- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumin
csendes tag
hello! LgBl40 -re van valami navigáció?tudna valaki segiteni ebben?thx
-
mumin
csendes tag
hello!én Lgbl40-re keresek navigációt,.ha van valakinek valmi ötlete akkor azt megköszönném!
-
badacsony
őstag
válasz
roliiika #124 üzenetére
El tetszett olvasni a dokumentációt? Minthogyha itt lenne vmi.
-
badacsony
őstag
válasz
roliiika #120 üzenetére
Szívesen, Alien!
"Maps can be downloaded in the navigami application."
Egyébként én még nem próbáltam a progit. -
roliiika
csendes tag
Sziasztok!
Létezik Java képes telókra (nem Symbian) térkép progi GPS-es amit a teló memó karijára tudok tölteni és onnét net előfizetés nélkül tudom használni?
-
-
spedyboy
senior tag
sziasztok holehet letölteni a progit?
-
dobista
tag
talán elolvassa valaki...
Most töltöttem még csak le, de már is kérdéseim vannak. Az komoly, hogy nem tudok ékezetes karaktereket bevinni, és ezért le is mondhatok arrol, hogy ilyen helyre navigáljam magam? Idáig gyakorlatilag csak szegedet sikerült megtaláltatnom vele, a közeli 6ezres kisvárost nem. (a google earth az 1000 alatti kis falukat is megtalálja) Arról nem is beszélve, hogy nem sikerült olyan szegedi utcanevet megadnom neki amit megtalált volna! Ez így azért nagyon gáz! Nem sajnáltam volna rá az adatforgalmat, ha jó lett volna akkor még egy korrekt havidíjat is fizettem volna érte, de így...! Gyakorlatilag használhatatlan! Illetve ezt én magam sem akarom elhinni, és pont ezért írok ide, mert lehet, hogy csak én vagyok az ökör.
Szóval van valaki aki elégedetten használja? -
Cypher7
tag
Sziasztok!
Letöltöttem és telepítettem a programot a Nokia 6230i típusú telefonomra, és működik is. Letöltöttem a magyar nyelvet és a hangot, kijelzi a GPS információkat viszont ahogy meg akarok nézni egy címet vagy bármit ezt az üzenetet kapom: ''Hibás utasítás - 1''. Miért van ez? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ezt az alkalmazást csak és kizárólag web eléréssel lehet használni? Ha igen akkor nincs olyan változata vagy ennek vagy másik programnak ami ezeken a készülékeken fut, de nem használ web kapcsolatot mert tartalmazza a térképeket? Előre is köszönöm a válaszokat! -
Rollerr
csendes tag
Szevasztok Holtom letölteni a Nav4 progit free sen?
-
kovasz
senior tag
voltam litvaniaban meg letorszagban nav4l-al olyan 30k-s telefonszamlat csinalt.
kesobb hollandiaban 50k-sat.... viszont a holland terkepeken a legkisebb foldutak is rajta vannak.
szoval ennyibol mar vehettem volna egy normalis pda alapu gps-t... -
legiaap
félisten
Sziasztok.
Mint ahogy az aláírásomba is láthatjátok D900-am va.
Erre szeretnék feltenni Javasan valami térképprogit.
Tudtok segíteni nekem? -
dieseldor
csendes tag
-
dobista
tag
Sziasztok!
Egy sos válaszra lenne szükségem!
Honnan tudom letölteni ezt a programot wapról? Szinte azonnal kellene, és csak telefonon keresztül tudnám letölteni, a számítógéppel most nem tudom összekötni a telefont. -
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Az lenne a kérdésem h. egy samsung e900-on GPS vevővel külföldön is képes navigálni a nv4all?? Horvátországba tervezem az útat domino kártyás sim-em van ott 2000ft 50 mega adat gprs-en keresztül a kérdésem h. 50 meg vajon elég e egy oda-vissza kb 24 órás úthoz és van e felára ha külföldön használom a GPRS-t ha van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata kérem ossza meg velem előre is kössz a választ! -
kovasz
senior tag
van egy n6280 meg egy ld-3w. a gond az, hogy miutan barmilyen navigacios progival sikeresen kaopcsolodik a gps csak par masodpercig mukodik, azutan nem ad koodrinata infokat. a frissites megy tovabb jelszint valtozik, stb. a sirfdemoval mar minden letezo dolgot vegiogprobaltam erdemeny nincs. static mod, track smooting ki van kapcsolva.
ha olyanja van es megis mukodik, akkor a terkep kesik a valosaghoz kepest. pl mar reg megerkezetem, de a terkep a par perccel ezelotti poziciomat es sebessegemet mutatja, majd 2..3 perc autan megerkezik oda ahol vagyok. mintha nem tudna eleg gyorsan feldolgozni a gps adatait a terkepezo.
ez nem csak a nav4all eseteben van igy, hanem a gmaps, vagy barmelyik java progival.
akkor most mivel lehet baj? a telefonnal, a gps-el a programokkal agy mindeharommal? -
dussy
őstag
Hali!
A nav4all honlapján a fejléc arról árulkodik,hogy 2008ig továbbra is ingyenes!
Tudtok erről vmit?
http://nav4all.com -
BuciMaci
csendes tag
hello, azt hallottam, hogy a nav4all-t össze lehet hangolni a google maps-szel. tud valaki esetleg valamit boővebben?
-
gelmil
csendes tag
Sziasztok! Nekem Samsung e 900-am van. Van egy problámám remélem, hogy tudtok segíteni. Leszettem különféle java alkalmazásokat (játékok, progik, stb)
Nem tom, hogy hogyan rakjam fel őket a telóra. Ha csak simán rámásolom, akkor nem ismeri fel. *.jar, *.jad kiterjesztésűek. Kell hozzá valami telepítőprogi??? -
drpele
senior tag
Sajnos ez a progi hamarosan előfizetőssé válik, így számomra nem éri meg venni egy BT-s GPS-t, mert csak ritkán használnám. Nem tudtok olyan alternatívát ami helyben (memóriakártyán) tárolja a térképet(ket)?
-
Thom!
veterán
ez egy rakás fos
-
Jampec
csendes tag
Kérdés, ahhoz hogy tudjam használni a frissített térképeket le kell szednem a 6.4.0-as nav4all-t, vagy az elözőről is elérhetőek ezek a térképek?
-
-
Jampec
csendes tag
Hello mindeki, a hétvégén megyek Debrecenbe, tudja valaki hogy müködik-e ott a nav4all vagy vegyek egy térképet?
[Szerkesztve] -
dussy
őstag
válasz
Csocsilocsi #32 üzenetére
Teszteltem is,eddig jó volt!
Most megkaptama töltőt is hozzá,de a GPS vevő nem akarja látni a műholdakat...
Ha sokat jársz Pesten és jártas is vagy nem sokat segít majd...
A linket elküldhetnéd mailben is. -
nagyferi
csendes tag
Elnezest mindenkitol, bekavart a netem.
-
nagyferi
csendes tag
Az a baj szerintem hogy tul lusta mindenki beszamolot irni a nav4all-rol. Tobbek kozt en is.
Korul nezek a neten, hatha talalok egy reszletes beszamolot magyarul, ha mast nem angolul vagy nemetul. Majd jelentem ha van eredmeny. -
nagyferi
csendes tag
Az a baj szerintem hogy tul lusta mindenki beszamolot irni a nav4all-rol. Tobbek kozt en is.
Korul nezek a neten, hatha talalok egy reszletes beszamolot magyarul, ha mast nem angolul vagy nemetul. Majd jelentem ha van eredmeny. -
kp78
addikt
válasz
Csocsilocsi #49 üzenetére
Annak idején én indítottam a topicot, de nem ígértem semmit. Persze beszámoltam volna ha jutottam volna vele vmire, de nekem vodás K750-nel nem jött össze a dolog.
Így egy nap után visszaadtam a Gps vevőt, azóta próbálgatni sem tudom.
De én is szívesen olvasnék egy bővebb beszámolót. -
BuciMaci
csendes tag
válasz
Csocsilocsi #49 üzenetére
és mondd miért nem csinálod meg magad?
-
Csocsilocsi
csendes tag
válasz
Csocsilocsi #47 üzenetére
na de most tényleg, melyikőtök ígérte meg, hogy lesz teszteredmény????
-
nagyferi
csendes tag
Az irjak a nav4all siteon hogy kijott a nav4all motorolara es samsungra is...tesztelte mar valaki? Mukodnek?
-
dussy
őstag
Valakinek nincs leírása a Nav4All-hoz???
Van 1-2 dolog,amit nem értek... -
Jampec
csendes tag
Most olvastam ezeket beszámolókat a nav4allról. Nagyon komolyak...eddig csak itthon használtam a nav4all-t és nem volt vészes a telefonszámlám, de nyáron megyek a németországi vb-re és ezt akarom használni...nincs valakinek valami tippje hogy lehetne ezeken a roaming díjakon egy kicsit faragni
Előre is köszönöm.
-
-
BuciMaci
csendes tag
válasz
Csocsilocsi #32 üzenetére
szasztok megint.
ezt találtam a neten a nav4all-ról. mindenki döntse el, hogy hogyan viszonyul a dologhoz. szerintem elég szkeptikus volt az illető aki a cikket írta...
http://www.w-lantech.hu/index.php?file=content-nav4all -
Csocsilocsi
csendes tag
válasz
Csocsilocsi #31 üzenetére
egyébként mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy valaki tesztelni is fogja ezt a nav4all-t és utána megosztja velünk az eredményeket
-
dussy
őstag
válasz
Csocsilocsi #28 üzenetére
Milyen SE csomagocskák voltak azok???
Nem osztanád meg velem??? -
dussy
őstag
Hali!
Kb.30kB ment el egy közel egy órás úton,ahol legalább kétszer módosítottam a tervezett útvonalat!
Az adatforgalom ideje másfél perc volt!
Szerintem ez elég jó,bár egésznapi navigálás mellett biztosan több lenne. -
Csocsilocsi
csendes tag
sziasztok!
én az endless torrent oldalról letöltöttem egy csomagocskát, amiben minden féle okosság volt sony ericsson mobilokra és volt benne ez a nav4all navigáció. először azt hittem valami vicc, de látom, hogy tényleg komoly a dolog. valaki mondana egy pár szót bővebben, hogy miként is működik és mik a tapasztalatok?
Köszi -
BuciMaci
csendes tag
gyerekek, már egyszer leírtam....egyébként csak akkor van adatforgalom amikor először letölti a térképet. navigálás közben a nav4all nem használja az internetet, csak abban az esetben, ha valaki eltéved és akkor új útvonalat kell kiszámolni. mivel én eltévedtem egy fél óra navigálás alatt, ezért 2x50 kb-ot használt.
-
dussy
őstag
Elég sokat nyúztam ma.Vegyes érzelmek!
5óra alatt lemerült a gps,elég sok budapesti rész 2-3éves benne,de jópofa.
Még tesztelgetem kicsit. -
Jampec
csendes tag
Dussy, szerintem a GPS hibája, szerintem nem szedte le és küldte tovább az adatatot a nav4all szerverének. Legalább is nem rendesen. Velem is előfordult hasonló eset, de rögtön megpróbáltam újra véghez vinni a műveletet, és akkor már müködött. Sehogyse akar megoldódni magától a problémád?
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Én SE W800i-vel próbálkozom,de nem sikerülnek a térkép letöltések!
GPS vevőt kaptam kölcsön a teszteléshez,de a letöltésnél a ''lokációs hiba'' üziket kapom!
Ez most minek a hibája????(GPRS vagy beállítás?)
A magyar hang egyáltalán nem jön le!!!!
SOS segítség kellen,mert nemsokára vissza kell adnom a cumót!
Előre is köszi! -
nagyferi
csendes tag
Ha van valakinek Nokias tapasztalata az ossza mar meg velunk. Eddig SE K750irol hallottam csak. Nokiakon hogy fut a nav4all?
-
lajo
senior tag
Egy kicsit bekavarodtam. Most akkor ehhez kell gps vevő? vagy csak program+telefon+ wap?
-
kp78
addikt
Aki használja, meg tudná mondani kb mekkora adatforgalmat generál mikor tölti le a térképeket?
Elég hozzá egy wap előfizetés, vagy inkább egy net kell?
(vodánál 2 mb van a wapban, 200mb a netben)
Ki mivel használja?
[Szerkesztve] -
Rékuska
csendes tag
Hello,
Én használom, eddig bejött, bár voltak kisebb-nagyobb megakadások, de az egész megoldódik, ha helyesek a mobilod beállításai. Viszont szerintem valami bibi van a T.mobil előfizukkal, mert valahogy nem akarja a térképet megjeleníteni rajta, viszont azt olvastam, hogy a nav4all majd kijavítja ezt is, hogy mindegyik szolgáltatóval rendesen működjön.
Általában eléggé meg vagyok vele elégedve, bár csapnivaló a magyar hang. Megint sikerült nem anyanyelvi alanyokat találni. -
lajo
senior tag
A teszted eredménye érdekel majd, meg hogy milyen telefon meg egykét ilyesmi dolog itt légyszíves ossz meg velünk majd.
-
kp78
addikt
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Köszönettel
-
Átneveztem.
-
kp78
addikt
Az alapprogram innen is letölthető, így nem kell wapon keresztül töltögetni.
[link]
Csak a nyelvi csomagokkal kell kiegészíteni. -
kp78
addikt
Üdv!
Használja esetleg vki a nav4all mobil navigációt?
Én még csak most töltöttem le, egy gps vevőre várok(hamarosan kapok egyet kölcsönbe), és akkor meglátjuk mit is tud.
Itt lehet olvasni róla bővebben: [link]
Elvileg wap előfizu is elég hozzá, de szerintem a nagy adatforgalom miatt inkább net előfizetéssel gazdaságos a dolog.
Tölthető le hozzá magyar nyelvi csomag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest