- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike81
aktív tag
válasz
V.Zoltán112 #15608 üzenetére
van esetleg olyan xperia mini valakinek akinek egy évnél nem idősebb a teója ?Tmoilos érdekelne.
-
sdd2
veterán
válasz
V.Zoltán112 #10644 üzenetére
A szégyen az hogy ilyen tagok írnak szakmai fórumba
-
Brutális eb
addikt
válasz
Szia Zoli!
Kérlek itt boldogítsd a népet korodnak megfelelő komunikáció oda való.Köszönöm többek nevében is. -
rob210
nagyúr
válasz
Ezzel a HSZ.-el magadat minősítetted.
Engem nagyon nem érdekel mit veszekedtek, de ha 36 szor fogod leírni a problémádat attól még valóban nem fog megoldódni.
Én is T-s vagyok én belenyugodtam, hogy majd jön, bár őszinte leszek, lehet nem rakom fel, én szeretem ezt a kiforrot 2.3-at, mert nekem a stabilitás és a "jó" kamera driver fontos. -
bogil99
aktív tag
válasz
V.Zoltán112 #10623 üzenetére
Szerintem ezt próbáld eladni valamelyik szolgáltatós topicban.
-
Simba86
senior tag
válasz
V.Zoltán112 #10623 üzenetére
ne haragudj de hányszor akarod még beírni, h "b.sza meg a témobájl, mikor lesz mááán ícsé"?
már többen írták neked, h rakd fel flashtool-lal. ha nem rakod fel, akkor meg légy türelmes...
unalmas már a magánlevelezésed olvasgatni... (feltételezem nem csak én unom...)
-
e-newsee
addikt
válasz
V.Zoltán112 #10615 üzenetére
A Sony is képben van akkor. A Telenornak, és a Vodafonenak el tudta küldeni?
-
Drachoo
senior tag
válasz
V.Zoltán112 #10615 üzenetére
Még nincs t-mobilnál ics?
-
V.Zoltán112
tag
válasz
V.Zoltán112 #10491 üzenetére
Már tárgytalan!
-
bogil99
aktív tag
válasz
V.Zoltán112 #10420 üzenetére
Nem.
Két okból:A) Companionnal helyreállítást lehet kérni.
B) Ha hivatalos ROM van fenn - fórumtársak leírása alapján - a kutya nem nézi a verzióját, és hogy hogy került fel rá.Olvass vissza.
-
bogil99
aktív tag
válasz
V.Zoltán112 #10413 üzenetére
Bocsi, de tényleg nem értelek.
Ha fel akarod rakni, akkor miért nem teszed meg flashtool -al?... -
rob210
nagyúr
válasz
V.Zoltán112 #10391 üzenetére
van rá frissítés tehát hiába mész.
de én ez a rev.1-és ICS-t a helyedben amúgy sem erőltetném, majd ha lesz javított verzió azt felteszem én is, de erre a mostanira nincs szükségem. -
rob210
nagyúr
válasz
V.Zoltán112 #10387 üzenetére
szerintem a T-nem fogja kiadni, mert ha felmész a T-oldalára és megnézed a frissítések fület egyből az ericsson oldalára dob.
szarik a T-a fejünkre. -
szente
addikt
válasz
V.Zoltán112 #9940 üzenetére
Ha ennyire sürgős neked, akkor rakd fel Flashtoolal.
-
Grande Ale
őstag
válasz
V.Zoltán112 #9081 üzenetére
Semmi fontos nincs rajta. Formázd le.
-
Watt25
veterán
válasz
V.Zoltán112 #8964 üzenetére
Még nem próbáltam a tegnap felségem által vásárolt T-Mobile-os telójára felrakni az ICS-s, de elég érdekes, ha nem lehet még felrakni... Ugyanis a telefon dobozára rá van téve egy nagy 4.0 upgradable matrica egy szép ICS képpel... Úgy látszik, a matricát gyorsabban le tudták gyártani.
-
e-newsee
addikt
válasz
V.Zoltán112 #8769 üzenetére
A mini pro azért sem igazán kifutó, mert egyrészt van rá ICS, másrészt fizikai billentyűzetes utódról még nem tudok. De a sima mini utódjáról sem hallottam. Én legalábbis. Szóval a kategóriát egyelőre lefedi, és szerintem vezeti is. Mindenképpen megéri váltani, hiszen az x10 mini pro csak a gyártását tekintve 7 hónapos, a technika annál jóval régebbi. Megy rajta gyakorlatilag minden. Némelyik játéknál kicsit kényelmetlen a kisebb kijelzőméret, de a mostani után az is egy élmény lesz. Összefoglalva, én simán lecserélném a helyedben.
Vagy ha van egy kis plusz lóvéd, az xperia pro is qwerty-s ugye, csak nagyobb, és kicsit többet tud.PearCyp:
Nálam bekapcsolva is kicsit látszik, ha úgy vetül rá a fény. De mivel erős fényben alig látszik a kijelző, így ha lehet, keresek árnyékot. Ott meg már nem látni a hálót. Szóval így utólag, annyira nem is idegesít, inkább csak feltűnt.Pistakiss:
Nem csak a teljes képből vág, különböző eljárásokkal felnagyítja a felbontást, néha egész hatékonyan. Persze csak bizonyos mértékig. De 2-4x-es zoom még lényegi romlás nélkül belefér. És ha már beletették, akkor működjön hibátlanul. Szerintem... -
válasz
V.Zoltán112 #7736 üzenetére
Teljesen jó az ár, amin vennéd.
Párom X10 mini pro-ról váltott, én X10 mini-ről Xperia mini pro-ra, így mindhárom készülékkel kapcsolatban van saját tapasztalatom.Természetesen az elkövetkezendő hetekben érkezik rá az ICS, bár a szolgáltatói verzió később szokott. (elvileg még a dobozán is rajta kell hogy legyen az ICS-re történő frissíthetőségi matrica)
A fogyasztás (akkumulátor üzemidő) a felhasználástól függ, de tény, jobban bírja, mint az X10 mini-k.
Köszönhető ez a frissebb oprendszernek, és a többi hardverelemnek. -
Patrick76496
őstag
válasz
V.Zoltán112 #1673 üzenetére
ebben igazad van, szünetben pl azon is megtudod nézni az fb-t stb...
-
dokee78
félisten
válasz
V.Zoltán112 #1659 üzenetére
Szerintem hiba a régi X10 Miniket megvenni most,hogy ez megjelent.
Mire érted,hogy nem tudod kihasználni? -
e-newsee
addikt
válasz
V.Zoltán112 #1338 üzenetére
Ha nagyon meg akarod tudni a karcállóságot, akkor próbáld ki azon a felületen, ami a kijelző mellett van, és fekete.
Az üveg ugyanaz, viszont nem rontja a képernyő minőségét.
tipuka: A kékes (tűrkíz) a feketéhez van. A fehérhez a rózsaszínt kapod.
És egy gyors kérdés a közösbe. Bocs az offért, de hogy tudom belinkelni valakinek a nevét a kis avatárjával együtt? Mint mondjuk az #1236-os hozzászólásban?
-
dokee78
félisten
válasz
V.Zoltán112 #1338 üzenetére
Mineral Glass a kijelző anyaga.
Ellenáll a karcnak,deazért ne ess neki szikével. -
dokee78
félisten
válasz
V.Zoltán112 #1076 üzenetére
Kédésed ne itt tedd fel hanem -----> Melyik okostelefont vegyem? (Olvasd el az #1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!)
ACE-n nincs dedikált fotógomb amúgy és lassabb is a Mini-től.
Azért nézd meg valahol mind2-t élőben,mert ha nagyobb kezed van akkor a Mini valóban mini lesz.
Nekem kis kezem van és kicsinek találom a Minit,de nekem tökéletes lesz.ko9 Van benne hangrögzítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest