- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.jozsi
aktív tag
Ezzel nem vitát akartam indítani, csak én ezt valahogy másképp fogom fel. Egyébként a Sony véleményem szerint azért tolja kifelé a készülékeket, mert egyre nagyobb szeletet szeretne kiharapni abból a bizonyos piaci részesedésből. A Samsung és az Apple megteheti azt, hogy évente ad ki egy csúcs készüléket, ők diktálnak.
Egyébként, az Apple-nél, ha megjelenik egy új termék, az emberek képesek, akár az utcán aludni és várni, hogy ők legyenek az elsők, akik megvegyék az újdonságot. Na, ez az őrület.
Másrészről nem kötelező megvenni, sőt, aki most Z2 tulaj biztos nem fog váltani, annyival nem fog többet nyújtani a Z3, de aki Z tulaj, már biztos elgondolkodik.
Egyébként, mint volt iPhone tulajdonos, utáltam a készüléket, azért, amiért például anno nem volt videofelvétel, amíg az akkori Samsung röhögve megoldotta ezt. Az Apple válasza erre, hogy elérhetővé tette a videofelvételt, de csak az új készülékén.
Én azt mondom, minden gyártó úgy sakkozik, ahogy az érdekeik diktálják.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest