Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz tmp0124 #12372 üzenetére
ne is haragudj, de ez nem lerázás, hanem válasz volt a kérdésre.
mellesleg menj be nyugodtan akár a japán nagykövetségre is, nem lesz t-s frissítés mivel a frissítés nem szolgáltató függő inkább örülnötök kéne, hogy a gyári romotfel lehet rakni és nem egy teleszemetelt szart kell kerülgetni.
nem kell ám félni a frissítéstől nem harap, a garancia se vész el, szóval az írogatásra szánt energiából rég túl lennél a frissítésen.Renault power
-
rob210
nagyúr
Kár reménykedned.
Menj fel a T-honlapjára és látni fogod a frissítés fülön, hogy a Sony oldalára dob.
Azaz le kell szedni a romot, kismillió helyen megtalálod már, aztán flashtoollal feltenni.
Én nem rég csináltam meg, ha csak az ICS-t szeretnéd nem kell rootolni a telót.
Mivel tényleg 2 napja csináltam meg én is itteni szakik ajánlásával, merem állítani jobb lett a készülék.
A wifi erősebb a GPS olyan helyen is talált jelet ahol eddig soha. (9.-ik emelet panel)
Az üzemidővel jobban gazdálkodik.
Én ma rootolom, mert egy pár felesleges (számomra az) programot kizsigerelekRenault power
-
rob210
nagyúr
válasz ZeroCaptan #12341 üzenetére
Egy kicsit részletesebb kérdés?
Mire gondolsz hol van on?
Az alaplapon.Ha programra akkor meg olyan amit ráteszel, a gyári meg a wisepilot, meg a google.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Szia.
Te mint szaktekintély
A 2.6.32.9-perf kerneles, 4.0.4 re frissített teló rootolása megoldható és a flashtool-al?Le kéne szedegetnem egy csomó felesleges programot, de tegnap csak a frissítésre volt már időm a rootba nem ástam bele magam.
Illetve a progik eltávolításához milyen plusz progikra lesz szükségem.
A root jogokat hol tudom beállítani majd?
A szokásos super users el?Renault power
-
-
rob210
nagyúr
válasz e-newsee #12302 üzenetére
Aksi ki be volt?
Mert elsőre nekem se ment fel amikor csak kikapcs feltol volt.
Kivettem az aksit 10 mp-re utána minden frankó lett.
Most lettem kész a vissza telepítgetésekkel beállítgatásokkal.
Ami tuti, hogy a GPS-e erősebb lett.
Gyorsabban és olyan helyeken is fog jelet ahol eddig soha.
A wifi is erősebb lett.
Szóval egyenlőre pozitív a barátkozásRenault power
-
rob210
nagyúr
válasz kmarkk22 #12283 üzenetére
Köszi a root valóban nem kellett.
Feltettem a 4.0
Aztán companionnal felfrissítettem a legújabbra.
Ez így nem is volt bonyolúlt és tetszik is.
Kezdett már lassulgatni a 2.3 szóval most olyan mint ha új telóm lenne.
a 2.3. 6hónapig bírta mire elkezdett lassulni, kiváncsi leszek a 4 es meddig bírja majdRenault power
-
rob210
nagyúr
Köszönöm urak akkor ma neki is esek.
Mert elegem lett a dologból.
A t-sose fog kiadni frissítést.Renault power
-
rob210
nagyúr
Srácok megtelt a pöcsöm a T-vel.
Ha flashtool-lal rootolom a telót, felteszem sony update-re akkor fog frissülni, vagy ehhez kell kernel csere is? (2.3-->4.0)Bízom benne, hogy elég rootolni, mert azt már csináltam, de kernelt nem szívesen cserélnék, meg nyitogatnék bootloadert
Előre is köszi.
Renault power
-
rob210
nagyúr
feltettem ma probakeppen a mozzilat ne tegyetek nincs erintore optimalizalva es egy csomo ekezetet sem ismer.
kár.Renault power
-
rob210
nagyúr
Sziasztok bocs az offért, de itt vannak az igazi nagy mágusok.
Vettünk a páromnak egy walkman live telefont.
Minden nagyon szép minden nagyon jó szereti, de a készülék kijelzője villog.
Leteszi az asztalra elsötétedett kijelzővel és egyszer csak felvillan a kijelző majd elalszik és tök random jelleggel így villog.
Mi a baja?Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz V.Zoltán112 #10644 üzenetére
Ezzel a HSZ.-el magadat minősítetted.
Engem nagyon nem érdekel mit veszekedtek, de ha 36 szor fogod leírni a problémádat attól még valóban nem fog megoldódni.
Én is T-s vagyok én belenyugodtam, hogy majd jön, bár őszinte leszek, lehet nem rakom fel, én szeretem ezt a kiforrot 2.3-at, mert nekem a stabilitás és a "jó" kamera driver fontos.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz V.Zoltán112 #10391 üzenetére
van rá frissítés tehát hiába mész.
de én ez a rev.1-és ICS-t a helyedben amúgy sem erőltetném, majd ha lesz javított verzió azt felteszem én is, de erre a mostanira nincs szükségem.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz V.Zoltán112 #10387 üzenetére
szerintem a T-nem fogja kiadni, mert ha felmész a T-oldalára és megnézed a frissítések fület egyből az ericsson oldalára dob.
szarik a T-a fejünkre.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz Millni #10353 üzenetére
Ez nem android függő
Van offline navigáció amihez nem kell internet kapcsolt.
Valamint online navigáció amihez kell internet kapcsolat.A telefonban a fizetős azaz online változat van.
Tehát sose fogja megtervezni neked az útvonalat."venni" kell egy szoftvert feltenni és utána tudsz navigálni.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Szerintetek miért nem adja már ki a T-a 4.0-át?
Kezdek bazi ideges lenni, ha így folytatják nem várom meg őket, de kapnak is egy levelet, hogy hova a .........csába menjenek el.
Miért kell ilyen gyökérnek lenni?
Amúgy sem szokott elkényeztetni a (most már) sony minket a frissítésekkel, de hogy még a szolgáltató külön rádob egy lapáttal.Renault power
-
rob210
nagyúr
Ezt a videót most lőttem a Blahánál gyorsan átnyomtam gps-ről videóra
Szóval a remegésért sorry a videó magáért beszél az octáviát is el lehet....[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
nagyúr
Neked kell eldöntened mi tetszik jobban, de én szvsz rühellem a samsung telóket.
Értékeld pro és kontra melyik mit tud melyik tetszik jobban.
De az, hogy hol van szerviz ne legyen már döntési alap.Én megőrülnék a virtuális billentyűzeten, így én azt mondom minipro.
Úgy látom én ezzel az aranykártyás hűségprogrammal nagyon jól jártam.
( 3.000.- megért ez a telefon )Renault power
-
rob210
nagyúr
ICS-t információim alapján csak kábelen keresztül tudsz frissíteni.
A telefont ha szűz ha nem szűz csinálj rajta egy gyári beállítások visszaállítását.
Még véletlen is elnyomkodhattál rajta valamit.
Ha ez nem segít akkor még egy beállító sms-t tudsz kérni a szolgáltatótól amit csak aktiválni kell egy 4 jegyű pinnel amit megadnak.Ha ezek nem segítenek akkor teló szar de ez elég hihetetlen lenne.
Renault power
-
-
rob210
nagyúr
Ez felhasználó függő.
Én nekem pro van nem véletlen a hardveres bill alap nálam.
HA a virtuálison elvagy akkor inkább RAY, a mini szvsz a legolcsóbb ha a 3"on elbogarászol akkor az is teljesen jó választás.
Menj be egy boltba tapizd meg mind a 3 at és amelyik megtetszik azt vedd meg.
A hardver u.a.Renault power
-
-
rob210
nagyúr
Urak abban segítsetek nekem, bár nem teljesen témába vágó dolog, hogy mit kell nekem ahhoz csinálni konkrétan, hogy az előfizetésemben szereplő mobil TV szolgáltatást használni tudjam?
Renault power
-
rob210
nagyúr
Na azt hiszem akkor még várok vele, mert nekem fontos a video és fotó teljesítménye/minősége.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Amikor aláírtad a szerződést elfogadtad a feltételeket, nyugodtan kapd ki a pultból, max a sitten éjszakázol.
Ha rootolod és nem tudod visszaállítani akkor felejtős a gar.
De nagyon nem kell aggódni, mert elég kevés gar van ebből a típusból, ha tönkremegy akkor meg ahogy írták is a root sem látszik.
Nem színeződik el a proci, hogy szervízes bácsi engem rootoltak ámRenault power
-
rob210
nagyúr
olvasók ezerrel, hogy sok hülye felesleges kérdést ne tegyék fel, de pörögtök rendesen.
én úgy érzem ki fogom bírni azt a pár hetet amíg a telefonom el nem kezd visítani a frissítés miatt.
nem egyértelműen csak pozitív a változás, ezért inkább türelemre intettem magam.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz .:Kristian:. #8347 üzenetére
Szerintem SEUS-al tedd fel az eredeti softot és ha leszedted a jó ICS-t akkor azzal próbáld majd meg.
Én eddig akár mit szenvedtem SEUS mindig segített.
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz walkmanboy #8278 üzenetére
Hosszan nyomod a kikapcs gombot alsó sor képernyőfelvétel készítése, nem egy agysebész mutatvány
Renault power
-
rob210
nagyúr
Hogy lényegi HSZ is legyen
Aki frissített már majd egy két tapasztalatot ha lesz toljon fel, mert ha érdemes én is lecserélem, de ha sok jelentősége nem lesz akkor megvárom a szolgáltatós verziót.
Kérdések a szokásosak lesznek:
üzemidő változott-e, kamera jobb rosszabb lett-e, zenei teljesítmény hangzás kezelőfelület érdemben változott-e, kijelző érzékenysége minősége szane szaga változott-e ?
Köszi előre is.
Na meg persze erre gondolom nem 10 perc után kapok választ majd, hogy igen jobb lett az aksi[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
nagyúr
Őszinte leszek én az x10 mini proval is megvártam az első tapasztalatokat amikor kijött a 2.1 es frissítés, erre se fogok szaladni a gép elé hogy toljam rá rögtön az ICS-t.
Mellesleg minél többet késik annál valószínűbb, hogy javítgatnak még benne hibákat, tehát kevesebb BUG lesz benne.
Minél kapkodósabban jönnek ki vele annál több hiba rejlik a szoftverben, vagy az optimalizálásban.Szerintem sokat nem fog hozni a konyhára, de az újdonság íze miatt én is fel fogom tenni ha egykét ember már leírta a tapasztalatait, szvsz a 2.3.4 nekem eddig szuperül megy nincs semmi hibája.
Az örök közmondás pedig azt mondja járt utat a járatlanért el ne hagyd
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz dzsobacsi77 #7897 üzenetére
Én nekem simán bevált az autós navigáláshoz, ott úgy se a kijelzőt nézed folyton, hanem a hang után mész
De egyébként teljesen jól fut rajta több féle navigációt is próbáltam már, mindegyik hibátlanul ment amelyik gyárilag méretezve van rá.
320X480Gps autós tartót pedig rengeteget lehet kapni.
Nekem egy 3.500.- Tescós van nagyon jó minőségű, csak arra kel figyelni, hogy csukló karos legyen ne ez a hajtogathatós műanyag harmónikás, mert az reng mint az állat vezetés közben.
Na és minél rövidebb a kar annál stabilabb menet közben.Renault power
-
rob210
nagyúr
Egy érdekességet osztanék meg veletek.
Van egy olyan funkció a készülékben, hogy zajszűrés.
Na ha azt én bekapcsolom akkor állandóan panaszkodnak akikkel beszélek, hogy alig hallanak, meg zúgok.
Ha kikapcsolom semmi baj senki egy árva szót nem szól gyönyörűen muzsikál a hangomA hiba így kiküszöbölve szarok bekapcsolni a kérdés csak az, hogy miért csinálja a funkció pont az ellenkezőjét annak mint amit kéne?
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz motoflug #7643 üzenetére
Nem tudom miért gondolom hajtja őket az újat újat újat eszme a tesóm is mindig ezt csinálja ahogy kijön valami újabb mindig megveszi.
Szerintem hibátlan a kis készülék és még egyenlőre minden el is fut rajta.
Az aksija fenomenális, nekem x10mini pro volt előtte tehát megvettem az utódot ahhoz képest sokkal jobb a teljesítménye és az aksija is.
Azzal 3 napot bírtam ki enyhe használat mellett ezzel 4 napot simán elrohangálok úgy hogy használva is van.Szóval nem a készülék miatt adják el szerintem.
Renault power
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
válasz epinephrin #7614 üzenetére
Tudomásom szerint az opera mini nem kezeli a flasht, de azért olvass utána.
A rezgést pedig a beállításoknál lehet kikapcsolni.
Beállítások, hang, rezgés, vagy ha nem a teljes rezgést akarod levenni, akkor a rezgős visszajelzés menüpontban.Renault power
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
Urak valaki tudja hol lehet kapni fekete hátlapot a min pro-hoz?
Nekem fehér van és a fekete tapintása sokkal jobban bejön.
Meg jobban is nézne ki a fekete fehér telefonRenault power
-
rob210
nagyúr
Jó hír ez, hogy javítják, mert nekem is csinálja ezt a pulzálást a kijelző.
Mondjuk ezt az x10 es is csinálta de az csak akkor ha automata fényérzékelésen volt, amit meg ugye elsőnek lőttem kiRenault power
-
rob210
nagyúr
válasz PearCyp #7391 üzenetére
Ahogy írták is érdemes szemétteleníteni
Rengeteg fölösleges alkalmazás van rajta.
Nekem pl. az x10esen nem folt se face se twitter se semmilyen közösségi szar.
NEm volt rajta gyári navi, mert az is egy szar netalapú hülyeség.
A gyári játékokat is leradíroztam, így volt is helyem nem kellett a memória kártyára való mentegetés beállításával szarakodnom.De ahogy nézem ezen mondjuk el fogok férni még így is hogy van rajta szemét rendesen.
Az ikonokat eldobáltam hátra a francba, hogy ne zavarjanak, de ha felidegesít én is le fogom kapkodni őket. Ráadásul az aksit is merítik nem sokat de pont annyira hogy észrevehető ha leveszi az ember őket.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz mrlujoak #7380 üzenetére
Navival is szaroztam mire megtaláltam az optimalizált igot.
De van gps gyorsulásmérő amit használtam az kicsi (elődmodell ugye x10mini pro) 320X480 meg nincs nem találtam egyenlőre. Van egy excell pdf converterem az se megy sajnos, ez pedig hiányzik is, de ebből állítólag van fönt marketen ami már nem market ugye ez is idő volt míg rájöttemKipróbáltam egy két játékot is mondom ha már 1 ghz-s a gép lássuk mire képes.
Nem is lenne gond de pl. nfs is lelóg a képernyőről és nem lehet használni. mert a menűben minden opció lecsúszik. Beállítási lehetőség nincs.Na mindegy majd még keresgélek, mert lehet van méretre szabott csak még nem találtam meg
Egy dolog biztos a GPs-e marhára bejön ott is talál jelet ahol eddig az x10-en nem volt és rohadt gyors, az aksija kritikán felüli, nagyon megbarátkoztam vele kellett már a nagyobb aksi, 1000MAh alatt ma már nincs élet.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Hát gyerekek nekem a bajom meg is van minden progi lelóg a kijelzőről továbbra is.
Azt hittem 3"ra vannak optimalizált programok mondjuk az igo az jó és tetszik is, de van egy pár dolog amit nem találok 320X480-asban, pedig ugye az a felbontás kéneÖsszességében elégedett vagyok a készülékkel, most már én is beállhatok a 4.0-várok közé
Renault power
-
rob210
nagyúr
na tegnap óta nyomkorászom a kis mini pomat,de van egy két dolog ami a régiben jobban tetszett, a bill. pl. qwerty és nem qwertz ez rohadt zavaró nekem, meg az ékezetekkel szívok még, teljesen magyarnyelvű csak nem ehhez vagyok szokva egyébként nagyon jól van optimalizálva meglepően jól. viszont egy két kérdés van a 3g ikon mellett balra egy kis a betű az mi akár lenni? a többit majd késöbb még ismerkedünk egymással.
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz balázs9511 #7261 üzenetére
HA van kártyaolvasód akkor beteszed Windows alatt nyomsz egy formázást mint ha merevlemezt formatálnál.
Csak a kiterjesztésre figyelj.Ha nincs kártyaolvasód és a telefonon keresztül kell formázni akkor kártya betesz usb kábel csatlakoztat, kapsz egy meghajtó betűjelet, ha a telóban a telefon csatlakoztatása üzenetet választod.
Utána ugyan az mint ha kártyaolvasóba tetted volna.
Utána tudsz rá adatot húzni.HA ez se megy akkor még egy 3-ik megoldás egy fényképezőbe beteszed és ott nyomsz egy formázást, volt már rá példa hogy csak így tudtam egy kiszállás során megoldani a dolgot
Mert se laptop se gép csak egy telefon meg egy fényképezőHa így sem megy akkor beszart a memkártya vagy ha új alapból szar.
Esetleg annyira új, hogy nem tudják a régi firmware-s eszközök kezelni, de ezt azért kizárnám.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz balázs9511 #7259 üzenetére
Hogy hogy hogy?
Ha van egy memóriakártyád akkor azt használat előtt érdemes formázni.
Már mint ha nem egy használt kártyáról van szó ami eddig működött most meg nem megy.
Egyszóval kártya formatál utána lehet rá húzogatni a tartalmakat appokat.Renault power
-
rob210
nagyúr
Sziasztok, ma berendeltem egy mini pro-t az x10 mini pro után.
A paramétereivel nagyjából tisztában vagyok, ahogy látom mindenki várja már rá a 4.0-átA kérdés vannak hibái, gyakorlati felhasználás közben, van olyan funkció amihez plusz app kell vagy amiből a gyári gagyi?
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest