Hirdetés
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Több hete már nem voltam a topicban meló elfoglaltságom miatt . Meg tudnád adni a Logout oldalad linkjét mert rootolni szeretném .587-est . AZ előző is simán ment akkor elvileg ezzel a módszerrel ugyanúgy menni fog ahogy olvasom ugye ?
-
bbchris
senior tag
A 4.0.4-es ICS romot már lehet rootolni ?
-
bbchris
senior tag
Miért van az hogy windows 7 alatt a flashtool 0.8.0.0 program hibát ír ki ?
-
bbchris
senior tag
Rootolás megtörtént , már jobban is érzem magam
-
bbchris
senior tag
válasz
viewdetails #7844 üzenetére
Már meg is van
-
bbchris
senior tag
Kérhetnék olyan linket ahonnan le lehet szedni a root-unroot file-t ICS-hez ?
Hálás lennék érte
-
bbchris
senior tag
Azt én is észrevettem hogy lassabban indul de sztem ez nem olyan nagy probléma . Nem jelentősen lassabb . Nekem pl jobban bejön az újabb kezelőfelület és a színárnyalat , persze ízlések és pofonok . Egyenlőre én mindent a gyári programmal csinálok , azon keresztül frissítettem . A régebbi romok visszarakásáról túl sokat nem tudok ebben más fórumtárs jobban tud segíteni de annyit olvastam hogy teljes törléssel kell visszarakni és a gyári romot kell visszatenni ahogy írták is . Nem voltam sosem nagy híve a főzött romoknak mert azokkal mindig volt valami probléma , igaz ezt nem ezen tapasztaltam hanem a windows-os mobilokkal azóta nem foglalkoztam vele már .
pusihusi #6914 A fényérzékelőnél van felfele berepedve sajnos ahogy már jópáran leírták . Elszomorító hogy egy ilyen probléma előfordul
M_o_g_y_i #6913 Nekem a fekete burkolatú van , jobban híve voltam a sötét színnek de tessék meglett az eredménye
-
bbchris
senior tag
válasz
viewdetails #6860 üzenetére
Sikerült felraknom az ICS-t
. Eddig nem tapasztaltam hogy rosszabb lenne mint amilyen volt . A rootolást egyenlőre még hanyagolom mert valahogy megpróbálom garbba lecseréltetni a külső burkolatot mert nálam is berepedt sajna
. A linket köszi
, letöltöttem elrakom aztán megpróbálkozok a rootolással is .
-
bbchris
senior tag
válasz
viewdetails #6857 üzenetére
Meggyőztél szánok rá időt feltenni rendesen , teljes törléssel
-
bbchris
senior tag
Egy kicsit visszatérve a repedésre . Sajnos nálam is előjött
Ezt javítják garrban ?
-
bbchris
senior tag
Szal akkor ennyit az új ICE Cream romról , felejtős ?
-
bbchris
senior tag
válasz
Dottore #4788 üzenetére
Talán egyvalami idegesít a frissítés után . Valamiért néha időközönként felvillan a képernyő és utána meg elalszik és teljesen szabálytalan időközönként csinálj . Pedig már minden vacak kieget leszedtem róla és ugyanez a hiba . Fényképezni én is csak akkor fényképezek ha nagyon muszáj mert hiába akármilyen frissítés azért messze elmarad egy digi fényképezőtől a minősége .
-
bbchris
senior tag
Elvileg kikapcsoltam őket , de most hogy írod lehet hogy az memória tisztító program csinál ilyeneket . Van 2 is a telón ami ha készenlétbe vált a teló akkor kipucolja a memóriát a sok oda nem kellő dolgoktól aztán mikor aktív gondolom akkor villan fel a kijelző egy rövid időre . AKkor lehet hogy megvan a probléma forrása .
-
bbchris
senior tag
Nálam is csinálja ezt a hülyeséget az LT18-am hogy néha minden indok nélkül fel-fel villan a kijelző egy rövid időre majd el is alszik utána . Aztán utána nincs ilyen . Itt mi lenne a megoldás ?
A teló nem rootolt , minden a gyári és kártyafüggetlen a kicsike
-
bbchris
senior tag
válasz
aimettirlz #3552 üzenetére
Még nem de ki fogom . Azért egy kicsit morci vagyok hogy alapból nem képes kezelni csak néha jön be a lista . Köszi a linkeket
-
bbchris
senior tag
Csatlakozom én a klubhoz egy X-Peria S telóval
. Idáig a véleményem csak pozitív a gépezetről . Ami meglepett pl az a GPS érzékenysége , hihetetlenül jó . Fényképezője is kimagaslóan jó és ár teljesítményben az egyik legjobb szerintem . Egyenlőre nem vettem észre rajta hibát ami gond lett volna . De átolvasom majd a hozzászólásokat alaposabban .
Illetve egyetlenegy gondom van vele mégpedig a facebook , nem működik a chat ablak valamiért . Nálatok ez megy rendesen ? Ez mondjuk a legkisebb gond de azért egy picit zavar mert kb 10 próbálkozásból egyszer ha bejön a chat , de utána "Can not retrieve list" hiba .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (138)
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest