Új hozzászólás Aktív témák
-
PearCyp
tag
válasz
snorbis2 #15632 üzenetére
nem ugyanaz, mert 120 dpi-re van optimalizálva, és ez sem rendes jb, mert zárt bl-re képtelenség jb-t rakni. ennyire futotta.
@hunfatal: nah ez az amit sosem próbáltam
szerk: megnéztem jobban a zelly cream-et, elég messze áll az enyémtől
az enyémben semmi hiperszuper extrakombó, csak komolyan véve az .434-es romról átvett dolgok
-
fatal`
titán
válasz
snorbis2 #15404 üzenetére
Mindig GB-vel adják vissza.
Zártra: Smultronic.
Nyitás: Megigényled a kódot a sony oldalán (kell hozzá az IMEI) aztán van 1 tool xda-n amivel ki lehet nyitni (egyébként a sony oldalán is le van írva, de parancssorban kell szarakodni, az xda-s eszközzel egyszerűbb). De csak független telefont lehet nyitni.
-
bbattila92
csendes tag
válasz
snorbis2 #14690 üzenetére
Hello!
4.0.3-ról, úgy tudom, nincs közvetlen root. Én úgy csináltam meg, hogy Flashtool-lal tettem rá egy 2.3-as rendszert, ott előkészíted a root-ot, majd data wipe nélkül tettem rá a 4.0.3-at. Ezután egy másik program "előhozta" a rootolást. Van róla egy nagyon jó, részletes leírás xda-n, [link] itt minden kellő dolgot megtalálsz és le is tölthetsz.
Nekem gond nélkül működik a teló rootolva és az általad felsorolt játékok közül néhányat én is játszom. Nálam hiba nélkül futnak.
Szerintem érdemes egy friss, tiszta rendszert tenned a telefonra, úgy meg tudja mutatni, mit tudPersze a saját dolgaidat mentsd ki...
Én pár hete telepítettem újra a rendszerét a sajátomnak, mert az előzőt elég régóta használtam és alaposan tele is szemeteltem. Lassult mindenütt, vacakolt, szaggatott a játékoknál. Most, frissen mosott rendszerrel minden oké -
-
Lajdzsi
tag
válasz
snorbis2 #14643 üzenetére
Bocs, mostanában kicsit le vagyok maradva (úgy párezer kommenttel
) de azért megpróbálok válaszolni.
Összességében az eszközről érdekelne a véleményem?
Nekem már közel (vagy lehet több is már? mint) egy éve van ilyen eszközöm, és alapvetően sose volt vele bajom. Ami esetleg napi szinten felmerülhet, ha játékokra is használnád, hogy bár tökéletesen fut rajta a Temple Run 2, ha nem csapod ki kilépés után magát a futó folyamatot, akkor a háttérben futó játék kicsit megakasztja az egyéb tevékenységek között.
Nem ígérem, hogy ha teszel fel kérdéseket egyből tudok válaszolni, mert csak ritkán tévedek erre, de ha más épp nem ér rá és itt vagyok - válaszolok. -
joker91
tag
-
winhate
őstag
válasz
snorbis2 #14604 üzenetére
Mint atlag user tapasztalat:
Nem rootolt full gyari semmi hack.
Kellemes a hasznalata gyors hasznalhato szinte minden proggy fut rajta.
Eszmeletlen sok mindenre lehet hasznalni .(telefonalasra sms re nem hasznalom arra ott a w995)par proggy:
Skype , opera mini ,
mxplayer ,poweramp, Xiialive ,
totalcommander , Android Assistant, Wifi File Explorer , SwiFtp
SPC , Gpstracker liteBelso memcsi viszonylag megfelel Proci sebessege tokeletes kijelzo tokeletes , hang kozepes (ajanlott senheisser fules)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged