- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Keeperv85 #24193 üzenetére
Érdekes lenne, hisz szól rendesen szépen, és erősítőre kötve is. Ha az lenne amit te írsz akkor nem lenne meg a stereo hatás, és visszhangosan is kellene szólnia nem ? (eddigi hifis tapasztalataim szerint legalábbis) De persze ettől még lehetséges, és köszönöm a tippet, lehet megnézetem szervizben.
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, nem tudom mennyit kell visszaolvasni, ezzel nem találkoztam. Szóval nejem minije ha be van dugva füles, vagy erősítőhöz kábel, olyan mintha megzavarodna (nem lehet számot váltani, ikonok egész mást csinálnak stb.) Egyébként működik normálisan. Rendszer az gyári 4.0.4. mielőtt használatba vette gyári alaphelyzetbe állítás volt rajt csinálva. Buherált romot, ill hekkelni nem szeretném. Mi lenne a megoldás, ill. egyedi probléma lehet ? Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest