Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becksman
őstag
válasz
Aryon87 #49797 üzenetére
Itt a fő probléma a sza*ul megirt rendszer nem pedig a ram... Ha a sony lett volna olyan kedves es kiadott volna egy olyan romot mint pl xperia M-en a 4.3. Meg egy 4.4 kevesebb ramot eszik mint a 4.3.(ha megkaptuk vna) Az sp lehetett volna még egy fél évig szuper készülék.
Én anno 76 ropiert hoztam el. (xperia mini után megvaltas volt, de a kiadott 4.3 és a sok bezarogatas idegölő volt.) Ezért kifizettem az utolsó 3 hónapot és kihoztam a honort. Ennel caak egy app zarodott be, de sztem az csak a játék hibája (jetpack joyride). Ezer szónak is egy a vége a SONY el**rta azzal, hogy nem bift kiadni rá egy használható romot... (4.3ban is van nalam bezarogatas).
És most mondhassa azt valaki, hogy lehet gyomlalni meg stb, de 80 ezer ft ennyinel elvarhato lenne, hogy legalább egy használható telefont kapjon az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest