Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
sajnos nálam érvényes az "aki egyszer megégette magát..." elv. főleg azért érintett mélyen, mert nem kevés órát pakoltam a Wine jobbá, használhatóbbá tételébe (DirectX 5 időszakról beszélünk), és utána azt és olyan formában kaptam vissza. hittem abban, hogy fontos, amit csinálok, működött is. volt azonban pár pont, ahol megakadtam (főleg network rész).
whatever, hagyjuk. azóta kifejezetten irritál a hittérítő jellegű hozzáállás, és hangosan nevetek, ha valaki a "közösségről", mint mentsvárról beszél. véglegesen hátat fordítottam az open source-nak, ahol lehet, kerülöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest