Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Üdv, valaki szedte már szét eme telefont? Kissé poros már belül a gombok alatt, neki kéne állnom, de valahogy nem megy a szétpattintás.
Ilyet találtam egyelőre:
http://www.formymobile.co.uk/c702disassembly.php
Namost én már a hátulja lepattintásánál megakadtamMásik kérdésem: a rezgője kezd hangosá válni, mit lehet vele kezdeni? Lassan már könnyebb meghallani mint megérezni
Előre is köszönöm!
-
Kloden
senior tag
válasz
benvolio #918 üzenetére
Hali, gondolom a tesztet és a fórumot végignyálaztad már..
Annyiban strapabíró, hogy nem lesz poros a kijelző mögött, cseppálló, vizes kéz, de még zuhany alatt is használható, én is tettem. Konkrétan víz alá még nem dugtam de ha lehet hinni a youtubeos videóknak akkor azt is bírja.
Esést nem nagyon bírja, egy méterről esett már le, újraindult de semmi baja nem lett.
Kopni a felső sarkoknál kopik, ha feketét veszel az valószínűleg nem fog.
A kijelző sajnos nem karcálló, elkél rá egy fólia.
Egyébként nagyon masszív, jól összerakott teló, víz/por ellen jól védett. -
Kloden
senior tag
Azt meg lehet oldani, hogy a kijelző ne sötétedjen el ilyen hamar? Elég bosszantó pókerezés közben nyomogatni hogy ne sötétedjen el...
-
Kloden
senior tag
válasz
SunBreeze #905 üzenetére
Ha eltekintünk az egérmozi hatástól, lejátszik normálisan videókat, nálam a Freez 3gp converter jött be a legjobban. Észrevettem, hogy a teló azt szereti, ha 15fps-es videókat játszhat le, ezeket kezeli a legjobban, és a videó nézegetése közben nem látod a különbséget, ráadásul kevesebb helyet is foglal.
A progi nagyon egyszerű, érdemes kipróbálni, én Happy Tree Friendseket tettem rá, baromi jók -
Kloden
senior tag
-
Kloden
senior tag
A cda szám generátort elfelejtettem mellékelni, de nem is kell, mert az a zárójeles szám a helyes. Én is azzal csináltam, és a SE fórumon is mindenki, amit látom meg is találtál
Ha megy alapból 2 flash menü is a telódon, akkor először ne tedd fel a gyári szoftot, hanem amit küldtem leírást, annak az elején van, hogy az a2-vel melyik mappába másold az swf-et, és melyikbe a thm-eket. Fontos, hogy mindegyiknek meg legyen a hozzá tartozó swf-je is a telón. Ha így sem megy, csak akkor tedd fel a gyári szoftot.
-
Kloden
senior tag
Nekem T-s a telóm, nekem is ez volt a baj. Elvileg garivesztéssel tudod aktivizálni a flash menüt, nálam a gyári szoftver feltétele segített. Nagyon egyszerű feltenni, de garivesztéssel jár. Ha így is érdekel, szólj, segítek. Én nem bántam meg hogy feltettem a gyári szoftot, gyorsabb mint a T-s, és a flash menük is mennek végre
mod: ebben a topikban láthatod szenvedéseim, és a megoldást dióhéjban...
-
Kloden
senior tag
Lenne pár kérdésem, hátha valaki erre jár:
- Háttérnek be lehet állítani alkalmazást is. Ki is próbáltam, mivel csak egy térképprogram van a telómon, azt választottam, be is tette, sok haszna nincs. Milyen más, hasznosabb progikat lehetne még betenni??
- Az egy mappában levő zenéket mi alapján rendezi sorba? Mert név/cím/sorszám növekvő sorrendjét nem véltem felfedezni.
- A különböző profilokhoz nem lehet valahogyan különböző csengőhangokat is hozzárendelni?
-
Kloden
senior tag
Jópár a2-es flash menü a telóhoz, saját gyűjtemény. [Link]
-
Kloden
senior tag
válasz
kismércse #860 üzenetére
Fórumban már írtak róla, érdemes a keresőt használni.
-
Kloden
senior tag
Lenne egy kérdésem:
Frissítettem a T-s telómat SEUS-sal. Azt a kisebb sokkot leszámítva, hogy elszállt az összes sms a telóból, hiába backupoltam mindent, úgy látszik azt pont nem menti..
...szóval azóta az olyan témáim, (Everchanging, Futurism, stb..) amelyek *.swf standby képpel rendelkeznek, egyszerűen nem jelennek meg.Pedig épp az volt a lényeg ha már a flash menük nem mennek...
Ha valakinek van valami ötlete, szívesen venném, ha sikerül megoldanom, beírom ide.
-
Kloden
senior tag
Hellótok,
Saját SMS hangot hogyan lehet ráapplikálni? Van erre valamilyen trükk? A2uploaderrel eseteg valamelyik mappába?...
-
Kloden
senior tag
Lenne egy kérdésem, egy kis E-betű jelent meg a térerő ikonok felett/bennük, mit jelent és hogy lehet eltűntetni?
-
Kloden
senior tag
válasz
Catalunya #767 üzenetére
Telefonzár by Google.
Telefonzár by PH!.
-
Kloden
senior tag
Hello, a HPM-70; HPM-75-öt szokták ajánlani az SE telókhoz. (a néger bácsi nem jár hozzá nyugi
)
A GPS-t meg próbáld megy úgy indítani, hogy állapotinformációnál hagyod hogy megtaláljon 2-3 műholdat, és azután használj más GPS alkalmazást, nálam ilyenkor pillanatok alatt megtalálja újra. De ha így sem talál semmit, érdemes gariztatni természetesen.
-
Kloden
senior tag
Egyik kedvenc témám a telóra.
Napszaknak megfelelően változó animált háttér, és kb 1-2 hetente más virág látható. Nekem nagyon bejön, ha van kedvenc témátok osszátok meg(vagy ha kell még, teszek fel)
-
Kloden
senior tag
Hello!
Ha nyílt terepen szabad égbolt alatt az állapotinformáció nem talál "középre" 3-4 műholdat 2-3 perc alatt sem, akkor van probléma. Persze a telefon oldalán a GPS feliratnál az antennát sem szabad közben leárnyékolni! (remélem a GPS szolgáltatás nincs tiltva a telefonban)
Az a 3-3 műhold fog bevándorolni oldalról középre amugyEzt a progit ha még nem tetted fel a telefonra mindenképpen érdemes, hogy netforgalom nélkül is tudj térképet használni GPS alatt!
-
Kloden
senior tag
Nekem nem okoznak gondot a gombok, (bár én nem k750-ről váltottam, lehet azért
) már csak ritkán nyomok mellé, a számgombok kifejezetten tetszenek, főleg hogy soha nem fog elkopni róla a szám mert átlátszó gumiréteg fedi.
A Wap gomb Pannon spéci lehet mert a T-s telómon a kapcsolatok van helyette, nagyon hasznosan.
A GPS-en meg nem kell csodálkozni hogy téved a magasság adatoknál, mivel míg a helyzet meghatározásához elég 3 műholdat látnia, a magassági értékekhez +1-et kell még, ami valljuk be ilyen kicsi antennával elég nehezen megvalósítható. Teljesen nyílt terepen szerintem kiválóan használható.
Egyébként ami még bejövős: nemrég vettem észre hogy ha fel akarok hívni valakit, akkor elég csak elkezdenem beütni a nevét a főképernyőn, de nem úgy mintha sms-t írnék, hanem elég egy gombot csak egyszer lenyomni, a teló rögtön kikeresi a megfelelő nevet! (Pl. ha Zoli-t szeretnék hívni: 9-6-5-4) Nagyon ötletes, bár lehet más telefonban is alap, nekem mindenesetre újdonság
-
Kloden
senior tag
Kis akksi állóképesség infó: full akksi, 6 óra folyamatos zenehallgatás külső hangszórón, 3/4 hangerőn ==> 15%-ra szívta akkut. Szerintem nem rossz teljesítmény.
-
Kloden
senior tag
Azt meg lehet valahogyan oldani hogy ha kapok egy éjjel megírt sms-t pl. reggel bekapcsoláskor, akkor ne a megkapási dátumot írja nekem ki, hanem az sms elküldésének a dátumát??
-
Kloden
senior tag
Akkor passzolom miért ilyen lassú nálam, majd kipróbálom a kártyám olvasóban is, hátha kiderül valami. Azért gondoltam hogy félreértetted mert pontosan 2600-al tudom olvasni!
Azt sajnos nem tudom hogy hamis-e a kártyám, de ezek szerint emiatt nem kell aggódni annyira(szombaton letesztelek egy SanDisk karis telót, kíváncsi leszek a sebességére!)
-
Kloden
senior tag
válasz
blackmoto #733 üzenetére
Én sem tudom miért csak 900kb/s, (bár nekem bőven elég) természetesen USB 2-es, a pendriveomra 9000-el írok pl.
Na most kipróbáltam közben: 900-al írok a telóra, de 2600-al olvasok róla! Lehet Doki16 félreértette a kérdésed. (ha nem így van, cáfold meg lécci, én is kíváncsi vagyok!!)
Egyébként Sony kártyát használok, 2Gb-osat... -
Kloden
senior tag
válasz
Catalunya #724 üzenetére
Nem kell, csak lehet hozzá GPS antennát csatlakoztatni.
A Tracker is csak a GPS-t használja, ha nem tiltottad le a GPS-t a telón, mennie kell.
Ha van GPS vétel, 1-2 percen belül rá kéne találnia a jelre. Több félórás mutatvány régen rossz, vagy zavarja valami (épület, stb...) vagy a GPS-el van gond.
Szabad rálátás kell az égre ahhoz hogy jól működjön, de a Helymeghatározás/Állapotinformáció alatt ellenőrizheted hány műholdat talált.
Ha nem talál szabad ég alatt sem, kapcsold ki a telót majd újra próbáld meg.
Amugy csak a Tracker nem megy vagy a többi GPS alkalmazás sem? -
Kloden
senior tag
Én úgy tudom vissza, de nem nyomtalanul, tehát a garancia már ugrott. De az okosabbak majd felvilágosítanak az Azonnali mobilos kérdések topikban
-
Kloden
senior tag
válasz
blackmoto #710 üzenetére
Ebből a C702 mindet tudja kivétel a 3.5-ös jacket.
A fórumokon meg általában a problémákról írnak, és azok megoldásáról, ezért az nem mérvadó, már ha a százalékos arányt vesszük, sokkal több negítív dolgot lehet olvasni az egyes telók fórumain mint amennyi baj van velük ténylegesen.kerpok: ezen én is gondolkodtam mielőtt megvettem, de mikor megláttam a k800-at hogy mekkora féltégla...
A kijelzőre meg érdemes fóliát tenni, azt az 1000Ft-ot megéri mert tényleg nem karcálló.
-
Kloden
senior tag
-
Kloden
senior tag
válasz
Viktor0610 #671 üzenetére
Ok, eleddig nem sikerült olyan progit találnom ami be is tömörítene ilyen kritériumokkal egy videot... van amelyik a 15fps-t nem támogatja (SUPER konverter) , van aminél a bitrate-t nem lehet állítani (WinAVI) . Őrület.
Ha esetleg van valakinek ötlete mivel lehetne betömöríteni így, az írja meg! -
Kloden
senior tag
válasz
Viktor0610 #669 üzenetére
Több helyen is olvastam már, nem csak ott, itt egy példa:
Video Codec: H.263 Profile 0 level 10 ; H.263 Profile 0 level 45 ; H.263 Profile 3 level 10 ; H.263 Profile 3 level 45 ; H.264 Level 1 ; H.264 Level 1b ; MPEG-4 Level 0 Part 2 Visual Simple profile ; MPEG-4 Level 0b Part 2 Visual Simple profile ; MPEG-4 Level 1 Part 2 Visual Simple profile ; MPEG-4 Level 2 Part 2 Visual Simple profile ; MPEG-4 Level 3 Part 2 Visual Simple profile ; Real Video 8 ; Windows Media Video 9 Local + streaming: QCIF@15 fps 128 kbit/s
Video Codec Encoding: H.263 Profile 0 level 10 Encoding ; MPEG-4 Level 0 Level 0b Level 1 Level 2 Level 3 Visual Simple profile
Video Mime Type: 3GPP video/3gpp ; MP4 video/mp4 ; MP4 video/mp4v-se Receiving only ; MP4 video/mpeg4 Receiving only ; Real8 Video video/vnd.rnrealvideo ; Real8 Video video/x-pn-realvideo Receiving only ; SDP application/sdp ; Windows Media video/wmv
Ezek szerint csak 128kbit/s@15FPS-es wmv-ket játszik le? Vagy hogy kell érteni?
-
Kloden
senior tag
Emberek, wmv-t milyet kell rátenni, (telguru szerint lejátssza) mert eddig csak 3gp-t sikerült vele lejátszatnom.
-
Kloden
senior tag
Eddig nálam nem volt gond a GPS-el szerencsére, szabad ég alatt max 1 perc és megtalálja magát, a szobámban meg nem nagyon, de itt a normál GPS-ünk sem műxik.
Ma tettem fel a MobileGMaps térképprogit, leszedtem hozzá az egész Mo-i térképet, nagyon kiválóan műxik így már, netforgalom nélkül.
Ha még nem tettétek fel, ajánlom mindenkinek!!
-
Kloden
senior tag
válasz
mrlujoak #640 üzenetére
Köszi, sikerült!
Még annyi kérdésem lenne hogy olvastam talán épp itt hogy valaki kikapcsolta a 3G hálózatot, hogy csak a GSM hálózatot lássa a tel, mert így kevesebbet fogyaszt. Ebben van valami ráció, illetve ettől még műxik rendesen ugye? (net+videohívás nálam nem játszik!)
-
Kloden
senior tag
Hogyan tudom kilőni a netet teljesen a telón? Vmit át kell írni? T-mobilos vok ha ez számít.
-
Kloden
senior tag
-
Kloden
senior tag
T-mobilos a telefonom, érdemes/lehet-e frissítenem egyáltalán a szoftverét rajta? Eddig semmi problémám nem volt vele mondjuk, de sokan írjátok hogy javít rajta.
-
Kloden
senior tag
válasz
grafikus17 #626 üzenetére
Köszi!
-
Kloden
senior tag
Hellótok, én is egy ilyen teló tulaja lettem tegnap, nagyon szupi, csak pár apróság zavar:
1:Meg lehet-e oldani valahogyan hogy képernyőkímélő gyanánt állandóan mutasson egy órát, hogy ezért ne kelljen külön megnyomni az oldalsó hangerőgombokat?
2:Miért nem ad időnként kis pittyenést mikor lemaradok egy hívásról pl. vagy miért nem mutatja azt a képernyőn halványan? Elég zavaró így hogy mindig meg kell nyomni emiatt, hátha volt valami történés amíg nem voltam telóközelben... Van erre vmi megoldás?
3:Naptárban meg lehet-e oldani valahogyan hogy hetente ugyanabban az időpontban figyelmeztessen valamire?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest