- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
#09819904 #13474 üzenetére
Adott esetben igenis nagy a 10". Nem véletlenül tarolnak a 7-8" tabletek. De van akinek egy készüléket is elég hordozni (pl nekem elég egy dologra figyelni, hogy ne hagyjam el
. Utazáshoz, egy kis böngészéshez én is csak telefont használok. Esténként azért már inkább laptop, de a feleségem még azt sem hajlandó használni, még ha otthon van a cucc és csak stand by-ban van (nem kell bootra várni) akkor sem. Igazából bluetooth egérrel - billentyűzettel simán el lehet rajta szórakozni. Én néha a TV-vel kötöm össze (wifi, nem kábel) böngészéshez, de nem kényelmes, csakis a poén kedvéért néha kipróbálom.
Mindenkinél nagyon lassú az Air Droid. Már fent van egy ideje, de tegnap próbáltam másolni, hát minden volt csak gyors nem. És nem csak a másolás lassú (az igazából elég gyors volt) hanem a kapcsolat a telefon és a gép közt. Híváslista betöltése volt hogy több percig is eltartott, könyvtárak megnyitása stb
-
Deck
titán
válasz
#09819904 #13468 üzenetére
Én is gép helyett csak telózok. Ezen filmezek, sorozatozok. Bele rakom a dokkba és már mehet is a Bluetoothos egér, billentyűzet akár de nem szoktam használni. Ezen netezek, torrentezek, zenét hallgatok, endomondo futáshoz, menetrendet is ezen nézek, fényképezek, játszom néha, navigáció, telefonálás stb stb.. Hangtalan és elfér a zsebemben is. Ami jó mert sokat dolgozok. Szeretem is ezt a telefont.
-
-
ressting
csendes tag
válasz
#09819904 #13466 üzenetére
csak egy ötletem támadt hogy a nem igen erős és elég hangos PC-met leváltani erre kombinációra...
Sajnos a gépem nem bírja a HD filmeket és netezés közbe is többször megakad..Mivel a Z komoly hardverrel rendelkezik és persze zaj mentes úgy gondoltam csak rádugok egy kábelt a Z-re és máris "hasonlóan" működik mint egy PC.
(Netezésre és film nézésre használnám így)Igen láttam BT egeret de vezetékes egeret is lehet használni hozzá!
Ha már tv/monitor-hoz van kötve kényelmesebb egeret és billentyűzet használni szerintem pl fórumozáshoz.Csak azt nem tudom hogy lehetne egyszerre mind 3at működtetni...
-
naturepalmer
tag
válasz
#09819904 #13452 üzenetére
Mert kint volt (feltehetően véletlenül korán rakták ki) aztán visszacsinálták
http://www.xperiablog.net/2013/12/17/xperia-z-android-4-3-update-to-land-on-19-december/
-
-
Roland861010
veterán
válasz
#09819904 #13300 üzenetére
Hát szerintem annak az esélye hogy a Sony Nexust fog gyártani 0,1% az esélye
Amúgy biztos megtennének mindent azért hogy egy vízálló fényképész villámgyors gépet össze dobjanak de igazából én még azt se venném meg nekem nagy csalódás volt a Sony a kamera + kijelző miatt és nem is fog tudni javítani egy jó darabig szerintem ezen! -
-
Roland861010
veterán
válasz
#09819904 #13296 üzenetére
Ami engem is érdekel ,hogy adott pár ember akik bizonyos rendszereket valahogy beszereznek és azt utána több tucat telefonra használhatóvá tudják tenni bizonyos módosításokkal .Közben gyártónként adott több tucat ember akik ugyan úgy ezzel foglalkoznak mégis több hónapba kerül ezt elérniük úgy ,hogy ők még hamarabb hozzá jutnak a frissebb rendszerhez és még "motiválva" is vannak!Vajuk meg őszintén az Androidos berkekben hatalmas rivalizálás megy a gyártok közt ki mit tud a telefonba bele gyömöszölni és arra a max negyed évre top készüléket gyártani és kész Ennyi utána meg néha néha dobnak valami csontot hogy csend legyen a felhasználók között !
-
Roland861010
veterán
válasz
#09819904 #13293 üzenetére
A Samsung hibás frissítéseket ad ki a Sony lassú mint mindig az Lg meg azt se tudja hol áll a feje eddig 4.3-ról volt szó most meg már nap világot látott a 4.4.2-es szoftverje is amit már moderek használhatóra gyúrtak/gyúrnak nem értem miért nem lehet egy verzióra rá állni rendesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest