- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szityu74 #240 üzenetére
Ugyan a jobb funkciógombnál kicsit nagyobb a rés, picit nyikorog néha, de összességében korrekt.
Arra leszek kíváncsi hogy az új szín mennyire lesz kopásálló, 95% hogy emiatt kerül most ki az Energy Black...
Amúgy a türkíz gombvilágítása olyan mint a fotókon, király
Akksifedél gombját igazán csinálhatták volna full fémből...
-
racerx
őstag
válasz
Szityu74 #322 üzenetére
Pesze, a térkép adatforgalommal jár mindenhol.De a térképes része sokkal korrektebb, látványosabb, és jobban használható, mint a n4a nak.Nyilas verzióban is jobban teccik a Amaze , bár a N4all talán pontosabban navigál vele, és térkép szinten is talán részletesebb a n4all.Szöveg engem nagyon nem érdekel, de tény hogy hangosabb és magyar a N4a.tesztelni kéne hosszabb távon mindkettőt.De a lényeg hogy faszán használhatóak és ingyen vannak!
-
kerpok
tag
válasz
Szityu74 #271 üzenetére
hahó,
hát nem is tudom! Még nem vettem meg a készüléket, de egy Med**Ma**tban jol megnyomiztam! A gombok nekem, legalábbis tökéletesen müködtek, a nyomáspont is jó volt, talán akinek nagyon az újja, annak nehézkes lehet, de nekem simán ment a kezelés, és az sms irás is. T9-e s kiváló.
Kamerárol csak annyit, hogy szerintem tökre ugyanolyan képeket csinál mint a k800.
A menü gyorsaságával nem volt bajom!Nekem tetszik a készülék, minden benne van ami nekem kell.
Ha meg tényleg fényképezni akarok, és azt akarom hogy az minőségi legyen, akkor arra ott van a fényképező gép.
Egy telefontol nem vártam el soha, hogy megkirály legyen a kamerája. Az arra szolgált, legalábbis nálam, hogy a pillanatot megörökítse, arra tökéletesek ezek a képek.
Rem nem kavartam fel senkinek sem az érzéseit...
üdv
Pókos
-
pepe1970
tag
válasz
Szityu74 #231 üzenetére
Írhatnál a gombokról valamit, mennyire használhatóak? Gondolok elsősorban a hívás fogadó/befejező két pici gombra. Én vidéken lakom, itt nincs hol megnézni, ezért meg nem utaznák fel pestre, azért próbálok minél több infót szerezni olyanoktól, akiknek volt a kezében. Köszönöm.
-
bepe79
addikt
válasz
Szityu74 #236 üzenetére
Nekem is van az N95 mellett egy N82, es olvashattad a velemenyeimet a topikjaban. Az N82-om fagy, mind a gyari karival, mind az altalam vasarolt 4 GB-os Sandisk microSDHC karival, recseg-ropog, a navi gomb majd ki akar esni, porosodik a kijelzo mert nincs tomites a plexi es a kijelzo kozott, a gombok nyomorek rizsszemek, hiaba jo a nyomaspontjuk, ha egymastol 2 mm-re vannak, a navigombnal konnyu felrenyomna, a beekelt multimedia gombot szinten nehez eltalalni ugy, hogy ne az alatta levo c-t vagy a felette levot nyomd meg, stb. stb. Tehat nekem sem nagyon jott be az N82, talan majd egy uj szofttal, ami nem fagy. Addig hasznalom az N95-ot, most pedig erosen gondolkodom ezen a C702-on.
-
bepe79
addikt
válasz
Szityu74 #231 üzenetére
Kerdesek, amikre a cikk nem igazan ter ki, legalabbis en sokadjara atolvasva, nem talaltam a kerdeseimre a valaszt:
1., K800-hoz kepest te milyennek veled a sebesseget? Gyorsan reagal, tehat eleg gyors a teden levo szoftver?
2., alkalmazasokat / programokat lehet ra telepiteni? Pl. szotar-programok, jatekok (Worms, stb.)
3., a kijelzon a 240x320 pixeles, vagy nem nagyon latni a pixeleket tehat tueles a kijelzo?
4., fenyerot lehet a kijelzohoz allitani, vagy van beepitett fenyerzekelo? (az N95-nel mar megszoktam)
5., stabil a szoft, tehat abszolut nincsenek fagyasok?
En most gondolkozom, hogy beszerezzek most egy C702-t vagy varjak az N96-ig es azt vegyem majdan meg. (no persze az N95-ot nem fogom eladni, amit most hasznalok, az etalon) A C702-tol elriaszt az elcseszett beepitett GPS (csak nettel megy es terkepeket sem lehet elore letolteni), es hogy kulfoldi forumokon azt olvastam, hogy fagy a szoft (vagy a kijelzo, merthogy ezt irtak ...), meg hogy lassu a szoft. Az N96-tol pedig elraszt, hogy visszalepes lesz, nincs se 3D chip, sem XENON vaku, sem optika-vedo, sem pedig memoriakartyas bovithetoseg. Ugyhogy nagy dilemma, meg mindig nem dontottem. Utolso SE-m a T610 volt jopar evvel ezelott, azota csak Samsung es Nokia volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest