- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HardSanyeee
őstag
szerintem a Flash Player 10-et felejtsd el, azzal nekem se ment
azt nemtom hogy a Vista-t támogatja-e a SEUS-t esetleg próbáld meg átállítani a kompatibilitást. bár nem hiszem hogy te vagy az egyedüli aki Vistát is használ meg SEUS-t is, de azért próba cseresznye
sajnos az informatikában csak a kérdések fixek, a válaszokat próbálhatni kell
-
HardSanyeee
őstag
-
grafikus17
senior tag
Teljesen legális.
[link]
FONTOS!!!!! A 4 oldal elolvasása betünként kötelező. Olvasási sebesség 20mp/ sor.
Nagyon sokan szenvedtek ott, mert figyelmetlenül olvassák el és csak telepítenek össze vissza mindent. Addig amíg végig nem olvastad ne telepíts semmit, mert a fórum közepén vannak javítások telepítési problémák esetén tanácsok, ha nem menne az első bekezdés szerint.
Sok sikert. -
kp78
addikt
A már telepített alkalmazásokat sajnos nem olyan egyszerű levenni a telóról, mivel a sima menedzselő programok, pl.: myphoneexplorer azokat nem szedik le.
Vhogy le lehet szedni az tuti, de nem egyszerű tudtommal. -
joy3
csendes tag
Nagyon köszi a válaszod bepe79!
Nekem a K750i-hez kell hasonlítanom,mert ilyenem volt (más nem ) ,nagyon meg voltam vele elégedve,csak a joystick-ja az valami vacak, a 4. csere után dobós lett az egész telefon.Nagyon szerettem, mindig kéznél volt a fényképezője, és nappal igen-igen jó képeket lehetett vele készíteni. Ezt,én nem akarnám lentebb adni a C702 esetében sem.Olvastam véleményt-talán itt-, hogy a régi telefonok K750 és K-sorozat, jobb képeket csináltak 2Mpix-el, mint ez 3.2Mpix-el, hihetetlen?!
Most kínálnak nekem 25eFt-ért W810i-t egy évesen, sok kiegészítővel. Erről tudom, hogy a fényképezője ugyan az ,mint a K750i-nek. Szólval most,már végképp nem tudom mi tévő legyek. Legyen bevált használt régi olcsóbb telefonom, vagy új,garis,egy korszerűbb.
Tudom, hogy ezek nem igazán jó fényképezők, meg vegyek akkor inkább egy digit gépet-mondhatnánk, de nekem ez megfelelő volt és mindig velem VOLT. Tudom vannak ennél jobb fotomobilok pl.: K850i, de azt nagyon drágának találom.
Hopp most nézem a reklámokban, hogy a K800i DOMINO-ban 21 eFt.De az joystick-os ...
Na, most már teljesen megkavarodtam....Véleményeket köszönettel mindenkitől kérek.
-
Gratula a telefonhoz, használd egészséggel!
Az ellentmondó ügyfélszolgálatokkal kapcsolatban:
Küldd el mindegyiknek a másik válaszát, és kérdezz rá, most melyikük rendelkezik téves infóval...Kicsivel előrébb feltetted a kérdésed a programok telepítésével kapcsolatban, amikre választ is kaptál. Annyival egészíteném ki, hogy a Sony Ericsson kezeli a leg kézenfekvőbben a Java alapú progikat, játékokat.
Alapesetben a számítógépről az other mappába küldd a .jar kiterjesztésű fájlt, így azt a telefonra bármikor telepítheted, azt is kiválaszthatod, hogy a játékok, vagy az alkalmazások mappába óhajtod pakolni. Ráadásul az így tárolt alkalmazást, játékot tovább is tudod küldeni másik telefonra...
USB kapcsolatnál minden SE tölti az akkumulátort, ami ki is kapcsolható, ha téged ez zavar.mrlujoak
-
stfx
aktív tag
Siman ramasolod a memkartyadra/ha van/ vagy a telo belso memoriajara a .jar (java) fileokat. Mind a 2 memoria cserelheto lemezkent meg fog jelenni mint egy pendrive a pc-den ha USB/n rakotod a telot. Telepiteni a telon kell a filemanagerrel es ott rakhatod memkartyara vagy a belso memoriara. USB-n vesz fel aramot.
-
stfx
aktív tag
>*<<*<*-al tudod megnezni a softverziod. A telohoz meg van a SEUS az SE firmware frissito szolgaltatasa, hogy otthon is megcsinalhasd magadnak a hozzaadott USB kabellel. Felrakod a proggit es magyarul elmondja a lepeseket. R3CA037 a legujabb soft, es maximum csak customizaciokban ter el (pl voda live stb) egymastol egy fuggetlen vagy egy szolgaltatos telo, a main firmware ugyanaz.
-
-
-
Szityu74
csendes tag
Hűű, hát van kérdés dögivel!
Nagyrészt csak pár nap tapasztalat után tudok érdemben írni ezekről a dolgokról.
Addig is előljáróban:
A sebességgel szerintem nem lesz gond, kb. ugyanaz, mint a K800-nak, tehát rendbe van.
Feltételezem, hogy bármit lehet rá telepíteni (tremészetesen, mivel "hagyományos" telórol van szó) csak java progikat. Eddig az opera mini ment rá, az tökéletesen működik.
A kijelző nagyon szép! 240x320-as, de nagyobb mint a K800-nak volt, 2,2"-os. Ez csak előnyére vált, mivel ugyanolyan éles, de méretileg nagyobb, tehát olvashatóbb.
Fényérzékelő tudomásom szerint nincs, tehát manuálisan állítható, de úgy érzem, világosabb, mint a K800-nak volt.
A fagyásról még nem tudok mit mondani.
Gondolom minden letöltött dolgot be lehet állítani mindennek, mert ez a K800-on is így volt, feltételezem nem léptek vissza, bár még nem próbáltam.Egyenlőre azt hiszem ennyi!
-
Apollyon
Korrektor
-
badacsony
őstag
-
-
-
pepe1970
tag
Ha megtudsz valamit, légyszi írd már majd be ide. Az hogy más régióban van rajta wayfinder, az sajnos nem azt jelenti, hogy nálunk is rajta lesz. Máshol persze kék is van. Már megvettem volna, ha lenne kék. Amikor a k530-at akartuk megvenni, akkor persze fekete nem volt magyarországon. Miért érzem úgy, hogy ide mindig a kevésbé szép jut?
-
-
Apollyon
Korrektor
"Azt hiszem, hogy ha mindemelle meg mondjuk kapott volna egy utesallo plexit is a kijelzo, akkor viszont tenyleg vinnek, mint a cukrot. En nem tudom, hogy ilyesmi miert nem jut eszebe egyik mobilgyartonak sem... Vagy ilyenek csak a jozan paraszti esszel gondolkozo egszegsugaru usereknek jutnak az eszebe?"
Valahol ott van a kutya elásva, h ha veszel magadnak XY telefont, akkor vegyél máskor is. Nem fog évtizedekig tartani, pl azért mert elavul, tönkremegy stb.
A gyártóknak el kell látniuk magukat vásárlókkal.
Vagyis h menjen a business, kb 2-3 évente kell vegyél telefont. (Minimum) De ehhez egyszer tönkre "kell" mennie, vagyis úgy vannak direkt gyártva, hogy ne tartson sokáig.
Én tényleg vigyázok a telefonjaimra, de még soha nem használtam egyet sem 2,5 évnél tovább.
Én most jelenleg a 2. W610i-t használom, szeptemberben vettem és már poros a kijelzője. (Belül)
Most pedig úgy néz ki SE-ék fossák a telefonokat, és már van olyan ami tetszik is. Pl a "BeiBei" egész pofás, meg a nemsokára megjelenő G502 ("Emelie") is nagyon bejön. -
-
LEFTHORSE1
őstag
Tévedsz ha azt gondolod hogy az IP54 az ütésállóság mértékét jelzi, az IP (insulation protection) a viz, vagy vizalapu folyadékok szembeni szigetelés. Én már csak tudom mert a szakmámhoz tartozik (villanyszerelő) és nap mint nap ilyensmivel foglalkozok. Egyébként a legjobb vizszigetelésü dobozt IP65-el jelölik, arra már vizsugarat lehet irányitani, az IP54-es a finoman ráhulló vizcseppek és a por elleni szigetelés. Tehát hangsulyozom az IP nem ütésállóságot jelent
-
joey04
titán
a technikai részéhez nem tudok hozzászólni de én is leggyakrabban akkor használom amikor zenét hallgatok és tényleg zavaró volt k800nál hogy nem lehetett átlépni csak úgy.
viszont ha repülőutat veszünk (függetlenül attól hogy így mennyire veszélyes vagy hol engedik és hol nem) akkor a SE megoldása legjobb mert ha repülőn bekapcsolod a telót már az elején megkérdi mi is legyen, míg nálam például csak bekapcs után lehet rá átváltani.érdekes ez a tiltás akkor miért flight mode a neve ha így sem engedik repülőn használni?vagy nem mindenhol tiltják?
-
Apollyon
Korrektor
Én meg sokat hallgatok zenét, és van amikor nem tudok beszélni és nem akarom hogy elérjenek (pl edzés közben) de viszont zenét akarok hallgatni akkor jól jön a flight mode.
Repülős témáról meg annyit hogy ha megnézik, leszállás előtt kikapcsolom, ennyi.
Flight modeban meg biztos nem zavar semmit...
Egyébként meg kikapcsolt állapotban is be lehet mérni a telefon "tartózkodását", mert valamennyit akkor is sugároz amikor teljesen ki van kapcsolva, kivéve akkor ha kiveszed az akkumulátort.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest