- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az xrandr-os dolog is ezt csinálja, létrehozol modeline-t, meg mindent ami kell, csak az utolsó lépésnél bukik el, mikor be kellene állítani a felbontást. [link]
Látszik hogy próbálkozik, de visszaáll a korábbi felbontás. Pár disztrón már próbáltam, nem sikerült egyiken sem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Viszont valamit sosem értettem az AMD driverei terén. Miért nem lehet beállítani az 1360x768-as felbontást? Még az xrandr sem tudja ráerőltetni a kimenetre. Minden más felbontás meg működik közben de ez benne sincs a listában.
Amúgy a nyílt driverhez akkor hozzáadhatnák a scaling funkciót végre, hogy egyáltalán legyen értelme használni TV tulajoknak, mert így nincs sok...
A zárt driverben ezek a hiányzó funkciók működnek, csak ott meg valami driver bug miatt nem igazán játszható a Mass Effect wine alatt, de ez már más tészta, amúgy jó... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Huhh IRC. Elvileg csak 4 évvel vagyok fiatalabb nálad, de az irc korszakból már totál kimaradtam, így nem tudom, ott milyen embereket fújt össze a szél...
A szemléleted viszont nem jó. Megértem, hogy megbántottak annak idején, de ez nem ad okot arra, hogy ennyi idő után még mindig a "közösséget" ostorozd. Nézd meg a két Linuxos topicot itt a PH!-n, vagy a disztrók topicjait, se sárdobálás, se moderátori beavatkozás nincs egyikben sem.
Aztán egy pici trollkodás is befigyel a dologban a te részedről, mikor olvastam ezt a cikket, biztos voltam benne, hogy az első 3 hozzászóló között ott leszel, és így is lett. A másik, hasonló témájú topicból meg eltűntél, mikor kijavítottunk pár dologgal kapcsolatban, igazából már vártam, mikor kerülsz elő ismét.
Szóval a sérelmeken tudni kell túllépni, mert minden változik. A "közösség" is, te is, én is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Anélkül, hogy belefolynék a rosszindulattal teli vitákba, csak egy kérdés, te talán tudsz rá válaszolni.
A directX-et miért nem frissítik Windows Update-en keresztül? Ilyen visualc++, kártevő eltávolító meg egyéb cuccokat simán frissítenek, itt meg csak le kellene futtatni a dxwebsetup a silent kapcsolókkal... Van valami oka, amiért ezt nem teszik?
SP1-es Win7 friss telepítése és frissítése után is az első lépés a DX frissítése, ha szeretném használni a DXVA2-es MpcHC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest