- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
TazLeacher #68 üzenetére
Nem akarok vitába szálni de neked van egy csomó nem is gyenge kütyüd adatlapod szerint.
Nem áll szándékomban megtéríteni konzolra főleg hogy van neked
Én a felének is örülnék ami neked van bár így sem panaszkodhatok mert megvan mindenem -
dfdfdf
őstag
válasz
TazLeacher #66 üzenetére
janos666 :
Mindent ki lehetne adni mindenre de nem adják ki emiatt nőnek a konzoleladások.
Lehet mindig keresni a legjobb választást én ezt találtam persze lehet neked vagy másnak ez nem megoldás.
jer1cho :
FPS-t is lehet elég kényelmesen játszani konzollal de egérrel azért jobban megy ez igaz .
De 1-2 hét alatt meg lehet szokni az irányítást hiába 16 éves PCs múlt van a hátam mögött.RTSt még nem játszottam PSen megmondom őszintén nem is akaródzik kipróbálni. Egy tv sosem árt bár nem is használ. De ha van egy TVd ahogy nekem is volt a egy régi sony akkor nem feltétlen lehet rossz döntés egy konzol. mind2 oldalon vannak húzócímek és húzó műfajok. Láttam már analóggal gyereket úgy játszani hogy csak néztem és mondtam ilyen nincs. Igen én nem mondtam ilyet nem is fogok de be kell látnod hogy életképes alternatíva a konzol is. Nem bántam meg hogy PS3at szereztem. De azért a gépemet is fogom kicsit fejleszteni hogy 1-2 játékkal lowon tudjak játszani pl SC2
Új hozzászólás Aktív témák
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged