Hirdetés
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszaboy0
tag
Hali, kerdesm a kovetkezo. Pin kod el lett rontava pukk nincs meg, ujra lehet huzni Flashtool-al? Köszi
-
darvinya
titán
Nem is írtam, hogy ma megjött a 900Ft-os MHL kábel.
Nagyon jól teszi a dolgát, már csak a w.gamepad és a w.Bill+egér kell és kész a PC. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve198310 #48393 üzenetére
+1 darvinyának
Nem kimondottan szabad ilyet csinálnia, még az SP kernelével sem.
Igaz, az M-ét meg sem közelíti, de ez is kibír stabilan gyorsan 150-200 óra bekapcsiidőt meghalás előtt általában, vagy többet, például. -
darvinya
titán
válasz
Steve198310 #48395 üzenetére
Szerintem a készüléked gyári hibás és azért térdel meg.
-
Steve198310
őstag
válasz
Aryon87 #48394 üzenetére
Munkára is használom . Lehet hülyének néztek de én dolgozok vele. Mivel tud segíteni a robothoz programot korrekciózni.
Nem kell lapost hordanom magammal vagy táblát mert ez is elég. Szóval játékok meg mindenfél fölös cucc kizárva. Legtöbbet böngésző , Gmail , szövegszerkesztő , files menagger azt cső -
Aryon87
félisten
válasz
darvinya #48366 üzenetére
Ma jött az sms hogy a telefonért mehetek, mert kész van. Holnap meló után repülök is, nagyon kíváncsi vagyok mit csináltak vele... Ha az akksit nem is, de remélem a porosodást és a repedést javították (bár így egy teljesen új házat kellene kapjon + kijelzőt vagy az üveget)
Amint kezemben, megírom mi a helyzet
Steve, nekem is SlimKat 8.9 volt rajta, nálam hozta azt amit a gyári nem. (.9-el a teló új erőre kapott, 10-15 app ment a multitask szerint, nem roggyant bele. Chrome-ban 3-5 lap megnyitva, az is akadásmentesen ment. Igaz az oldalakat újratöltötte mindig, de azt a 2mp-et kbírtam.
Asphalt 8 Airbone minimálisan, néha akadt csak be, de gyönyörűen és élvezhetően játszható volt. -
Steve198310
őstag
válasz
norbert1998 #48392 üzenetére
Az a helyzet mindegyik alatt meg térdel
Nem jó ez így
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve198310 #48391 üzenetére
Kit érdekel, melyik az? Én instant kivágok róla minden gyári trágyát, amit nem használok, onnantól meg semmi különbség nincs köztük.
-
Steve198310
őstag
válasz
norbert1998 #48390 üzenetére
Ha 4,3 van fent a CE vagy akár a Trémobil által ki adott az sem jobb.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve198310 #48389 üzenetére
Szerintem nálad valami kínja van, most a "bagosszargyárit" van fent, semmi bajom vele.
-
Steve198310
őstag
válasz
norbert1998 #48388 üzenetére
Nem erőltetem tovább lehet vissza tolom a gyári 4,1 et vagy annak valami alterját vagy megválok tőle. Majd 1-2 nap és el dől. De lehet nem bírom ki és hogy jól érezzem magam bele verem a betonba
.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve198310 #48387 üzenetére
Én is a Slim-et meg a PAC-et.
-
Steve198310
őstag
válasz
norbert1998 #48386 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve198310 #48385 üzenetére
Tényleg? Gondold ezt át még egyszer, kérlek
-
Steve198310
őstag
válasz
norbert1998 #48382 üzenetére
Agyonra van dícsérve a belső tárhely meg 5GB a levegőben. Ez mi? Hihetetlen
Akkor holnap gyalu -
Steve198310
őstag
válasz
norbert1998 #48379 üzenetére
Én azt kérdeztem lehet e nyitni. Nem vagyok béna ment x8,Mini,U is. Gondoltam meg lesem ezt is .Adok egy utolsó esélyt de ha nem akkor rakja telibe a Sony a mobiljait. Szal ennyi. Már be sokaltam ettől a fostól. Fagy akad szaggat minden egy rakat kula. Minden rOS addig jó míg nincs valami idegen app rajt. Pl krom. TV24 stb Onnantól kapa van. Meg akad meg hal az egész teló. De tök mindegy milyen rendszer. Fözőtt,gyári
Bocs de már ki vagyok ettől a bughalmaztól. mindenkitől elnézést
-
air
nagyúr
válasz
Steve198310 #48381 üzenetére
No comment.
Conversation over. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve198310 #48381 üzenetére
Abban nincs belső tárhely
8.9óta nincs, azt hiszem -
Steve198310
őstag
-
air
nagyúr
válasz
Steve198310 #48376 üzenetére
Ha nem vagy képes megmondani a verziót, vagy Bagyusz blogján megnézni a changelog, akkor tőlünk mégis mit vársz?
Találjuk ki az avatárodból?Kinyitom én a BL-edet, ha adsz egy BL nyitót, mert nekem csak sör- és konzervnyitóm van.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve198310 #48378 üzenetére
Hát air honnan tudja, hogy te tudsz-e nyitni? Air meg nem tud.
-
Steve198310
őstag
Én meg untam a SP faszságát oszt távozik. Esetle alternatíva valaki valami jót? Z hogy sikerült?
Sőt lehet a sony tol is meg válok.Azt rebesgetik be fejezi a mobil gyártást mert veszteseges . egyetlen haszon a ps4 es a kamera sensor. Nem csodálkozom hogy mindegyik mobilja szar ha nem tud kernelt írni
Most is a belső memoriara azt írja számítás azt kész
-
air
nagyúr
válasz
Steve198310 #48374 üzenetére
Melyik Slimet?
Véletlenül nem olyat amiben nincs belső tár? -
Steve198310
őstag
Üdv Urak
Fel tettem a slimketet de a " fájlmenágger nem lássa" a belső tárát.
Van ra megoldás? -
darvinya
titán
válasz
alansmithee #48372 üzenetére
Nem is fogsz, mert ez a gyári recovery egyedi file-t hozott létre.
Ha van OTG a telon, akkor egeret kell rádugni, és olyan formában mentheted amibe akarod. -
alansmithee
tag
válasz
darvinya #48371 üzenetére
egy prestigio telefont hoztak ide hogy mentsem ki belőle a számokat ha tudom... kijelző csak az alső nyegedben érzékelt így még a zárat se tudtam feloldani.. viszont egy hangerőfel+bekapcs gombbal tudtam előhozni egy recovery menüt amibe volt "backup user data" menüpont és ez kreált nekem egy userdataXXXX.backup fájlt... abban reménykedem ebbe valahogy szerepelnek a készülékre mentett telefonszámok és ki tudom belőle halászni de eddig nem igazán sikerült találni programot amivel meg tudnám nyitni
-
darvinya
titán
válasz
alansmithee #48370 üzenetére
Milyen revovery ad .backup file?
A gyári Biztonsági mentés app file-ját, csak maga az app tudja megnyitni. -
alansmithee
tag
recovery-vel kinyert törött kijelzős telefonról .backup fájlt mivel tudnám megnyitni?
-
air
nagyúr
válasz
nova001 #48368 üzenetére
Ehhez TabletUI kell.
Régebben egy tabon láttam, hogy lehetett változtatni, hogy TabletUI - ami így néz ki - vagy PhoneUI, ami a felülről legördülő panelt és a fenti status bar-t jelenti.
Nem tudom, hogy konkrétan mivel lehet ilyet varázsolni, de ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy valószínűleg van rá Xposed modul. -
nova001
senior tag
megkérdezlek titeket hátha tudtok megoldást
ilyen navbart akarok alulra a tabletemen (omni rom 4.4) mivel, hogyan lehet ezt megoldani ?
-
darvinya
titán
válasz
22balu #48363 üzenetére
Így már világos.
Króm szegélyes fekete karima.
Ez inkább menő, de tényleg nagy hiba egy „szakszerviztől”.
Főleg, hogy ez a YouTube szerelésről vehették a lencse szerelésére.
Pedig a szerviz könyv ilyet nem ír, azaz amit én írtam, az van benne.(#48364) Aryon87
Tanácsolom, hogy amikor visszaadják jól nézd át.
Aksi hibát nem javítják, akkor tönkre tehet mindent. -
Aryon87
félisten
Nem cserélik a hátlapot? Pff az fa.a lesz, mert nekem is azt kell majd cseréljenek.. Kiváncsi leszek az enyémmel mit fognak csinálni.
Amivel beadtam: poros kijelző, repedt hátlap alatti burkolat több helyen, gyengélkedő akku és hátlap pöckök letörése.
Nem bánnám ha egy teljesen felújított telót kapnék vissza -
22balu
aktív tag
Vissza kaptam a telot Cordonéktól..elég vegyesek az érzéseim...a pozitívum az hogy 1 hét telt el..amiért beadtam: karcos lencse ( homályos kép indokkal) törött fülek a hátlapon, és mert megtört a füles (azt mondtam indoknak hogy nem szól az egyik fele ). mind a két dolgot cserélték! kivéve a hátlapot...sokan írtátok itt is hogy a fülest nem cserélik de ezek szerint mégis.
ami negatívum : És most figyeljen mindenki
a kamera lencsét tartó ezüst kis biszbasz-t is kicserélték!!! de nem ám ezüstre amilyen a fehér sp hez van,, HANEM FEKETÉRE:...KOMOLYAN !!! van egy fehér spm és a kamera lencse és full fekete
ami a fekete sp-hez van..hát vicc komolyan
most ezért nem fogom vissza vinni de elég vicces igy..
A másik dolog... minek kellet feltépni a kijelző védő fóliámat???...minek ???full levegös lett az egész egy kalap szar...vehetek ujjat ezeröccázé...jó túl élem..csak nem értem hogy minek kellet
-
szaszaboy0
tag
válasz
Steve198310 #48356 üzenetére
Szerintem a slimkat-tol jobb nincs bar izlesek es pofonok. Nagyon gyors es minden mukodik rajta amit hasznalok.
-
Steve198310
őstag
válasz
szaszaboy0 #48355 üzenetére
Én is sokáig használtam. Hiba mentesen ..... Majd ment gariba a mobil és feltettem megint de már nem volt olyan mint előtte. Most vagy a mobilomat buzerálták vagy valamit sokadjára el kurtam. Most az AOKP 4.3.1 rendszere van fent de nekem nagyon szokatlan. Hiányzik nekem egy csomó olyan Sony app amit nem tudok bele erőszakolni hiba mentesen. (Sony-s : Filmek,Walkman,Képnézegető stb stb. Szóval a gyári CE rom felzabálta 0 MB re a ramot. Ez idegesített a legjobban. De lehet megpróbálkozom ismételten az existenz rommal.
Esetleg ha valaki lel az AOKP ból olyat ami el van Xperiásítva meg köszönném
-
gooool
őstag
válasz
aszti75 #48349 üzenetére
Az érdekes, nekem működött az értesítés csak abban az esetben nem, ha kilőttem véletlen. Mondjuk letöröltem a FB appokat, a telefon is megköszönte, Chrome-os mobil felületen vagy ha feltétlen kell az értesítés, akkor UC Browserben hibátlan a FB.
Itt vannak a zip-ek, remélem beválik:
12.5 update
lagfix -
aszti75
senior tag
Lenne egy kis gondom.AMr.Steve fele romhoz a ket pach md5 hibas.Nincs valakinek meg feltoltve valahova?
Mar 5x letoltottem,de soha nem stimmel az md5 es hibasnak is irja a zip-et. -
Shamy
tag
Azt nem tudja valaki véletlen, hogyha a Beállításokba ki van kapcsolva az NFC, akkor miért fut a háttérben folyamatosan egy cam.android.nfc szolgáltatás 16,6 Mb-ot fogyasztva?
Mit kell kilőni, hogy ne fusson?Köszi
-
aszti75
senior tag
válasz
gooool #48347 üzenetére
Szia!Emlekeim szerint,nem lotem ki az alkalmazasvaltoban,de akkor sem jelezte,ha irtak.Lehet a messenger a problemas.Bar erdekes volt a rom is mikor feltettem Elegge,hogy is mondjam.....Mikor kesz volt a flasheles,elso indulasnal(es utana meg vagy 2 indulas)annyira fagyott,hogy alig tudtam beallitani a nyelvet.Rogton az elejen dobott egy-ket play aruhaz fc-t,stb.Azota csinaltam wipe dalvik-ot.Jobb lett.Bar azt meg most sem ertem,hogy a romhoz van ket pach,de az istenert nem flasheli,mert aborted-el leall.Pedig jo lenne a pach,mert elvileg javit a rom-on.
Ja a Mr.Steve fele CM11 van fent.A 12-es build. -
gthomma
senior tag
Most teszteltem le az SP-met 3Dmark -al. Megdöbbenve tapasztaltam hogy hogy kereken 100%-ot ver a Galaxy S3 LTE -re
Nálam az Existenz 4.0 vált be a legjobban. -
aszti75
senior tag
Udv!
Valaki tud arra magyarazatot,hogy CM11 van a telefonomon es a fb messenger nem kuld ertesitest uzenet erkezesekor,hogy ez miert van?Csak ha megnyitom,akkor latom,hogy irtak.
Elore is koszonom -
gooool
őstag
Aki CM12-t használ(t) annál előjött az, hogy amikor a fülest csatlakoztatom és elindul automatikusan a zenelejátszó (esetemben PowerAMP), akkor a hangerőt feltolja maximumra?
Ha megnyomom a hangerő gombot akkor visszatér az eredeti állapotba, de csatlakoztatás után érdekes ez a felülvezérlés. -
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #48339 üzenetére
Nekem az alap fehér téma nem tetszett, azért kerestem valami sötétebbet.
-
Becksman
őstag
Nos srácok úgy néz ki én is eltűnök lassan innen (Honor 6ra váltok cirka 83790ft T-nél). A hátralévő 3 havi törlesztőm az SP-ből kicsengetem, ez már nem olyan sok hogy ne birjam ki
Az SP megmarad melléktelónak, ha netán valami lenne a Honor-ral. (legalább a Honor szoftveresen és hardveresen is elég patent készülék) .
Magát a SONY-t szeretem mint márkát, de ezzel a készülékkel elrettentettek a telefonjaiktól....
Napok óta tapasztalom, hogy zárogassa a billt(vagy épp nem akarja beadni... ).
HA lett volna egy pattent ROM ami gyárilag tényleg jó... Még talán most sem váltanék.
A honor 6 talán a legjobb választás lesz most.. Az se tökéletes (Nincs NFC), viszont mindenben a csúcskategóriát simogassaJó volt, szép volt, de ha nem cseszték volna el a gyári rendszerét az SP-nek akkor még szerethető készülék lenne...
-
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #48336 üzenetére
uniQueDarkSmurfTheme2 és uniQue Dark Lime_1.0 final volt nekem régen fönt, ezeket használtam.
Screenshot Lime,
Screenshot Smurf 2. -
norbert1998
nagyúr
Milyen témát használtok gyári (alapú) OS alatt?
-
aszti75
senior tag
Üdv.Repült a CM12,mert egy napos hasznalattol ugy bela sult,hogy majd ki vágtam.Feltoltam a MrSteve fele CM11utolso,tehát 12-es buildjet.Viszont,nem tudom hozza Flash elni a két további javítást.Aborted-el leáll a flasheles.Mi a fenetol?Ha valaki tudja ossza meg velem legyen szíves,hogy mit kéne "jól"csinálnom.
-
Steve198310
őstag
válasz
dave0825 #48332 üzenetére
Na meg is csináltam az egész ment is rendesen de egy kis bibi volt benne. A frissebb verzsöny nem ment rá. Amiben tudok már fájlokat rejteni. Mondjuk a walkmanból a béta az nem ment fel de a legutóbbi igen. Az pipa
Hát próbálok valami értelmes rendszert össze vakarni magamnak de ma vagy 5-6x húztam újra meg újra. Volt backup mentve de el csúrtam mert rossz helyre mentettem így észre sem vettemm hogy le gyalultam csak mikor kerestem -
dave0825
őstag
válasz
Steve198310 #48330 üzenetére
Csinálj az sd-re (vagy a belső sd-re, nem tudom alapból melyikre kell, nekem a kártyán van) egy TitaniumBackup nevű mappát, abba pedig másold bele a 3 fájlt, ami egy adott apphoz tartozik. Így már megtalálja a program.
Ez volt a kérdés? Mert nem igazán értettem. -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48329 üzenetére
Hangzás kép, ami eltűnik vele együtt a dinamika.
Ezt eddig ment az iTunes trükkel, de most már az sem.
HW vezérlés gond van, csak ezt a kernel tudja.
Ezt én nem tudom melyik. -
Steve198310
őstag
Elmentettem TitaniumB-vel a számomra fontos app-okat de mivel még nem használtam a TB-t így nem tudom vissza állítani róla. Hogy van ez?
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48327 üzenetére
HW vezérlési gond miatt a 32Ω és nem Neodímium mágneses fejes hangképe és teljesítmény jócskán minden alatt van.
Az én 16Ω Neodímium-os fülesemnél is tapasztaltam fentebb írt problémát, ami igen idegesítő és ráadásul kellemetlen, mikor a következő számnál üvölt (azaz visszatér az eredeti dinamikája).
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48323 üzenetére
Ez a fejes nem is fog.
Ráadásul valami gond van, mert már iTunes aláírást sem mindig fogadja el.
Nem tud egyenletesen lejátszani, pl: egy adott albumon belül vannak számok amik halkabbak, mint a többi, pedig PC-n, stb. ugyanaz normálisan megy.
Valami HW vezérlés gond van. -
aszti75
senior tag
Aaaaaa!Ilyen nincs!
Most nezem,hogy a PhilZ recoval keszitett gyari 4.3-as backaupom nincs is meg!CM 12 formazta a belso sd-t?!!Most,hogy a fenebe tudom ravarazsolni az eredeti gyari romot?
Pc nem jatszik,mert egyenlore kabeles netem nincs,csak telon van net a csaladban.Haverok szinten kilove,mert itt a max sebesseg 1Mb.A haverok kozul sem mindenki hajlando kiadni erre a "gyors" netre havi 5-6 ezret.
Basszameg! -
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48318 üzenetére
Siker, köszönet
Bár az AKG K518-as DCC kevésbé szól jól, mint natúrba ugyanaz a fejes. -
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #48311 üzenetére
Na akkor hogy tudom a legutóbbi rendszeremből ki menteni az app-okat. Gyári rendszer volt de csináltam CWM el mentést?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48320 üzenetére
Gőzöm sincs. Próbáld az adatait törölni
-
szaszaboy0
tag
válasz
norbert1998 #48319 üzenetére
Azt nem tudnád esetleg miért áll le a tárcsázóm ha importálom a vcard fájlt sd-ről? (slimkat 8.9)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48318 üzenetére
Köszi, én nem kimondottan onnan
-
szaszaboy0
tag
válasz
norbert1998 #48317 üzenetére
Innen szedtem én is.
SElinux mode changer -
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48315 üzenetére
Akkor a módszer volt rossz? Úgy csináltam, hogy eljátszó rajta, nuplayer ki, vp4 fel, driver fel, reboot. Nem játszik semmit, hibával vagy vagyással kidob.Nuplayer be, dettó. Rebott, dettó. V4P le, reboot, jó. A selinux végig kényszerítve van bagyusz romjain.
Végzek a backup-al aztán meglsem. Éppen zenelejátszót meg Album-ot akarok rápakolni. Vagyis, kicsit ekszpériásítani.
-
Rimuru
veterán
válasz
norbert1998 #48313 üzenetére
Mivel látom hogy mai kép, nem az amire gondoltam.
-
szaszaboy0
tag
válasz
norbert1998 #48314 üzenetére
Le kell szedni a v4p-t meg minden lejátszót.
Feltenni az selinux mode changer progit ha az selinux nincs engedélyezve.
A nuplayert ki kell kapcsolni és úgy mehet a vp4 aztán az mp3 lejátszó vissza és driver telepítés ujraindítás után mennie kell. -
norbert1998
nagyúr
Rájöttem, mi okozhatta, h 5.0-n nem volt mp3 lejátszás. A fejlesztői lehetőségekben be kell kapcsolni a NuPlayer-t. Csak az a baj, hogy a Viper telepítése után sem ki sem bekapcsolva nem megy
-
SkiDev
őstag
válasz
norbert1998 #48309 üzenetére
Ilyet én is tudok painttel is...
-
Steve198310
őstag
válasz
norbert1998 #48303 üzenetére
Na már csak be kéne frissíteni őket
-
Rimuru
veterán
válasz
norbert1998 #48309 üzenetére
Ez az ötezer volt az amikor úgy vették meg hogy naponta volt újraindítva?
-
Rimuru
veterán
-
pruzsi
őstag
Szerintetek újraindítsam?ido
-
szaszaboy0
tag
Segítséget kérnék.
Miközben importálom a vcard fájlt sd-ről a tárcsázó alk. leáll.
Mitől lehet, ilyen gondom még nem volt.
A disable service-t már leszedtem, ami fent van: xposed, greenify,3c toolbox, amplify,sd maid,selinux mode changer. -
Steve198310
őstag
válasz
norbert1998 #48303 üzenetére
Ok
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve198310 #48302 üzenetére
Hogyne. CM11 XPERIA Apps néven keresd, CWM-ből flashelős dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest