- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
CPT.Pirk #360 üzenetére
Nem mindig jó, amit generál. Én egy samu le32s86-ra próbáltam, de a legtöbb variáció egyszerűen nem volt jó. Aztán egy fórumban találtam egy LG tv-hez való sort, ami majdnem ugyanaz volt, kis eltéréssel, és az kezdett el működni tűéles képpel. Akkor egy kicsit sok volt a szarakodás egy húzásra, de a CoD2-vel akkoriban játszottam rengeteget (wine alól).
De csodákra lel az ember a fórumban [link]
-
-
floatr
veterán
Nézd mit találtam érdekességképpen: [link]
Arról szól, ha valaki lusta kattintani, hogy a portolt változatot optimalizálták, jobb teljesítményt értek el vele OGL alatt, mint amire D3D-vel képesek voltak. Ráadásul a win-es OGL változat majdnem olyan gyors lett, mint a binugzos. Most próbálják megtalálni, hogy mit lehet a D3D-s motoron nyerni.
A dologban azért nem kicsit bosszantó az, hogy 6 FPS-ről 312-re tornászták fel a teljesítményt optimalizációval, de mennyi elpazarolt erőforrás lehet akkor ezekben a nyomorult játékokban, amivel nem voltak hajlandóak foglalkozni, és rákényszerül az ember az egyre durvább kártyák beszerzésére.
-
floatr
veterán
Nem csupán arra gondoltam, de a legalizációs akció mögött vmi alku lehetett, ami 3 évet adott a kínai közigazgatásnak, hogy végre jogosultságot kapjon az eddig illegálisan használt példányokra. Ez nem tudom milyen trend, de nem tudom kötni sehova sem.
Az ouya meg azért tétel, mert itt van a nyakunkon, és olyan szerződéseik vannak, hogy nem lehet őket nem komolyan venni. Ráadásul az onlive-nak is van már saját gépe.
(#202) Abu85 szvsz ez az eddigi legkomolyabb hozzáállás idevéve a gyári drivereket is. Az ATI és az Nv gyakorlatilag csak portoltak, és ez az NV drivereinek a teljesítményén látszik is, az ATI-nál meg a minőség rovására megy. Az OS driverek kb arra jók, hogy alap szinten működjön minden.
-
floatr
veterán
Reagáltam a felvetésére, miszerint az intel mintha tenne rá. Ettől függetlenül OGL hozadéka is lesz a dolognak szvsz, és talán az ATI is észbe kap, mint ahogy most az Nvidia is kapott egy brokit az arcába. Meglátjuk 1-2 éven belül merre halad a dolog.
Amúgy ha nem a top gamer konfigot lőjük be általános célként, én kifejezetten üdvözlöm a közepes grafikával rendelkező játékok támogatását is, mivel régről azért van némi fogalmam arról, hogy mi a játékélmény, és a grafikai élmény közti különbség
(#198) anulu nem árt észben tartani h olyanok is futnak még a témában, hogy ouya/onlive...
-
floatr
veterán
válasz
Elemental #144 üzenetére
Egy nagyon egyszerű eset csupán a sok közül. A rendszer egy komponense a hardvert egy hibás driveren keresztül éri el, de a driver zárt. A gyártó nem reagált, nem volt rá kapacitása stb,mások pedig közölték h a hiba a gyártónál van, és nem foglalkoztak vele.
Mivel sikerült kiismerni a hiba jellegét külsősöknek az adott komponens forrásának ismeretében, tudtak egy minimális patch-elt változatot készíteni az adott komponensből, amivel megkerülték a hibát kiváltó kódrészletet. Ha a driver nyílt lett volna, akkor még ennél is egyszerűbb lett volna a helyzet.
Senki nem sértett semmiféle jogokat, és mégis meggyógyították a rendszert annak ellenére, hogy a hiba javításáért felelősök nem tudtak/akartak foglalkozni vele.
-
floatr
veterán
Mert eleve problémás a blu-ray másolásvédelmi mechanizmusa, és egyik gyártó sem vállalja fel egy (szerintem) marginális opció miatt, hogy jogi cécóba keveredik, vagy sarcoltatják. A legtöbben nem gépen nézik a lemezes filmeket, de megkockáztatom, hogy úgy általában a filmeket sem.
Megoldás egyébként van rá, ha érdekel majd elküldöm privátban. A kulcsokkal, és a szabadalmaztatott dekódolási mechanizmussal (is) van a baj. No meg persze a driverekkel is, mint ahogy a külső meghajtós problémád mutatja. Sokszor egyébként kerülik az implementációkat már ideológiai alapon is. -
floatr
veterán
Honlapra megy, letölti a felajánlott csomagot, és duplakatt. Bubi alatt legalábbis ennyi, felvette a frissítések közé a google repo-t is magától. Skype is ugyanez, bár annak a honlapja elég ostoba az utóbbi időkben, és nem tudta kitalálni, hogy milyen operációs rendszert használok; a ms-os átvétel előtt az is meg tudta mondani, hogy melyik pakk kell nekem, bár épp most került be az legújabb verzió a partner repo-ba, szal ez is szoftverközpontos telepítés.
Az az egyik legnagyobb baj ezekkel a dolgokkal, hogy ami nincsen benne a tározók közt, azt ugye le kell(ene) tölteni. Amikor viszont egy honlap magasról tesz a fejedre, és kizárólag win32-es változatot gondol neked megfelelőnek, akkor valóban szívsz, de pusztán csak a támogatásuk miatt, és jó eséllyel win64 alatt is.
(#86) atti_2010 na látod mi ugyanígy vagyunk a bubival
csak megfelelő nézőpont kérdése a dolog. A driveres problémát meg a gyártóknál érdemes reklamálni első körben, de wifivel még az életben nem volt gondom, nem hogy a neten kellett volna halászni.
(#105) Sofian ezeket a dolgokat egy win7 esetében is teljesen esélytelen elvárni egy általad vázolt felhasználótól. Mellesleg meg lehet nézni egy bubi telepítőt, hogy hogyan mászik fel a win mellé/alá, ha nagyon érdekelne.
-
floatr
veterán
Ez van. Mindig van pár okos, akik megszakértik, hogy a binugz, a libreoffice, meg egy rakat hasonló hobbisták által nyomorgatott zsebprojekt, csak épp azt nem veszik észre, hogy a ms-on kívül lassan már minden nagyobb IT-vállalat dedikált embert dolgoztat ezeket a "zsebprojekteken", de már a ms is gyárt bele drivereket (hobbiból).
Mellesleg amit a manus akar, az nem egy agyrém. Elég csak belegondolni, hogy hogyan látták 20 évvel ezelőtt a projekteket a piacot alakító cégek, és hogyan látják most -- mindez elég jelentős részben neki is köszönhető. Nem lenne baj, ha több olyan kezdeményezés lenne, mint a Humble Bundle (és itt most eltekintek az alapítványokat támogatós dolgoktól), ahol nem szívatják a jogos felhasználót DRM-el, és nem horrorisztikus árakkal dolgoznak. Lehet persze h a piac nem elég nagy mindenkinek, hogy már 10 példány eladásából meglegyen a nullszaldó, de ez máshol sem működik másképpen.
(#75) atti_2010 ezt az általad vázolt álomvilágot a win-ről sem lehet elmondani a napi szintű bosszúságok miatt. Leginkább a mobil/tablet fronton létezik hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest