-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Nah fent van sikerült megcsinálni de persze azért mörfi dolgozik mikod döglödik a phnak a servere?na mikor hát pont attól a perctől amikor kuka lett... Hihetetlen
Na de lényeg újra húztam flashtoolal és rootoltam. Keresnék valami stabil gyors romot ami nem 70-80Mb szabad helyet hagy mint az Ultimate.
Viszont a bootloaderem az zárt, van valakinek ötlete saját tapasztalata? Ja és 4.0 v 4.1 lenne jó GB-t nem akarnék visszarakni.[link]
Itt honnan tudom meg hogy fel megy e zárt BLre?Mert hiába megyek bármeik ROM topikba mindent leírnak róla de azt nem hogy kell e neki nyitott BL. -
Cobalt14
tag
Kipróbálom, egyébként ehhez be vagy kikapcsolva kéne lennie a telónak? Illetve ha flashelem a ready to rootot,akkor a telefon menüjében kéne látnom bármi változást a verzió számok között?
Kipróbáltam rendszergazda nélkül, így meg azt mondja egyfolytában hogy adb is out of date - killing...
Ötlet?
-
G4bi89
senior tag
viger: Gyárilag elismert kernelt lehet cserélni tehát ,587 .562 csere simán megy zárt BL-el is csak custom kernelt nem tud felrakni.
Pedig azzal a root progival mennie kellene. Rendszergazdai engedélyek nélkül indítsd el (gondolom win7 alól próbálod) majd ha hibát is ír a kis ablakban hagyd, hogy párszor újraindítsa a telót és 1x csak elkezdi rámásolni a fájlokat. Tehát a failed hibaüzenetek után ne húzd le a telót, ja és közben a flashtool,sus ne legyen megnyitva még véletlen sem.
-
viger
tag
Én úgy tudom, hogy zárt bootloaderes telefonon nem tudsz cserélni kernelt.
Beladon: Nem próbáltam még a Sparta Charge ♠ V1.2-es ROM-ot. De most jelenleg meg vagyok elégedve az Xperia Ultimate HD 2.0-ával. Nem is tervezem hogy cserélem. Mindennapi haszálatra tökéletes!
CortezX: Fentebb írta, hogy nem tudja megosztani a mobil netet. Ezen a romon ez is tökéletesen működik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest