- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Hová lett 1000 mAh?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én egyedül a Final Fantasy sorozatot hiányolom a játéklistámról (azt is csak azért, mert tetszett a mozifilm, lehet hogy a játékokat 10 perc után meguntam volna, nem tudom...), amiket példának soroltál, azok nem izgattak (talán a God of War érdekelt egy kicsit, míg meg nem néztem alaposabban egy gameplay videót). - Jó tudom, nem teljes a lista, csak példák.
De ugyan így példa, hogy most a videók alapján nagyon tetszik az Alane Wake, de Xbox exclusive cím lett, szóval ha lenne egy PS3-am (márpedig ha lenne valami konzolom, akkor tuti PS3-at vennék, nem Xbox-ot), azzal egyelőre ugyan ott lennék, mint PC-vel. Szóval ha ennyire le lennék maradva a PC-vel, akkor rögtön mindkét konzolból kellene otthon tartanom egyet-egyet, hogy ne maradjak le semmiről.Még arra gondoltam, veszek egy bannolt Xboxot egy Alane Wake-el, aztán együtt eladom vételár körül, ha végeztem vele. (Csak ahhoz előbb kéne egy új monitor 1:1 pixel mapping móddal, amit amúgy is tervezek más miatt a PC-hez, csak úgy tűnik nem elég nagy erőkkel, mert még mindig eladó a mostani...) Csak hát egy játék miatt megbarátkozni a kontrollerrel... inkább megvárom, hátha kiadják PC-re. Mert amire most felvágsz, hogy konzol exclusive címek, ezek nem eredendő dolgok, hanem a marketing eszközei. Ezeket a játékokat is ugyan úgy lehetne PC-re is portolni, sőt, gond nélkül (szinte minden játékot PC-n írnak meg először, akkor is ha csak konzolos kiadása lesz, esetleg optimalizálni kéne még kicsit PC-re, de ilyesmikben szívesen segédkeznek a VGA gyártók ingyen és bérmentve - vagy hát némi reklámért cserébe...).
-
janos666
nagyúr
Nekem pl. az a gondom, hogy egy (akármilyen) PC mindenképp kell a házba. Ez után amit a PC-re költök, abból szinte minden alkalmazás profitál (pár cél-hardware-től eltekintve, de ugye annak is megvan a maga célja...).
A PC-men elfut a World, Excel, PowerPoint, MathCAD, AutoCAD, stb, és pl. utóbbinak sem árt egy legalább közepes CPU+RAM és VGA páros, és igényli a minél nagyobb felbontású, szép kontrasztos monitor. Ha már ezek megvannak, akkor már csak a hangra kell még kicsit rágyúrni, és kiváló lehet HD filmezésre is, illetve nem kell sokkal többet kiadni a gépre, hogy a játékok is jól menjenek, és ezek a programok is még simábban fussanak.
A jól összerakott PC egy összegben drágának tűnik, de szinte mindent meg lehet vele csinálni, és szinte minden profitál a hardware fejlesztéséből.Egy konzol sem olcsó, mert egyrészt a PC alkatrészt is össze lehet vadászni némi szerencsével használtan olyantól, aki sürgősen meg akar tőle szabadulni, akár kicsit áron alul, másrészt a mai konzolok is közelebb vannak már a végükhöz, mint a megjelenésükhöz, most már nyilván olcsóbbak, de ha az utóbbi évek alatt is játszani akartál valamivel, akkor még újonnan kellett megvenned a megjelenés környékén, magasabb árakon. És a konzol csak játékra kell, mert minden másra jobb lesz a PC, amit ugye szintén tartani kell otthon. (Még filmezésre esetleg használhatsz valami hacket, hogy hozzáférj LAN-on a PS3 Blu-Ray olvasójához, és akkor azt már nem kell venni a PC-be.)
Nyilván lehet SD TV-n is játszani, ahogy a PC-n is lőhetsz 640x480-as felbontást, csak szar.
Viszont sok PC monitor is tud 1:1 pixel mappingot és van rajta HDMI bemenet, szóval használható konzollal. Illetve valóban volt valami Linux is PS3-ra...
-
janos666
nagyúr
Azt még megértem, mikor valami PS vagy XBox exclusive (mert hiányolom azért az Alane Wake-et is a gépemről), de mikor minden létező vacakra portolják, csak épp PC-re nem... na ilyenkor már kicsit furcsának érzem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest