- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stfx
aktív tag
válasz
--Nozbert-- #556 üzenetére
Ezt jol beneztem, csak a beallitasoknal kerestem es ott nem volt.
Kijott a R3DA029 firmware SEUSon:
kamera 2.10->3.3
content PA10->PA11
java 8.3.1->8.3.2
Sajna vodas telora meg csak a regi firmware elerheto. -
válasz
--Nozbert-- #537 üzenetére
Ez így van. Szinte nincs normális 3mpixeles gép, kb k800 meg n73.
Itt is, többieknél is divatfelbontás lett. W810 jobb képeket csinált.Akksija hogy bírja nálatok? Nekem W810 jobban bírta...
-
malevil
csendes tag
válasz
--Nozbert-- #518 üzenetére
Ha beviszem egy SE szakszervízbe firmware frissítésre az segít a dolgon vajon?
A 3 nap ma fog lejárni...
-
Mamuska
őstag
válasz
--Nozbert-- #318 üzenetére
Ez a teló sem strapatelefon csak csepp és porálló.
laspring 6500 slide, ha jó neked a samu akkor g800, u900 soul mind 50-60 ezer között kapható. Nappal a g600 a király ja és ezt 40-ért hozzád vágják bolti garral.
-
Bellusov
csendes tag
válasz
--Nozbert-- #289 üzenetére
Nozbert, Pokos.
Nincs kedvem vitázni... több okból sem.
Nos, Pókos, végy egy zseblámpát, az tényleg jól világít!
Nozbert! Most szépen fejezem ki magam! Maqsszívan szarabb a kamera a c702-ben, mint akármelyik SE-ban úgy 1,5 évvel ezelőttről. Nekem ezért gáz, annyi pénzért. Próbáld ki majd a C905-öt 8,1 Mp-el. Meg fogsz lepődni... -
Bellusov
csendes tag
válasz
--Nozbert-- #287 üzenetére
Szerintem sokakat érdekel a fénykép minősége, főleg pedig akkor, ha ez a viszonylag új SE C702-es lényegesen rosszabb, mint egy 2 évvel ezelőtti ,,fajtapéldánya''. Nekem fontos hogy legyen egy olyan minőségű kamerám a telefonban, ami elfogadható képeket készít, szinte bárhol-bármikor, mikor a gépem nincs nálam,nem pedig elmosódott sötét valamit. Teleobjektívet használok, tükörreflexes géppel, most épp a negyediket avattam fel a héten. Ne hasonlíts telefonkamerához fényképezőgépet -Kérlek! De a mobil választás nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy a rossznál (C702), jobb kamerával rendelkező géped legyen (pl
800i k850i, Nokia N82 stb. stb.)
De próbálj mindenhová magaddal vinni egy tükörreflexes gépet, akár markolatbővítés és nagy obi nélkül, belefáradsz , te apró teremtés... -
bepe79
addikt
válasz
--Nozbert-- #255 üzenetére
Ha csak minta lett volna, akkor sz.rramegy attol, hogy ralep az elefant.
Egyebkent pedig a svedeknek is (merthogy a srac sved) ez gyakorlatilag 0, azaz nulla kiadas. A kulfoldieknek egy telefon az nem penz, en legalabbis ezt latom itt kint Angliaban. Nem kell ra gyujtogetniuk, nem kell teszteket olvasgatniuk, mert ha nem tetszik, lecsereli egy honap mulva masra. A fizetesekhez kepest pedig egy telot venni nekik semmi. -
bepe79
addikt
válasz
--Nozbert-- #227 üzenetére
Cserebe az M110 full (azaz teljesen) utesallo, es legalabb olyannyira strapa-telefon, mint a Sonim XP1. Tehat gyakorlatilag elpusztithatatlan.
-
bepe79
addikt
válasz
--Nozbert-- #199 üzenetére
Na de hat latod, hogy a HTC Diamond-al es az iPhone-al is csinaltak rendes strapa-tesztet, es ott rendesen szet is utottek oket (plafonhoz vagas, leejtes, ajtokilincshez verdeses, stb.)
-
AMD Power
titán
válasz
--Nozbert-- #177 üzenetére
A navis része engem se érdekel. De komoly ez a telefon. Feketében mondjuk nekem jobban tetszett élőben mint a kék.
-
bepe79
addikt
válasz
--Nozbert-- #177 üzenetére
Pontosan. Es most latom, hogy nemcsak IP54-es besorolasu, de ugyanugy neten keresztul par kezmozdulattal frissitheto a szoftvere, mint a Nokia-ke az NSU segitsegevel!
Latszik, hogy regen volt mar SE telom, de most, hogy az SE feltamadt, sot, egyre jobban formaba lendul, lehet, hogy ismet lesz. Meg olvastam, hogy a java progik a .jar-bol is pillanatok alatt telepithetoek a Sony-Ericsson PC Suite (vagy Sony-Ericsson File Manager) segitsegevel, tehat alkalmazasok is rakhatoak ra + jatekok is!
Amugy sem kis tudasu a C702, de ha ezeket is hozzaadjuk, akkor egy teljes erteku, nagy tudasu, jol kinezo telo strapa-kontosben. Ugyhogy le a kalappal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest