- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
Hogyan tudnám gmail címtárban tárolt kapcsolataimat átmásolni sim kártyára?
Nevek tördelése, ékezetek nem érdekes, csak ne kézzel kelljen beírogatni őket. Címtárban persze maradjon minden. -
albinolynx
senior tag
Eladóvá vált a telefonom...
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #13807 üzenetére
Wifi problémára megoldás?
-
albinolynx
senior tag
Van egy airlive WL-5460AP v2 hálózati eszközöm. Lan kábellel csatlakoztatva a routeremhez. AP módban üzemel. Wifi kódolás WPA2-PSK (AES). Router szintén. Külön csatornák vannak beállítva.
Tablettel gyönyörűen tudok csatlakozni mindkét wifi hálózathoz. A telefonnal csak a routerhez.
Az AP-hot kapcsolódáskor "hitelesítés, IP cím lekérése" váltakozik párszor, majd csatlakozik a routerhez aminek már csak nagyon gyenge ott a jele ahol használni szeretném. AP jelerőssége kiváló, kb. 3 méterre vagyok a 8dBi-s botantennától.Mi lehet a probléma, hogy egyikhez csatlakozik, másikhoz nem?
Újraindítás, reset, android újra telepítés is volt már. Jelenleg CM10 FXP142 van fent. -
albinolynx
senior tag
Mitől van, hogy a telefonom órája 12-13 percet késik?
Eddig nem tűnt fel, mert nem ehhez igazodtam.CM10, wifi hálózaton csüng, automatikus dátum és idő-, automatikus időzóna = Pipa.
Dátum jó, idő késik. Laptopon, tableten viszont jó a szinkronizált idő. -
albinolynx
senior tag
válasz
razorka777 #13395 üzenetére
straightedge-nek ment volna, csak nem nyomtam meg a válasz gombot...
-
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
Felraktam a CM10-et, eddig egy érdekességet tapasztaltam.
2db azonos "kamera" ikonom volt. Az egyiknél működött rendesen a kamera, másiknál zöldes, csíkos kép. Link2sd-vel ki tudtam gyomlálni (mint utólag kiderült, a jó apk-t), majd felraktam a camera zoom fx-t. Szép és jó minden, csak még mindig maradt egy "kamera" ikon és vele együtt a zöldes, csíkos kép - ennek nem találom a kiírtási módját egyelőre.
Amúgy iszonyú gyors, gördülékeny a rendszer. Még jobban örülök a nyitott BL-nek, mint CM9-re váltásnál zártra való ROM-ok után.
-
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
válasz
razorka777 #13256 üzenetére
Korrekt ár a kijelzőért, ebay-en sem láttam olcsóbban.
-
albinolynx
senior tag
válasz
razorka777 #13232 üzenetére
Érdekes...
Ha már így összegyűltünk CM9-esek. Híváslistából szoktam indítani a hívásokat, általában pár személlyel beszélek csak. Elő szokott jönni egy olyan probléma, hogy rábökök a név mellett szereplő kis telefonkagyló ikonra, jelzi, hogy "vette az adást", majd semmi. Hosszabb-rövidebb idő után viszont eszébe jut, hogy akkor indítani kellene a hívást.
Ez megvolt FXP és most stable alatt is.Nálatok van ilyen gond?
-
albinolynx
senior tag
válasz
straightedge #13221 üzenetére
A téma miatt lehet s.ggbe rúgnak és másnak sincs ingyen!
-
albinolynx
senior tag
Dekrer, egyik kedves fórumtársunk linkelt nekem CM10-hez egy ilyen file-t:
Sajnos nincs időm próbálni, rólad viszont köztudott, hogy még gondolatként sem született meg a fejedben, de már rom-ot cserélsz.
Szóval megnéznéd és referálnál nekünk róla? Köszi!Természetesen mindenki részére felhívás, aki CM10-t használ LWW-vel és van kedve kísérletezni!
-
albinolynx
senior tag
válasz
razorka777 #13116 üzenetére
Nem értettél meg egészen.
Azt tudom, hogy jó zárt BL-re, de a sima AOSP, vagy az AOSP RC3-t töltsem le?
A második kérdésem, hogy honnan? XDA-s linkek kukák...CM9, -10-nél úgy szokott lenni, hogy van egy link, onnan pedig mindenki letölti a saját készülékének megfelelőt. "Coconut", stb jelölésekkel vannak fent a ROM zip-ek. Egy ilyesmi kellene.
-
albinolynx
senior tag
XDA-n kerestem miniCMsandwich lite v4-et, helyette találtam MiniCMSandwich Lite AOSP-t.
Meg AOSP RC3-t.Sajnos a nyitott BL miatt nem követtem ezt a ROM-ot, annyit tudok, hogy a lite v4 final után vége szakadt a történetnek, mert a fejlesztő eladta a telefonját.
Mi ez az AOSP, -RC3? Melyiket érdemes letölteni?
Zárt BL-re kell, mini pro-ra. -
albinolynx
senior tag
válasz
Kajla5 #13108 üzenetére
Barátnőmnek egy hófehér mini pro van. Én nem cserélném el, akkor sem, ha nem az lenne neki. Fényképezéshez nem tudok hozzászólni, mert ha jó minőséget szeretnék, akkor viszek fényképezőgépet, ha pedig csak úgy kattintani kell utazás közben, arra szerintem tökéletes az lww is.
Amennyiben neked fontos e két tényező - külső és kamera, akkor cseréld, de nem értem minek kérdezted meg, ha már úgyis eldöntötted?
-
albinolynx
senior tag
ICS alatt valamiért az ismert kód nem működik. Írtam is neked régebben privátban, hogy GB alatt jó.
Lakkréteg pattogzás: használtan vettem az enyémet, kb. 6 hónaposan. Patika állapot és zsebben hordták. Elkezdtem használni, tokban, soha sem ejtettem le, nem dobálom, nem koccolt semmivel, tok belül babapopsi és kopik a festés az alsó-, felső élek mentén.
-
albinolynx
senior tag
Szvsz ne álljatok neki mókolni a festést. Alatta anyagában színezett szép fekete színű.
Ráfestés mitől állna meg jobban, mint a gyári? Éleknél ugyanúgy elkezd majd pattogni, stb.
Kicsit "rat tuning" hatású, de egyáltalán nem vészes. -
albinolynx
senior tag
OTG-vel ha használok egere, hogyan tudom megváltoztatni az ikonját?
-
albinolynx
senior tag
válasz
razorka777 #12435 üzenetére
Nem ám...
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #12266 üzenetére
Én voltam a béna, csak root jogot kell kapnia...
-
albinolynx
senior tag
Attól függ mit akarsz?
ICS, miniCMsandwich-nél csinálhatsz CWM-ben backupot. Így ha valamit hazavágsz, elég CWM-ből visszaállítani. Szóval egyszer megcsinálod jól.
CM9, -10-nél van integrált CWM. Ha kernelt cserélsz, stb, akkor nem kell külön vacakolni vele. Ez viszont nyitott BL-t igényel!
-
albinolynx
senior tag
APEX-szal nekem egyelőre annyi bajom van, hogy körülményes ikonokkal megtűzdelni az asztalt...
-
albinolynx
senior tag
válasz
Walkmanfon #12130 üzenetére
Ennyi.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Walkmanfon #12120 üzenetére
Mit csinálsz egész pontosan, mert x-akta szagú már az eseted...
1. letöltöd a flashtool legújabbat [link]
2. c:\flashtool\flashtool-drivers.exe-t felrakod (azt hiszem én mindent kijelöltem)
3. telefonról települő akármit "cancel"-ezed és amúgy se legyen feltelepítveNálam így megy, win 7 x64 alatt.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Walkmanfon #11968 üzenetére
Mitől fogná meg? Leírtam mit nézzél...
-
albinolynx
senior tag
válasz
Walkmanfon #11965 üzenetére
Szvsz a "class" értéket figyeld. 10-es elég jó és elég drága 32GB esetén...
Ha kell a 32GB akkor kell, ha nem nem. Te tudod mennyi mindent akarsz hurcolászni. -
albinolynx
senior tag
Oszt', ha CM9-nél ilyen nincs, akkor...?
Továbbiak ->
Mobilhálózatok ->
- adatok engedélyezése
- adatbarangolás
- nemzeti adatbarangolás
- hozz. pontok nevei
- csak 2G hálózatok (vagy ez lenne az???)
- mobilszolgáltatók -
albinolynx
senior tag
FXP134 van fent. Nem értem...
Egyébként barátnőm ma kapott egy új mini pro-t, azon is észrevettem miközben ezt-azt állítottam rajta, hogy el-el tűnt szinte-, vagy teljesen 0-ra a térerő. Neki gyári GB..
Ez Veszprém és vonzáskörzete. Nem gondolnám ilyen sz.rnak itt a lefedettséget. Hurka párezres telefonokkal soha sem volt ilyen gondom... Fura. -
albinolynx
senior tag
Olyan problémáról nyavajognak akik engem szoktak hívni, hogy néha nem vagyok elérhető, csak hangposta jelentkezik.
Tegnap volt egy érdekes eset, hívtak, semmi kijelzés (nem fogadott hívás ikon + led). Utána rá fél órára kb. felhívtak ismét, mondták, hogy hívtak korábban. Hívás után néztem a híváslistát, valóban szerepelt egy nem fogadott hívás.
Amit én is észre szoktam venni, hogy néha ok nélkül egyik pillanatról a másikra 0 térerő van, majd hirtelen tökéletes vételt mutat.Nem akarom a CM9-re, vagy egyéb összetevőjére fogni, de nem emlékszem, hogy alap GB alatt lett volna ilyen problémám.
Másnál ilyen jelenség? Ötlet, tipp?
-
albinolynx
senior tag
Volt itt régebben valami reklám blokkoló szerűség linkelve. Azt be tudnátok újra linkelni?
Vagy ki mit használ erre? -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #11749 üzenetére
Jobb ötlet nem lévén csináltam egyszínű hátteret és galériából kiválasztottam. Most mindenhol ua.
-
albinolynx
senior tag
Tableten futó ICS-nél, apex launcher-rel menüből hiányzik a "zárolt képernyő". Ez telefonnál is így van?
A hátteret szeretném egyszínűre változtatni.
-
albinolynx
senior tag
Launcher-től függ, amit tudsz te is váltogatni. Nem buhera. (:
Én először nem hittem el, de a CM9-es alap launcher-nél fura volt néha az érintőképernyő, lecserélve apex-re szép és jó világ. A forgatás dolgot meg onnan tudom, hogy direkt kipróbáltam milyen ha forog "minden" - nos k.rva idegesítő számomra.
-
albinolynx
senior tag
Asztalon, menüben simán meg tudom oldani, hogy ne legyen háttérkép.
Viszont képernyő feloldáskor, vagy csak időt nézek - van háttér. Mit kellene állítani, hogy homogén egyszínű legyen ott is? -
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
Az hogyan/miért van, hogy a talk-ot link2sd-vel eltávolítottam, mégis jelez a telefon, ha írnak?
Pc-n folyamatosan online vagyok. -
albinolynx
senior tag
CM10 - jó, bár sokat még nem nyomogattam. Kamera esetén nem indul újra, csak "krix-krax" jelenik meg. Play-hez nem tudok hozzászólni, nincs fizetős apk-m továbbra sem.
-
albinolynx
senior tag
Van egy játék (Hambo). Gondolom ha pakolgatom a kerneleket, ROM-okat, akkor oda a mentése.
Hogyan lehetne elmenteni az aktuális állást? Van erre mód egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest