- Hová lett 1000 mAh?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
Az a baj,h pcre sokat kell optimalizálni,ellenőrizni,h ezzel,és ezzel a konfiggal,h fut.
Ne legyen hiba se benne.
Miközben konzolra úgymond csak 1 új bört húznak,és már meg is van xboxra, ps3ra stb...
És mivel sokan vagyunk pc-sek,és sokan VANNAK olyanok akik pcre nem vesznek játékot,ezért sokkal szembetűnöbb a warez.
Konzolra többen vesznek játékot,mint warezolnak.
Pl azért is mert a sok kis lurkónak anyuci veszi konzolt,aztán meg kisírják a játékokat is hozzá.
És se a szülők,se a gyerekek nem értenek a warezhoz,h használják.(Gondolom én) -
GAbre
veterán
válasz
tommy-gear #19 üzenetére
Sztem hírverés,akarnak 1 kis "botrányt",h legyen reklámja...
Vagy dezinformáció..... -
GAbre
veterán
válasz
CsendesMark #12 üzenetére
Jah fps limit az szar volt,nagyon konzolos volt,de hiába,én örülök,h 1eltalán volt.
Mint nagy Star Wars rajongó,örülök neki,h erről nem maradtam le.... -
GAbre
veterán
Nah erre kiváncsi leszek,mert ugyebár,ha folytatódik,márpedig,h lenne másképp,akkor,h éli túl a karakter???
Mert én úgy emlékszem meghalt,miközben védtem a lázadókat,h elmeneküljenek...
A másik,h persze,h kihagyják a pct....
Csak most nem tudják arra keni,h nincs olyan technológia,ami engedné eme platformra a fejlesztést....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged