Új hozzászólás Aktív témák

• bluemirage

őstag

válasz haypro #24532 üzenetére

Mielőtt a Custom Rom-ot használnál javaslom, hogy jobban urald a telefonodat. Amit írtál az durva és nem akarom bántóan mondani, hogy user error, :R de a gyári .100-as JB-vel nem szabadna lassúnak lennie. Én telefonálásra használom, azaz a tárcsázó gyakran van használva és nem lassú. A JB korrekt telepítése esetén nem lassulhat be ennyire a telefon. Itt a többség JB-t használ, van néhány renegát aki IC-re tért át, illetve GB-re. De durván 90% feletti lehet a JB aránya.

Egy korrekt JB telepítés:
    1., biztonsági másolat csak címjegyzékről, max SMS-ről, ha szükséges. ÉN ezzel csinálom. Free, de van belőle portable is és havonta ezzel mentem a kontaktokat, mert azok többet érnek, mint a telefon. :D A többit (kép, zene) szgépre átmásol.
    2., SD kártya', minden formázása, törlése
    3., Flashtoolal pl. .100 CE1-es JB felrakása, ebben van pl. korrekt ékezetes rész. Lsd topikösszefoglaló.
    4., Az alkalmazások, MIND fülön a Timescape és FB hülyeségek és még sok minden más tiltása, helyette 3rd Party-s alkalmazások használata
    5., A play-ről visszatelepíteni azt és csak azt ami kell... lassan 1 hét alatt, több részletben, hogy az ember lássa, hátha valami app okozza
    6., Esetleg Root és ezután a Greenify nevű program fizetős változata is sokat segíthet abban, hogy a P, akksiideje nagyon jó lett. Ennek telepítése sem egyszerű

Nekem pl. ez, az első droidos telefonon és amíg a telefont külsőleg imádom a droidot 35 évesen már nem tudtam megszeretni és egy fém max 4,3"-as Lumia-ra várok... de ez már az én bajom. Skynet-nek csúfolom a Droidot. De itt topikban mindenki olyan segítőkész és annyit tanultam tőlük, hogy már az ICS is jól és hibátlanul futott, a JB nekem jobban bejön és szintén tökéletes nekem és még néhány százezer embernek. Tehát nincs vele bajom, csak szimplán nem szeretem és utálom, hogy powerusernek' kell(et) lennem hozzá.

A dekrer' féle CE1 tőlem is letölthető, a 4Shared alól, de a topikösszefoglalóban is van szerintem link.
    http://www.4shared.com/file/9sWldcvP/lt22i_62a1100_ce1__1261-8592_.html

Új hozzászólás Aktív témák