- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
Akkor már linkelek én is egyet
Az x10 mini pro is le volt húzva annak idején itt a MA lapján.. Most itt van ez, igaz szét van fotóboltolva, de azért látszik, hogy milyen a cucc. Szoftveres élesítést meg nem is csináltam, sőt életlenítettem pár helyen..
-
kiskaktusz
addikt
Sajnos ez majdnem minden tesztben fellelhető probléma. A srácok rossz témát is választanak és beremeg a kezük is, meg a fény is pont rossz
Amit eddig láttam legkontrasztosabb tesztkép különbséget, azt a SE xperia RAY-nél játszották el..
A gsmarénán nagyon frankó képeket töltöttek fel a szerkesztők, itt meg olyan zajos és homály képeket, hogy kajak elszörnyűlködtem.. Mint a régi VGA felbontásnál és fénymérésnél..
-
kiskaktusz
addikt
Nos, ahogy érzitek. Szerintem jóval kevesebb emberhez jut el a frissítési lehetőség ismerete, mint azt ti gondolnátok. De persze nincs kizárva, hogy én tévedek, lévén nincs ilyen jellegű reprezentatív felmérés..
Sok-sok millió telefont adnak el (androidos), Ennek a számnak töredéke olvas szakmai oldalakat (válasz az ismerős ismerőse olvas egy ilyet-re..)
Az OTA frissítés sem egy hú, de nagyon régi dolog ám, csak kisebb bugfixenél nem új keletű. -
kiskaktusz
addikt
válasz
lsebestyen #125 üzenetére
Látsz bármiféle kommunikációt a userek fele, hogy frissíthető a telefon? Mert csak annyit látni, amennyit a szaklapok lehoznak, mint pl a mobilaréna is. De a T, a telenor és a voda sem reklámozza, hogy "itt van a legújabb android x.y.z, "a" telefonra, frissítsd, és tartsd naprakész állapotban".
Ebből már levonhatod a következtetést, hogy csak az vágja a rendszereket és a telefonra kint lévő hivatalos frissítéseket, akik olvasnak mobilos szaklapokat. Márpedig nem mindenki ilyen.
Szerk.: honnan értesül "Átlagos Krisztián" a frissítésekről, ha nem olvas szaklapokat?
-
kiskaktusz
addikt
válasz
HardSanyeee #117 üzenetére
Hozzátenném még, hogy akik itt sírnak az OS miatt, azok pont értenek a ROMcseréhez, aki meg csak megveszi és használja, annak már a GB is elég, ad 1, ad2 nem is tud róla, hogy frissíthetőek ezek a telefonok, úgyhogy kb leszarja, hogy nem ICSsel jön
-
kiskaktusz
addikt
válasz
csokoládé13 #85 üzenetére
Tényleg nem olyan rossz.. Annó a RAY-nél is ez volt, hogy Bogék összes képe zajos és ocsmány volt, a GSMarénán meg sokkal jobb tesztképek születtek
btw feketében milyen eszméletlen szép
-
kiskaktusz
addikt
Kétségtelen, kell egy ilyen. Ez lesz az x10 mini pro utódja, cask fosok a szoftveres qwertz-től.. Hardveres gombokkal azért gyorsabban lehet gépelni. No mindegy.
A kamera nem hozta az elvárásom, de hétköznapi használatra megteszi, ugyanakkor az akkumlátor képessége meglepett, pedig tartottam tőle. A GPS-t nem használom, csak fél évente egyszer, akkor kibírok 2-3 perc várást, ez számomra nem negatívum..Ezt vártam csak jobb kamerával, de hát semmi sem lehet tökéletes
Szer.: Bog, a videó linkjét javítsd, mert rossz, én meg kíváncsi vagyok.. A videó közbeni autófókuszt még a 2.1-es x10 mini pro is tudja, ez nem újdonság sony-éknál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest