- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
benfolds #10809 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy memkari esetében az is számít, hogyan van formázva. Még korábban vettem egy csak 8 gigás cl6-os kártyát, ami először leellenőríztem pc-n, hogy működik-e rendesen, majd rámásoltam mindent a telefonról és utána kicseréltem. Nekem is lassú volt főleg a kis fájlokkal.
Később lementettem róla mindent és a telefonnal csinátam rajta egy teljes törtést, ami mintha valami más formátumot használt volna a lényeg, hogy utána visszamásolva a tartalmát, a megszokott várakozási időket tapasztaltam mint a gyári 4 gigással. Egy próbát megér. -
Riuko
senior tag
-
tomy86
addikt
válasz
benfolds #10726 üzenetére
Megnyitod az ES-t - AppMgr ikonra nyomsz (vagy menü gomb - manager - app manager) - megjelennek a telepített programjaid. Kiválasztod amiket menteni akarsz, majd "backup" gomb vagy menü gomb - backup. A mentés helyét is meg tudod adni itt: menü - settings - app backup directory
Persze ez csak az apk-t menti, adatokat nem. Viszont ehhez sem kell root. -
Riuko
senior tag
válasz
benfolds #10699 üzenetére
A root igazán azért kell, mert nélküle az userek nem tudnák folyamatosan b.sztatni a telefonjukat, root nélkül jóval unalmasabb egy telefon, nem lehet állandóan csesztetni.
Én tapasztalatom szerint egy "buherált" rendszerrel 2x annyi gond van legalább mint a gyárival.
Ez előtt Galaxy S-em volt mindenféle kernellel, mások által hiper-szupernek kikiáltott rendszerrel, a végén mindig az eredeti került vissza...ez az én véleményem, ha esetleg érdekel -
tomy86
addikt
válasz
benfolds #10699 üzenetére
"4. fizetős appok ingyenes telepítése?
"
Na ahhoz például nem kell root."az a mentés, amit mondasz mennyivel több, mint a google biztonsági mentése?"
játékállások, programok beállításai (egyébként fogalmam sincs mit takar a google biztonsági mentése, mert sosem használtam)A root másik fontos előnyét el is felejtettem írni. Miután mindent beállítottál/töröltél az aktuális romban, recoveryben elmented az egész rendszert és ha később valami probléma van egyszerűen visszateszed recoveryből. 5-10 perc alatt visszamegy az sd-ről a mentés az összes telepített progival, rendszerbeállításokkal együtt.
-
tomy86
addikt
válasz
benfolds #10695 üzenetére
-HajTömeg- leírta a lényegét, hogy miért rootolnak a legtöbben.
- számomra felesleges appok törlése (nyilván itt annál látványosabb az eredmény minél több az olyan gyárilag beépített progi, amire neked nincs szükséged)
- alkalmazás adatok mentésésnek/visszaállításának a lehetősége
- fagyasztás/karantén lehetősége (olyanok is, amiket alapból nem enged a rendszer)
- egyéb rootot igénylő progik használata
pl.
1,olyan alkalmazások sd-re helyezése, amiket alaphelyzetben nem lehet
2.reklámok eltüntetése az ingyenes appokból
3,az értesítősávon levő akkukijelzés cseréje százalékosra (a gyári szerintem semmire sem jó) stb.Szerintem mindenki (legalábbis a legtöbben) azért rootol, amit te is leírtál (felhasználói élmény javítása, kényelem). Nem is értek annyira a droidhoz, hogy pl. alkalmazásokat módosítsak, pláne írjak (másfél éve azt sem tudtam, mi az az android). Először én is azért rootoltam, mert láttam mennyi bloatware fut a háttérben, amit csak root után lehet eltávolítani. Baromira idegesített, hogy a facebookot nem is használom, de a telefonon ott volt vagy 5 pluginjával együtt és persze csak úgy egyszerűen nem törölhető.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
benfolds #10695 üzenetére
Bár nem vagyok szaki,de pont az a haszna,amit mellékesen megemlítettél.
PL,hogy törölni tudsz olyan programokat,melyek totálisan fölöslegesek és ez által neked, mezei felhasználónak is gyorsabb lesz a telefonod, jobb felhasználói élménnyel, ahogy te fogalmaztál.
+a prkatikus,de root jogokat kérő programok használta.
MIndkettő fontos egy átlag felhasználóak is. -
SzPeti87
tag
válasz
benfolds #10517 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nem tudom már milyen a gyári bill.
Ha hosszan megnyomod (kb 1mp) mondjuk az "a"-t akkor fölugrik az ékezetes rész. Szerintem jó. Antutu 3.0.3-as verzióban 4730 pont (ha ez számít valamit). Nova is igazából azért van fönn mert nekem jobban tetszik mint a gyári.
Más: valamelyik rom-ban találkoztam olyannal, hogy zenehallgatás közben nem 15, hanem 30 lépcsőben lehetett játszani a hangerővel? Nem tudja valaki, hogy lehet megoldani?
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
benfolds #10341 üzenetére
Fú,te, ami úgy indult,hogy root vagy bootloader,azt soha el se olvastam,annyira lövésem nincs ezekhez + tudom,hogy olyan tipus vagyok,hogy ami mindenki másnál működik az nálam nem.
Most se értem ezt a Root uninstall progit se. Kijelölhetek bármit,majd van 3 lehetség, kilistázza, backup és mindent kijelöl. Olyan,hogy töröl,olyan sehol
Ezen kívül kiléphetek még, lehet arra nyomok -
sebgutkopf
őstag
válasz
benfolds #10298 üzenetére
A placebós emberke saját magának mond ellent a mondatában. Először leírja, hogy gördülékenyebbnek érzi, de szerinte bebeszélés. Nekem ebben az a fura, hogy ha előtte senki se mondta neki, hogy mi lett jobb elvileg, akkor mégis miért írja le, hogy gördülékenyebb? Valamit csak észrevett ha már megemlíti, utána meg nem hajlandó elismerni. Fura az ember, nem tudom hova tenni.
Majd ha itt lesz akkor kipróbáljuk és használjuk. Az biztos, hogy rosszabb nem lesz a mostani 587-től, tehát nincs mit veszteni vele.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
benfolds #10295 üzenetére
Amit írnak, hogy gördülékenyebb a működés, több a szabad ram és az érintő felület jobban reagál szerintem mind igen jó és hasznos kavítások. Ezekre mindre ráfért a fejlesztés, szóval nem igazán mondanám, hogy nesze semmi én örülök ezeknek.
Hívásnál most is jelez a led, a többi nem érdekel. Akinek sürgős az telefonál nem üzenget. -
benfolds
őstag
válasz
benfolds #10293 üzenetére
Egyebkent a gyartok nem hulyek, szoval ha van igeny kisebb telefonokra, akkor lesznek kisebb telefonok. De ugy tunik, hogy akozott a nemtom hany szaz millio 160 centis azsiai no kozott sincs eleg, aki igenyt tartson a kisebb telefonra, vagy en nemtom. Rejtely. Hogy haszaljak a japan csajok a 4,8"-akat?
-
tomy86
addikt
válasz
benfolds #10281 üzenetére
Nem is mondtam komolyan
Sem az alma sem az ablak nem vonz. Bár egy alma az ablakban?
(#10283) lmno:
"Ja, az "sajnos" működik rendesen, nem kell állandóan baszkurálni"
Pedig ráférne. Van iPhone a családban. Maradjunk annyiban, hogy ezzel nem értek egyet.(#10284) sebgutkopf: teljesen egyetértünk. Nem tudom meddig tart még ez a megalománia, de remélem elmúlik.
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #10224 üzenetére
hátha másnak is lesz ilyen problémája: úgy tudtam megoldani, hogy először töröltem a kapcsolatot a telefonkönyvből, majd viberből elmentettem. a kontakttól kapott üzenet mellett volt olyan opció, hogy mentés telefonkönyvbe (azelőtt ha innét próbáltam menteni, akkor kiírta, hogy az illető nem használja a vibert)
-
tomy86
addikt
válasz
benfolds #10068 üzenetére
Már régóta gyári ICS-t használok, rootolva, egyedül a LED javítás van rajta "extraként" és az UOT kitchenben lecserélt %-os akkukijelzés az állapotsoron. Több custom romot próbáltam, de arra a megállapításra jutottam, hogy zárt bootloaderre számomra nincs értelme. Mire azokat is olyanra alakítottam, ami nekem megfelelne, addigra nem voltak gyorsabbak, nem használtak kevesebb memóriát, mint amit magamnak barkácsoltam.
(#10070) -HajTömeg-: nincs mit. Szilveszterkor már rootolsz?
-
dokar
addikt
válasz
benfolds #9924 üzenetére
Helló
Enyémen lehet, bár én felraktam az Xperia V Walkmant: XDA: [UPDATED 10/06][APP]Xperia V Walkman[v7.5][ICS/JB]
-
Riuko
senior tag
válasz
benfolds #9883 üzenetére
"kiakasztó lenne, ha nem bírna ki egy napot intenzív használat mellett"
Igen, igen.......... illetve még olyan is előfordulhat, hogy valaki dolgozik és nincs ideje egész nap a telefont nyomkodni. Vagy lehet, hogy 1-2 emberkének van barátnője, felesége és sokan vannak(vagyunk) úgy, hogy ráérő időnkben inkább őket nyomkodjuk....
Szomorú ha valakinek csak a teló maradt erre a célra. -
-
tomy86
addikt
válasz
benfolds #9802 üzenetére
Ha módosítani akarsz egy fájlt, akkor előtte a fájlkezelőben mountolni kell és mentés után ismét. ES explorerben "mount file system" menüpont.
(#9799) matyiGo: hivatalosan csak úgy, ha beviszed szerivbe és visszarakatod. Nem hivatalosan és gyorsabban flashtoolal visszateheted.
-
tomy86
addikt
válasz
benfolds #9780 üzenetére
Problémát biztosan nem okoz. Nem hiszem, hogy a "ne legyen túl jó minőségű a fotó" az ok. Inkább arra tippelnék, hogy így kisebb méretű (byteban) a kép, viszont a minőségéből nem veszít annyit. De ez csak tipp, a fotózás nem igazán érdekel és emiatt nem is értek hozzá.
-
válasz
benfolds #9782 üzenetére
...ha emlékeim nem csalnak, a FT-os Sony dolog az kifejezetten a nyitott bootloaderes
visszazárásramodellek eredeti szoftverre visszaállását hivatott elvégezni...Egyébként meg tényleg érdemes más gyártót is kipróbálni, mert kő kemény tapasztalatot szerezhetsz, ami gyakorlatilag mindig a Sony ázsióját emeli.
Ott az LG. Most, December 7-én jött meg az első kétmagosukra (2X) a gyári ICS.
A 2011-es Xperiák erre már mind ICS-n vannak.De ott a Samsung. Tavalyi, de még idei modelljei is a piacon vannak, amik GB-el érkeztek, és azon is maradnak. Nem egy modell.
De mondom, próbálj ki másik gyártót, persze hasonló kategóriájú modellel, aztán szerezz tapasztalatot.
-
Askformore
senior tag
-
Atawallpa
aktív tag
válasz
benfolds #9741 üzenetére
Egyrészt még (amúgy is csak béta, lesz ez még jobb is) nem kompatibilis a ray-el, másrészt valahol azt olvastam, hogy az utolsó hivatalos romodat keresi meg. Az igazi nagy durranás az lenne, ha az összes eddigi verziót (GB1/2, ICS 1/2/3) felajánlaná, hogy melyiket szeretnéd feltenni.
Igazából ez egy szép gesztus a nyitott bootloaderes ray felhasználóknak, mert sus vagy pcc nem ajánlott, csak a flahtool ha vissza akarsz térni a gyári romra. Arra azért kiváncsi lenék, hogy honnan veszi, milyen régiós szoftvert rakjon rá. -
tomy86
addikt
válasz
benfolds #9670 üzenetére
Egy videó alapján nem választanék kijelzőt, még akkor sem, ha tudnám, hogy minden beállítás megegyezett a két telefonon. 16:9 ide vagy oda nekem a 4" már épp kényelmetlen (persze függ a gyászkeret méretétől is, úgyhogy lehet, hogy ez változni fog). Mielőtt a Rayt vettem próbáltam 4"-ig sok telefont, mert abból a méretből akkor is nagyobb volt a választék. De, ha egy telefont nem tudok egy kézzel kényelmesen kezelni, akkor tutira nem veszem meg. Amire használom arra elég a 3,5" körüli kijelző. Ha nagyobb méret kell, akkor tablet vagy notebook.
De nyilván mindenkinél más az ideális. A közel 2 méteres és 120 kilós haverom kezében még egy tablet sem tűnik nagynak.
-
tomy86
addikt
válasz
benfolds #9658 üzenetére
A kijelző biztosan nem jobb. 4 inchen ugyanaz a felbontás. 297ppi (Ray) vs 245 (J). Már ha hinni lehet a GSMarena adatainak. De továbbra is furcsának találom, hogy a Sony már az ICS frissítés kapcsán is hisztizett az 512MB RAM miatt, erre most is adják ki az ugyanennyi memóriával rendelkező telefonokat (bár gondolom nem csak a Sonynál van így). Bár ez a J is nagyobb, mint ami nekem kéne. Váltáskor megint főhet a fejem, hogy mit vegyek, mert normális telefon csak péklapát méretben lesz (nálam ez az ingerküszöb 4"-nál kezdődik).
-
Riuko
senior tag
válasz
benfolds #9549 üzenetére
Neked kell eldöntened, én csak azért cseréltetem mert volt egy Lumia 710-em (2 hétig ) ami microsim-es volt, ekkor mondta a szolgáltatóm (telenor) hogy ha elmúlt 3 éves ingyen cserélik, mert valamilyen szinten elavulttá válik a simkártya, ennyi időnként.
tomy86: Bocs, én telenoros vagyok, ebből indultam ki
-
törölt tag
válasz
benfolds #9513 üzenetére
Én frissítettem, mert nekem amúgy is shit volt.
Amikor be voltam lépve, és ikonjáról indítottam volna el, újra be akart lépni, ilyenkor nyomni kellett egy vissza gombot majd addig próbálkozni amíg belépett. Mostanában ez megszűnt, és picit máshogy is néz ki. Tableten meg full új design van (állítólag).
Na mindegy lényeg hogy megérte frissíteni. -
-
pokers
senior tag
-
Syl
nagyúr
-
tomy86
addikt
válasz
benfolds #8795 üzenetére
Gmail esetén úgy tudsz az "eredeti" címről válaszolni, ha abban a fiókban, ahová átirányítod a maileket a "fiókok és importálás" menüben a "további saját e-mail cím hozzáadása" opciónál megadod azokat a mailcímeket, ahonnan a leveleidet oda irányítod. Itt nem kell a fiókok jelszavát megadni csak a címet. Ezután, ha átirányított levélre válaszolsz, akkor a rögzített mailcímek bármelyikét kiválaszthatod feladónak. Lehet, hogy van más megoldás is, de én nem találtam.
(#8805) Gaabor80: cukrosleves nem rom cserét javasolt, hanem rootot (az nem jár rom cserével). Sajnos máshogy nem orvosolható a LED probléma, mert a Sonynak ezt nem sikerült az utolsó két ICS verzióban megoldania. Minden 2011-es Xperia modellnél előforduló probléma.
-
tomy86
addikt
válasz
benfolds #8793 üzenetére
Mint írtam felőlem törölheti azt az egy fiókot, amivel szinkronizál a telefon. Az nálam úgyis csak egy ideiglenes tárolóként szolgál. Felhőben sem tárolok olyasmit, ami pótolhatatlan vagy gond lenne, ha más megszerezné. Egyébként lopás, elvesztés esetén sem tart semeddig megváltoztatni a fiók, box, dropbox stb. jelszavát pc-n (ahhoz miért kéne a telefon?). Másrészt egy tolvaj nem a gmailed feltörésével, törlésével fog foglalkozni szerintem. Persze nem azt mondom, hogy haszontalanok a cerberushoz hasonló progik, hanem hogy nekem semmi szükségem rájuk, de nyilván van aki fontos dolgokat is kénytelen tárolni a telefonon ill. a telefon által elérhető tárhelyen. Bár 100%-os védelmet semmi sem fog nyújtani. Ez olyan, mint pc esetén a tűzfal vagy autónál a riasztó/rablásgátló. Attól függ milyen jó, hogy milyen jó és mit akar az, aki fel akarja törni.
Másrészt 16 év alatt egyetlen telefonomat sem lopták/hagytam el. Remélem ez a szép sorozat nem szakad meg. -
tomy86
addikt
válasz
benfolds #8775 üzenetére
Én nem fűzök sok reményt az ilyen progikhoz. Legalábbis, ha nem egy totál amatőr nyúlja le a telót, akkor nem tudom mennyit érnek. Xperiáknál maradva, ha flashtoolal újrapakolja a rendszert, akkor a cerberus is megy a levesbe (még be sem kell kapcsolnia). Google fiókomhoz nekem nyugodtan hozzáférhet, mert arra a mailcímre, amivel a telefon szinkronizál csak átirányított mailek jönnek nálam többnyire más gmail fiókokból. Olvasás után többnyire törlöm őket viszont az eredeti példány megmarad. Cloud szolgáltatásoknál legfeljebb annyit tudsz tenni, hogy nem csatlakozol folyamatosan (én is rajta lógok az ES-el a Boxon és a SugarSyncen), bár ez macerás. Böngésző dettó. De hát, aki paranoiás
Sajnos tökéletes védelem nincs. Nekem mondjuk nincsenek tényleg fontos ill. pótolhatatlan dolgaim a telefonon így nem annyira izgat a dolog.
-
Syl
nagyúr
válasz
benfolds #8775 üzenetére
Nagyon jó felvetés!
Nekem pl. két állandóan magamnál tartott eszközön (telefon, táblagép) egy sor cucc van beállítva: két gmail account (egyik saját domaines), céges email, dropbox, es file explorerben a saját ftp-m bejárata, transmission remote gui, a böngésző oda-vissza szinkronizál az asztalival, tehát benne van az összes cím, jelszó stb., stb.
Brrr, a hideg kiráz a gondolattól, hogy valaki ráteheti a kezét! -
válasz
benfolds #8704 üzenetére
...igaz az enyém nem téli, de dolgoztam egy hűtőkamrában vele, és semmi különös nem történt, pedig a kabátom külső zsebében volt.
Kesztyűs érintésérzékelést a kapacitív kijelzők nem kezelik. Pár kivételt.
Az egyik a Sony Xperia sola, vagy, a még piacon nem kapható Lumia 920... -
Bobó_20
aktív tag
válasz
benfolds #8582 üzenetére
konkrétan a konyha járólapjára esett telibe a hátára és olyat csattant barátnőm majd kiugrott a kötényből
leesett a hátlap, de bekapcsolva maradt...nézegettem de mindene működik, egy darab karc sem került rá! lehet azért mert pont lapjára zuhant, de k550i-m is volt anno az egyszer esett ugyanígy a vége egy csörgő lett, minden leszakadt az alaplapjáról ami le tudott
-
tomy86
addikt
válasz
benfolds #8582 üzenetére
Ne Lorant2 videójából indulj ki! Ahogy ő is írta a videóval nem a rendszer sebességét akarta bemutatni, mivel azt nem ScreenCastal kellene felvenni (ami a telefonon fut a háttérben), hanem egy külső kamerával. A videón látottnál sokkal gyorsabb.
(#8586) cukrosleves: az is szokott ilyen problémát okozni, hogy a készítők néha (sokszor) eszement könyvtárneveket szoktak adni az alkotásuknak és ilyenkor jönnek az md5 hibák és a bootlop vagy fagyás. Amikor kicsomagolsz egy ilyen zipet az sd-re, akkor rövidítsd le a könyvtárnevet! Például: JJHybrid_ROM_v3.2_AOSP_ROMControl_(Fixed)_Ray_LockedBL moddolta Janika@-uploaded by Kic$i Ricsi helyett JJHybrid_ROM_v3.2_Ray. Szóközök, extra karakterek nélkül.
-
sir fg
aktív tag
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #8335 üzenetére
Meg off-abb, de hatha erint masokat is, akiknek szinten olyan telefon elofozetese van, amelyiknel nem mindegy, h halozaton kivuli vagy beluli szamot hivsz, viszont a szamhordozasok miatt nem tudhatdod biztosan, h az adott szam melyik szolgaltatohoz tartozik. Pl. Okostarifa. Nekem 5 honapja ilyen van, es jellemzoen sok szamot hivok, 99%-ban vallalkozokat, uzletembereket, ugyvedeket, ilyesmik, szoval nemtom mennyire reprezentativ, de kertem hivasreszletezest (bakker mondjuk eleg lenne nekem online is, de reszletezest nem lehet kulon online kerni, csak a teljes szamlat, uh idekuldenek minden honapban 5 kg papirt, mivel az adatforgalmat is. reszletezik) es az a tapasztalatom, meglehetosen sok szamot visznek at telenorhoz, viszont a telenortol mas szolgaltatohoz vitt szamok mennyisege 5 honap alatt 0. Igy a call meter nem sokat er. De! Es ez lenne a mondokam lenyege, hatha nem tudnak a telenorosok a lehetosegrol: regeles utan, a telenor oldalan meg tudod nezni, h az aktualis honapban eppen h allsz telenoros/nem telenoros hivasok tekinteteben. Hasznos dolog, ha vki oda akar figyelni tel koltsegeire.
-
válasz
benfolds #8104 üzenetére
Annyit tudok javasolni, minimális védelemként, hogy vegyél vágható (méretre vágható) kijelzővédő fóliát.
Azt vágd szépen olyan formájúra, mint amilyen az alsó és felső fekete műanyag - mert azok a legkényesebbek - és tedd fel.Ezek egy esésnél többet védenek a felszíni sérüléseknél, mintha semmi sem lenne rajuk, de csak nagyon minimálisan rontják az összképet.
-
válasz
benfolds #8102 üzenetére
Igen, tok nélkül.
Nem azért vettem ray-t, hogy aztán elrejtsem egy tokkal, ami ugyan véd, de egyben elrejti a mobilt, vastagítja...Igen, belevettem a pakliba, hogy ha ejtem, sérülni fog.
Ha használom - főként a hátlap - sérülni fog. Ezért is rendeltem hozzá még 3 hátlapot. Abból egy fehéret amortizáltam le, vettem helyette egy másik fehéret. Most az arany (pezsgő) hátlappal hordom...Ha tudom, hogy pl. megyek egy rendezvényre, ahol bizony be kell segítenem a dekorációba, akkor beleteszem a bőr tokba. De az többnyire csak a táskámban pihen...
-
kk831228
addikt
-
válasz
benfolds #7848 üzenetére
Általában a headseten rajta van, mi a fő kompatibilitási termékkör.
Az viszont ismeretes, hogy ami kifejezetten i cucchoz készült headset, nem fog jól működni a nagy többséggel.Ha van lehetőséged próbáld ki, vagy ha nincs, akkor olyan visszavásárlási garanciát kérj, ami véd, ha mégsem jó a termék a ray-hez.
-
SirRasor
addikt
válasz
benfolds #7796 üzenetére
Csináltam zsák képet és videót közel azonos beállítások mellett, és az alapján arányaiban jobb. Tehát nem jobb a kép 2 mpixelen, hanem 8 mpixelen nem szebb a 2-eshez képest, csak felnagyított. Tehát valszeg 2 mpixelre gyártott érzékelő van benne, a többit meg interpolációval érték el. Így viszont teljesen fölösleges nagyobbra állítani, mert ennyi erővel photoshoppal is fel tudom nagyítani, talán még szebb képet is kapok.
Videónál meg azt vettem észre, hogy a VGA felbontásnál van ugyanez a többihez képest. -
sir fg
aktív tag
válasz
benfolds #7719 üzenetére
Ennél az akkutípusnál is a feltöltések száma határozza meg az élettartamot (feltöltési ciklusokban határozzák meg), de szerintem természetes is, hogy minél intenzívebben használod, annál hamarabb elhasználódik. De szerintem nem kell aggódni, mindennapi töltés mellett is szvsz bírnia kell min. 2 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest