Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Huhh IRC. Elvileg csak 4 évvel vagyok fiatalabb nálad, de az irc korszakból már totál kimaradtam, így nem tudom, ott milyen embereket fújt össze a szél...
A szemléleted viszont nem jó. Megértem, hogy megbántottak annak idején, de ez nem ad okot arra, hogy ennyi idő után még mindig a "közösséget" ostorozd. Nézd meg a két Linuxos topicot itt a PH!-n, vagy a disztrók topicjait, se sárdobálás, se moderátori beavatkozás nincs egyikben sem.
Aztán egy pici trollkodás is befigyel a dologban a te részedről, mikor olvastam ezt a cikket, biztos voltam benne, hogy az első 3 hozzászóló között ott leszel, és így is lett. A másik, hasonló témájú topicból meg eltűntél, mikor kijavítottunk pár dologgal kapcsolatban, igazából már vártam, mikor kerülsz elő ismét.
Szóval a sérelmeken tudni kell túllépni, mert minden változik. A "közösség" is, te is, én is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest