Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Most frissítettem rokon L-jét, ők is 1 hónappal később kapták meg legújabb rom-ot. Irigykedek itt rá, hogy igaz csak 4.2, de kap frissítést, aztán jött Update Centerben is értesítés Album frissítésről, én/mi meg Telekomosok csak várhatunk szinte. Júliusi a teló, egyszer nem volt még használva az Update Center, semmi nem jött ott. Nem is értem, miért rakták bele 4.1-be.
Aki amúgy azt mondja flasheljem fel 4.3-at, nem, megvan rá az okom miért ne tegyem.És hogy legyen valami érdemi infó is, Z-re a 4.4 már tesztelés alatt van Ausztrál vodafone szerint, szerintem áprilisig a Z széria megkapja, mi pedig akörül kaphatunk talán infót róla, velünk mi lesz, talán nyár elején ha kapunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Akku: 98%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.20 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest