- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A képernyőkimélős óra asszem pont a K800-ban volt benne utoljára, így a C702-ben sincs már benne és nem is lesz többé, mivel a bekapcsolt kijelző eszi a tápot.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
mrlujoak #542 üzenetére
Igen igen, de az autópályán is csak 100-al szabad menni a rendőrök mégis csak 130 felett vesznek ki. Kedves Fórumtársunk valószínűleg nem IMEI-t akar módosítani nyíltan egy fórumban, hanem mondjuk rátenni egy magyar nyelvet. Én az első W610-em amit boltban vettem már alapból moddolt volt, mivel csak DE volt rajta ezért rátettek egy HU sw-t. Naés. Mondjuk vásárlás után 2 hónappal elment a hangszórója => szervíz. De ők valszeg nem gyári adatkábellel dolgoznak meg szabadon letölthető szoftverekkel. Mindegy, elakalandoztam.
Lényeg, hogy nehogy már pofázzanak ha rá akarok tenni a telómra még egy flash menüt pluszban. Kit érdekel, hogy a Pista rakott rá egy VKP patchet és analóg óra van a készenlétiben, vagy eltapossa és soha nem használja. Vannak ennél komolyabb "bűnök" is a világban.
Illetve a moddolás garivesztéssel jár, nem börtönnel.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Viktor0610 #208 üzenetére
Szerintem semmit. A víztől még nem lesz gáz a rendszercsatlakozó, én is nyálaztam már be SE telómat mert koszos lett a csati és semmi baja nem volt még eddig.
De ha figyelembe vesszük a régebbi tesztet, láthatjuk hogy a vízbe tett K300i még úgy is működött valamennyire.
Szal ha tönkremegy egyszer a C702 akkor nem a rendszercsati fog behalni rajta. -
Apollyon
Korrektor
"Azt hiszem, hogy ha mindemelle meg mondjuk kapott volna egy utesallo plexit is a kijelzo, akkor viszont tenyleg vinnek, mint a cukrot. En nem tudom, hogy ilyesmi miert nem jut eszebe egyik mobilgyartonak sem... Vagy ilyenek csak a jozan paraszti esszel gondolkozo egszegsugaru usereknek jutnak az eszebe?"
Valahol ott van a kutya elásva, h ha veszel magadnak XY telefont, akkor vegyél máskor is. Nem fog évtizedekig tartani, pl azért mert elavul, tönkremegy stb.
A gyártóknak el kell látniuk magukat vásárlókkal.
Vagyis h menjen a business, kb 2-3 évente kell vegyél telefont. (Minimum) De ehhez egyszer tönkre "kell" mennie, vagyis úgy vannak direkt gyártva, hogy ne tartson sokáig.
Én tényleg vigyázok a telefonjaimra, de még soha nem használtam egyet sem 2,5 évnél tovább.
Én most jelenleg a 2. W610i-t használom, szeptemberben vettem és már poros a kijelzője. (Belül)
Most pedig úgy néz ki SE-ék fossák a telefonokat, és már van olyan ami tetszik is. Pl a "BeiBei" egész pofás, meg a nemsokára megjelenő G502 ("Emelie") is nagyon bejön. -
Apollyon
Korrektor
Én a forumozókon kívül senkitől nem hallottam még, nem láttam sehol, nem írták sehol hogy ÜTÉSÁLLÓ lenne, csak hogy csepp- és porálló
De szerintem lényegtelen, mert aki úgysem vigyáz a telefonjára, annak szintén lényegtelen -
Apollyon
Korrektor
válasz
bolondember #57 üzenetére
Jó ez csak úgy eszembejutott
De amúgy tényleg így van, nem én találtam ki
Vagy lehet hogy csak filmben láttam?Amúgy meg egyik nap volt az újságban hogy amerikai kutatók szerint a mobilozás károsabb a dohányzásnál....
-
Apollyon
Korrektor
Én meg sokat hallgatok zenét, és van amikor nem tudok beszélni és nem akarom hogy elérjenek (pl edzés közben) de viszont zenét akarok hallgatni akkor jól jön a flight mode.
Repülős témáról meg annyit hogy ha megnézik, leszállás előtt kikapcsolom, ennyi.
Flight modeban meg biztos nem zavar semmit...
Egyébként meg kikapcsolt állapotban is be lehet mérni a telefon "tartózkodását", mert valamennyit akkor is sugároz amikor teljesen ki van kapcsolva, kivéve akkor ha kiveszed az akkumulátort. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dr.Anonymus #47 üzenetére
8MP?
Áááá, inkább ne. Nem a megapixeleket kéne fejleszteni hanem a képminőséget, a sokáig tartó akkut, meg végre a Flight mode-ot úgy hogy ne kelljen ki- és bekapcsolni. Ez most csak egy pár a millió dologból aminek még fejlődnie kellene... -
Apollyon
Korrektor
Lehet tényleg jobb a xenon vaku, de csak fényképezésnél. A LED meg világít folyamatosan, tehát zseblámpának is lehet használni (ami nekem sokszor jóljön), míg a vakus telókat nem...
Fényképezni telefonnal nem sokat szoktam, ezért nem is borulok ki ezektől a képektől. Meg volt már teszt amiben szar volt majdnem az összes tesztkép, de mire lett nekem is olyanom addigra valszeg javult, linkeltem is a megfelelő topicban. De mindegy lényegtelen...
Valszeg azért szájbashott mert van benne arckép-felismerő ami brend nyú fícsör.
Meg szerintem a "GPS" miatt is mert azért csak az "elitebb" telókba megy.
Ez meg afféle elegáns akar lenni... Vagy mégsem? Lehet az inkább a G széria? Áhh mindegy. -
Apollyon
Korrektor
Már nagyon vártam ezt a tesztet, köszönjük! Kicsit több mint egy év után, ez az első mobiltelefon amire lecserélném a walkman telóm. A képek télleg elég ratyik, de hát majd kiforr a szoftver
amúgy sem ezzel készíteném a fotópályázatos képeket...
Szerintem gyönyörűszép, de sztem inkább ebben a színben és nem a ciánosban, van benne végre LED (Jesssz!) a xenon helyett mert attól még úgysem lesz jobb a kép, max vagizhatunk vele. Szal elemlámpa kipipálva, most úgyse látunk ilyen SE-t 2 évig. Teljeskörű walkman funkciók, és 160MB telefonmemória, nekem már ennél nem is kell több...
Szal ezek után kinek kell Walkman teló? – Jó-jó persze hpm-70 csak ahhoz van...Memóriakártyát adtak hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest