maradtam le.... -
janos666
nagyúr
Azt még megértem, mikor valami PS vagy XBox exclusive (mert hiányolom azért az Alane Wake-et is a gépemről), de mikor minden létező vacakra portolják, csak épp PC-re nem... na ilyenkor már kicsit furcsának érzem a dolgot.
-
heihachi
addikt
Örömhír, az egy jófajta volt nagyon
-
Prof01
veterán
Kíváncsian várom.
-
plus44
veterán
Szegény PC-sek megint szívnak.
-
GAbre
veterán
Nah erre kiváncsi leszek,mert ugyebár,ha folytatódik,márpedig,h lenne másképp,akkor,h éli túl a karakter???
Mert én úgy emlékszem meghalt,miközben védtem a lázadókat,h elmeneküljenek...
A másik,h persze,h kihagyják a pct....
Csak most nem tudják arra keni,h nincs olyan technológia,ami engedné eme platformra a fejlesztést.... -
CPU001
csendes tag
Ez nevetséges. Minden PC-s-nek minden qva játékuknál kálváriát kell járniuk hogy kijöjjön. Nem igaz hogy egy 1 hónapos munkával egy konzolportot nem lehet kibaszni. A TFU is csak akkor jött PC-re amikor a szutykokra már eladtak 7milliót. Bekaphatját nyugodtan. Szánalmas. Az első részbe volt ötlet, szép grafika volt benne és elképesztő fizika. Újat úgyse tudnak. Majd nézek egy Walktouht-ot oszt csá.
-
elithun
őstag
Akkor vagy egyáltalán nem kapunk semmit, vagy egy konzol átiratot...persze teljes áron.
-
Def26
félisten
Akkor lassan el kéne kezdenem az első részt.
-
Neks
tag
Várjuk nagyon nagy türelemmel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Synology NAS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest