- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Csabapa #16938 üzenetére
Közben megtaláltam. x8 és x10 minit már csináltam (meg előttük Lg-t), ilyet még nem, de látom hasonló a művelet. Mint kiderült az enyém rootolt + recovery menüs, tehát a mentés sima ügy volt, most jön a neheze
Nekem most 8-as kártya van benne, de volt 16-os is, egyikkel se volt gondom (nemhogy ebbe de x8-ba se).
Nézegetem ezt a 4.04.et de én már annyira megszoktam a 2.3.4-et és semmi bajom nincs vele hogy így látom tökéletesnek és be is laktam rendesen. Minden megy, soha semmi lassulás, minek csesztessem... -
cs.zs.
veterán
válasz
Csabapa #16937 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van: zenére és fényképezésre elég a 4GB. Anno pont ilyennel kezdtük a WT19i pályafutását, ez a 4-es kártya most a Samsung S5610-esemben van, amivel fényképezek és zenélek. Továbblépnünk legfőképpen azért kellett, mert rákerült egy iGo, ami önmagában kb 2,5 giga volt, és ugyebár a 4GB az csak 3,68, és így hamar szűkössé vált.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Csabapa #16933 üzenetére
WT19i, 8GB kártyával ?
A miénk attól megsértődik, puffog!
Hogy képzeljük mi azt, hogy így alábecsüljük Őt? ?! : )))
Megsimogattuk, és kapott egy nagyobbat. 31 milliárd 906 millió Byte esetén képes kiírni, hogy 29,7 GB, és elégedetten teszi a dolgát.
a nyolcadikos nagyfiúnk eleinte telepakolta filmekkel, de aztán megtanult bánni vele -
razorka777
veterán
-
Csabapa
csendes tag
válasz
Csabapa #16925 üzenetére
Rákerestem itt az APN-re, megtaláltam, hogy a Telenor oldalán megvan, igaz nem teljesen tökéletes a leírás, de végül is sikerült és ez a lényeg!
Köszi az indító információt!Már csak azt a fránya zeneindító gombot kellene valahogy kikapcsolni. Ma délelőtt vagy hatszor elindult, amikor lehajoltam. (lehet, hogy csak a hasam nagy?
)
-
Ubul86
őstag
válasz
Csabapa #16426 üzenetére
jó kérdés, hogy másolsz a kártyára? úgy értem, telefont felcsatlakoztatod, látja mint ha usb lenne, és másolnád rá a fájlokat? Vagy van esetleg kártyaolvasód? Mert én gyakran használom utóbbit is (ebay-en 200 ft-ért már lehet kapni microsd kártya olvasót,de magyarhonban is max 500 ft), ha csak a telefonos módszerrel próbáltad, lehet nem ártana kipróbálni anélkül is. Ha előbbivel a gáz csak, akkor még fenn állhat az ,hogy nem igazán kedveli azt a márkát a telefon (csak tipp), esetleg hamar behalt, stb... nem tudom, de ha esetleg az usb-s olvasós módszert ki tudod próbálni, tegyél egy próbát, hátha kiderül, hogy tényleg a kártya a hibás -e (bár gondolom nagy valószínűséggel az)
-
dokee78
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 1 / 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest