Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
bbchris #6855 üzenetére
bbchris
Én mindig azt mondom, a fejlődés előre van, tény, hogy lassan nyilik meg a tárcsázó időnként (mondjuk úgy emlékszem ez GB alatt sem volt villám), és remélem, lesz még pár javítás hozzá azért, de alapvetően nekem nincs vele bajom. Üzemidő szerintem inkább nőtt, érdemes teljes törléssel felrakni.
Amit mindig elfelejtünk, hogy mindenki másra, más programokkal használja ugyanazt a készüléktípust, pl. egy Facebook account beledumálása a tárcsázóban lévő gmailes kontaktlistába jelentősen lelassíthatja a megnyitást, míg ha valaki a névjegyeit helyben tárolja, lehet, hogy észre sem veszi ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest