Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
25-30 között egy boxot lehet venni már és ps3at is vehetsz 40-45 között akár garosat is.
mindenki mondja hogy HDtv kell a konzolokhoz nekem egy mezei sony SD tvm van és elég jó a képminőség vele. Egy középkategóriás vidi kari árából vehetsz egy konzolt akkor nem értem miért drága a konzol??? SOkan mondják drága a konzolra a játék lehet drága de használtan is jobb áron megy el mint a PCs verzió ha eladod.
Ha van HDTV-d akkor pl a ps3 jó lehet lejátszónak is mellé mert egy árban egy blue ray lejátszóval szóval nem értem miért drága egy olyan eszköz ami sok mindenre jó és bármelyik tulajdonsága megérheti az árát. -
GAbre
veterán
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
Az a baj,h pcre sokat kell optimalizálni,ellenőrizni,h ezzel,és ezzel a konfiggal,h fut.
Ne legyen hiba se benne.
Miközben konzolra úgymond csak 1 új bört húznak,és már meg is van xboxra, ps3ra stb...
És mivel sokan vagyunk pc-sek,és sokan VANNAK olyanok akik pcre nem vesznek játékot,ezért sokkal szembetűnöbb a warez.
Konzolra többen vesznek játékot,mint warezolnak.
Pl azért is mert a sok kis lurkónak anyuci veszi konzolt,aztán meg kisírják a játékokat is hozzá.
És se a szülők,se a gyerekek nem értenek a warezhoz,h használják.(Gondolom én)
Új hozzászólás Aktív témák
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged