-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
krisztian112 #2764 üzenetére
Ha valóban úgy van minden ahogy mondod, akkor vidd szervizbe, mert gyanús, hogy ennyit még nem problémázott senki vele. Aki nem bírta az ICS-t, annak legalább GB-vel működött rendesen.
-
viewdetails
addikt
válasz
krisztian112 #2757 üzenetére
Rendszerek közötti váltásnál mindig formázd az SD kártyát, és ne rakj vissza semmilyen mentést.
-
viewdetails
addikt
válasz
krisztian112 #2701 üzenetére
Tehát nem az ICS hibája...
Formázd meg az SD kártyát, és ne másolj vissza rá semmit, max a zenéid. Ezzel egyidejűleg reseteld a telefont a Beállítások menüből. -
viewdetails
addikt
válasz
krisztian112 #2680 üzenetére
Vagy olyan - számodra alap - alkalmazást használsz, ami instabillá teszi a telefont (erre utal, hogy 2.3 alatt nincs gondod, tehát valami régen frissített app kavarhat be), vagy memóriahibás a készüléked, ez esetben 2.3 alatt is elő kellene jönnie. További lehetőség, hogy Arc-on (LT15i) futtatsz Arc S (LT18i) ROM-ot vagy fordítva.
.587 ICS rootolatlanul is görülékeny és gyors. -
bandi0000
nagyúr
válasz
krisztian112 #2645 üzenetére
Hát tutti hogy valamennyivel gördülékenyebb a GB DE szerintem inkább telepítsd újra vagy próbálkozz mert csak szenvedni fogsz, mert sok alkalmazás már nem lesz annyira jó a Gb-n sokszor fog hibát írni stb stb
-
bandi0000
nagyúr
válasz
krisztian112 #2640 üzenetére
csináld először SEUS-al és akkor letakarít mindent a telefonról és aztán javítsd PCC-vel de a memkártyát is formázd meg elötte
-
viewdetails
addikt
válasz
SD kártyát formázd meg, és ne legyen fenn sem taskkiller, sem olyan program, ami 2012 tavaszánál régebbi frissítésű.
Még rootolatlanul is szépen fut a gyári .587-es build. -
Beladon
aktív tag
válasz
Sorry dupla
-
Beladon
aktív tag
válasz
Nálam működik rendesen.
-
i.s
tag
válasz
krisztian112 #2638 üzenetére
Szia,én vagy a flashtool-al tenném fel a gyári ROM-ot,vagy a wotannal. Az utóbbi egy kis költséget jelent ( cca...2 € ). i.s
-
Beladon
aktív tag
válasz
krisztian112 #2599 üzenetére
Ha böngészőből youtube-ozol akkor az böngésző probléma lesz. A youtube kliens is ezt csinálja és frissíted folyamatosan akkor keress belőle egy régebbi verziót ami nem ICS-re van optimalizálva, vagy frissítsd a telefonod ICS-re
Facebook alkalmazást nem használok, de ott is hasonló problémák lehetnek. Én frissítenék a helyedben ICS-re. Egyébként nem szokása az arc s-nek ilyet tenni sem az androidnak. Általában app problémák okozzák.
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
krisztian112 #2500 üzenetére
Én így csináltam.
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
krisztian112 #2494 üzenetére
Nekem ICS van fent(én is T-s vagyok) és egyik problémával sem találkoztam+sokkal jobb,mint ami előzőleg volt fent,szerintem rakd fel!
Valaki tudja választ az én kérdésemre?
-
törölt tag
válasz
krisztian112 #2368 üzenetére
Ez a 3-5 mp nem kevés én közel sem tapasztaltam.
Az android ha meg is akad a többség már hozzászokott a 4 inch-es
vagy a fölötti kijelzőhöz és élvezi.Nem venne 3,5-t ennyi. -
droti25
őstag
válasz
krisztian112 #2368 üzenetére
Csak annyit kell tenni hogy a használt launcher settings-ében be kell állítani hogy "állandóan a memóriában marad" és ha bármely alkalmazásból kilépsz(home gomb) akkor nem fog gondolkodni nem fogja újra tölteni az alkalmazás ikonokat a képernyőre...
ennyi -
Beladon
aktív tag
válasz
krisztian112 #2256 üzenetére
A visszajelző led eddig normálisan működik viszont: ha csak GSM hálózaton van a telefon akkor újraindítás után automatikusan visszaáll WCDMA(preferált)/GSM-re. engem nem zavar mert amúgy is azt használom, de biztos bug máshol is olvastam már róla... Egyéb észrevétel nincs eddig sebesség maradt ami eddig is volt lag és hasonló probléma nem jelentkezett eddig.
-
Beladon
aktív tag
válasz
krisztian112 #2256 üzenetére
Most csinálja az első indítást szóval majd írok róla pár sort valamikor
-
Speeedfire
félisten
válasz
krisztian112 #1901 üzenetére
Nekem annyi van a blade-ben és most főzött rommal van 310MB-os romom. Szóval...
Egyik havernak van arc s telója és csodálkoztam, hogy 1GB, de csak 320MB használható fel.
viewdetails: -
Speeedfire
félisten
válasz
krisztian112 #1899 üzenetére
700 megát?
Az kemény. -
Bgray
csendes tag
válasz
krisztian112 #1798 üzenetére
a Fényérzékelő tetejénél
-
bandi0000
nagyúr
válasz
krisztian112 #1684 üzenetére
a legújabb ez 4.1.B.0.587
nekem is fagyott most ez nagyjából jobbde még mindig nem olyan gyors mint a GBlegalább is nálam -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
krisztian112 #1684 üzenetére
Nekem frissítés előtt sem volt bugos,utána sem lett az! mióta megvan kb 2 hónapja a telefon,még egyszer sem fagyott le!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
krisztian112 #1597 üzenetére
hát lehet az lesz, de majd megpróbálom a garanciát, mert azért csúcsmodell telefon szétesik.. meg anno volt nokia-m és annál nem is kértem de cserélték bár nem ugyanaz a 2 gyártó
-
bandi0000
nagyúr
válasz
krisztian112 #1594 üzenetére
Hát mostanában sokszor szedtem le a hátlapot és ott olyan mintha rés lenne az akksi és a hátlap közt és akárhányszor mrgfogom ropog
-
csabi10
senior tag
válasz
krisztian112 #1594 üzenetére
Ami ezt illeti az enyém is kb 2 hónapos és a hátlap ropog rendesen.
-
bubus66
nagyúr
válasz
krisztian112 #1554 üzenetére
(#1553) Tomacko
A szolgáltatósokra nem lehet feltenni a FlashTools-sal a 587 frissítést?
(#1554) krisztian112 bocs nem neked szántam.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
krisztian112 #1537 üzenetére
hali max valami akciót megvárhatsz de már 1 éve kb kínálja és most már nem nagyon fog szerintem lemenni az ára enyémet 3 hónapja vettem de elötte vártam 1 hónapot hátha megy le az ára de még mindig ugyan annyi leg is az előfizetéssel
-
omikron23
senior tag
válasz
krisztian112 #1453 üzenetére
Hali!
Tartozékok: agybadugós füles, 8 GB-os memóriakártya, töltő, leírás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest