- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
japy
őstag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyannal,hogy ha lehúzom a töltőről a telefont megváltozik a csengőhang!?
De ugyan ezt produkálja ha számgéppel kötöm össze! -
japy
őstag
válasz
Askformore #11222 üzenetére
Ha szabad tudni mennyire olcsó?
-
japy
őstag
válasz
-HajTömeg- #8633 üzenetére
Ezen nagyon vékony gyári fólia volt legalább is amit én vettem azon folpack szerű volt! Pedig én zsír újonnan vettem!
-
japy
őstag
Sziasztok egy kis segítség kellene! Feltettem az ICS-t és most nem találom a WI-FI beállításoknál a speciális opciónál ezeket:IP Cím,Átjáró,Hálózati maszk,DNS,DNS2.
Ezeket hol lehet beállítani? -
japy
őstag
Láma kérdés: OTA-n keresztüli frissítés! Mit jelent az OTA?
-
japy
őstag
válasz
Askformore #8594 üzenetére
Próbáld meg ezt!
-
japy
őstag
Az ICS-n még mindig nem jelzi a led üzeneteket? Mert a bejövő hívást jelzi.
-
japy
őstag
válasz
Radioactive #8230 üzenetére
Ne sokalld érte ,ha tetszik nyugodtan vedd meg! Szerintem az egyik legszebb teló!Én is most vettem eddig tökéletes!
-
japy
őstag
Sziasztok! Gyári független romot honnan lehet letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest