- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
haypro #24532 üzenetére
Mielőtt a Custom Rom-ot használnál javaslom, hogy jobban urald a telefonodat. Amit írtál az durva és nem akarom bántóan mondani, hogy user error,
de a gyári .100-as JB-vel nem szabadna lassúnak lennie. Én telefonálásra használom, azaz a tárcsázó gyakran van használva és nem lassú. A JB korrekt telepítése esetén nem lassulhat be ennyire a telefon. Itt a többség JB-t használ, van néhány renegát aki IC-re tért át, illetve GB-re. De durván 90% feletti lehet a JB aránya.
Egy korrekt JB telepítés:
1., biztonsági másolat csak címjegyzékről, max SMS-ről, ha szükséges. ÉN ezzel csinálom. Free, de van belőle portable is és havonta ezzel mentem a kontaktokat, mert azok többet érnek, mint a telefon.A többit (kép, zene) szgépre átmásol.
2., SD kártya', minden formázása, törlése
3., Flashtoolal pl. .100 CE1-es JB felrakása, ebben van pl. korrekt ékezetes rész. Lsd topikösszefoglaló.
4., Az alkalmazások, MIND fülön a Timescape és FB hülyeségek és még sok minden más tiltása, helyette 3rd Party-s alkalmazások használata
5., A play-ről visszatelepíteni azt és csak azt ami kell... lassan 1 hét alatt, több részletben, hogy az ember lássa, hátha valami app okozza
6., Esetleg Root és ezután a Greenify nevű program fizetős változata is sokat segíthet abban, hogy a P, akksiideje nagyon jó lett. Ennek telepítése sem egyszerűNekem pl. ez, az első droidos telefonon és amíg a telefont külsőleg imádom a droidot 35 évesen már nem tudtam megszeretni és egy fém max 4,3"-as Lumia-ra várok... de ez már az én bajom. Skynet-nek csúfolom a Droidot. De itt topikban mindenki olyan segítőkész és annyit tanultam tőlük, hogy már az ICS is jól és hibátlanul futott, a JB nekem jobban bejön és szintén tökéletes nekem és még néhány százezer embernek. Tehát nincs vele bajom, csak szimplán nem szeretem és utálom, hogy powerusernek' kell(et) lennem hozzá.
A dekrer' féle CE1 tőlem is letölthető, a 4Shared alól, de a topikösszefoglalóban is van szerintem link.
http://www.4shared.com/file/9sWldcvP/lt22i_62a1100_ce1__1261-8592_.html
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest