- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
Viktor0610 #815 üzenetére
Jogos, természetesen a garancia ugrik
-
Doki16
addikt
válasz
Viktor0610 #811 üzenetére
Nekem Pannonos van és simán meglehet csinálni, csak ki kell törölni a right_soft_key_hook.itm-et, persze nem a legegyszerűbb dolog
-
bepe79
addikt
válasz
Viktor0610 #811 üzenetére
Csak 9.99%? Nem lesz az kicsit keves?
-
FazekasLaci
aktív tag
válasz
Viktor0610 #781 üzenetére
Meglett a megoldás. A Sony hülyén fordította a telefon kijelzőjén az utasítást. Azt kérdezte a párosítás alatt, hogy kívánom-e, hogy a mobilt a számítógép modemként használja. Erre - mivel wireless netem van itthon, valamint a telefon csak limitált internet-kapcsolattal rendelkezik - pénztárcámat kímélő módon, nehogy Vodán keresztül menjen a netre a számítógép a kapcsolatok idején - azt mondtam, hogy ezt az egyet nem engedélyezem...
Aztán, amikor már megelégeltem és azt mondtam, hogy na, egyszer engedélyezem, hátha valamit le kell a kapcsolathoz töltenie, akkor hirtelen mindkettő megismerte egymást....
Jó, hogy a C702-ben van adatforgalom figyelés, így látom, hogy a netre a teló nem megy fel a kapcsolat közben...
Viszont az offline navigációt nem értem, hogy miért nem lehet megcsinálni a telóval? Kinek nem érdeke? Hiszen van navigációs GPS önmagában is, minek egy GPS vevő a telefonba, ha nem működik, csak internetkapcsolattal? (Ld. külföldön a gatyámat ráfizetném.)
Próbálkoztam többféle szoftverrel:
- Trekbuddy - találtam hozzá magyar térképet, a szoftver is magyar, de nem véletlen, hogy Linuxosok fejlesztik. Képtelenség kiigazodni rajta. Próbáltam az utasítások szerint csinálni mindent, max térképet tudok nézni, a helyzetemet nem mutatja meg a térképen, meg manuálisan kell mindent betöltenem. Ehhez még egy szkennelt térkép is jobb. Ha valaki jutna valamire, innen lehet letölteni a magyar térképeket: [link]
Pedig a térképek bíztatónak tűntek. Közel 1,3 GB a letölthetés, amit leszedtem.- Navigami. Nekem már az elején lefagyott. Lehet, hogy később jobb lesz...
- Wayfinder: nem támogatja az offiline navigációt ez a telefon. Úgy látszik, a Sony régebbi telefonjai tudják csak ezt, mert a 702-es nagytestvére (Bond telefonja), sem tudja...
A NavNGo-t komolyan nem értem... PDA-ra elkészítik az iGo-t, akkor miért nem csinálnak telefonokra is? Egyre több a GPS... vagy az operendszert választotta meg rosszul a Sony?
-
Kloden
senior tag
válasz
Viktor0610 #671 üzenetére
Ok, eleddig nem sikerült olyan progit találnom ami be is tömörítene ilyen kritériumokkal egy videot... van amelyik a 15fps-t nem támogatja (SUPER konverter) , van aminél a bitrate-t nem lehet állítani (WinAVI) . Őrület.
Ha esetleg van valakinek ötlete mivel lehetne betömöríteni így, az írja meg! -
Kloden
senior tag
válasz
Viktor0610 #669 üzenetére
Több helyen is olvastam már, nem csak ott, itt egy példa:
Video Codec: H.263 Profile 0 level 10 ; H.263 Profile 0 level 45 ; H.263 Profile 3 level 10 ; H.263 Profile 3 level 45 ; H.264 Level 1 ; H.264 Level 1b ; MPEG-4 Level 0 Part 2 Visual Simple profile ; MPEG-4 Level 0b Part 2 Visual Simple profile ; MPEG-4 Level 1 Part 2 Visual Simple profile ; MPEG-4 Level 2 Part 2 Visual Simple profile ; MPEG-4 Level 3 Part 2 Visual Simple profile ; Real Video 8 ; Windows Media Video 9 Local + streaming: QCIF@15 fps 128 kbit/s
Video Codec Encoding: H.263 Profile 0 level 10 Encoding ; MPEG-4 Level 0 Level 0b Level 1 Level 2 Level 3 Visual Simple profile
Video Mime Type: 3GPP video/3gpp ; MP4 video/mp4 ; MP4 video/mp4v-se Receiving only ; MP4 video/mpeg4 Receiving only ; Real8 Video video/vnd.rnrealvideo ; Real8 Video video/x-pn-realvideo Receiving only ; SDP application/sdp ; Windows Media video/wmv
Ezek szerint csak 128kbit/s@15FPS-es wmv-ket játszik le? Vagy hogy kell érteni?
-
racerx
őstag
válasz
Viktor0610 #662 üzenetére
Lehet hogy igazad van, de a GPS kivételével is elég sok gond van ezzel a telefonnal.Az egonómiáról még nem is beszéltem.Kamera botrányos a K750után (de az is lehet hogy az tette túl magasra a lecet.Egyszerűen nem sikerült ez a modell szvsz.
-
dumper
csendes tag
válasz
Viktor0610 #662 üzenetére
En vennek symbian-os v. Win Mobile-os telefont GPS-el, de nem talalok strapabirot
Strapabirobol meg java-sat se nagyon tudok masikat. Talan majd a Sonim XP3, de az meg meglehetosen draga lesz. -
grafikus17
senior tag
válasz
Viktor0610 #508 üzenetére
Köszönöm, sikerült, felraktam a többet is más teló témáját, nagyon jók.
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #282 üzenetére
Az akkor az viszont jó. Főnököm E90-n a Garmin van.
-
D27
aktív tag
válasz
Viktor0610 #252 üzenetére
Nekem olyan töréstesztnek tűnt ez a videó.
Azért, mert por-csepp-ütésálló, azért nem bír ki mindent, főleg azt nem hogy egy elefánt összerágja... -
Apollyon
Korrektor
válasz
Viktor0610 #208 üzenetére
Szerintem semmit. A víztől még nem lesz gáz a rendszercsatlakozó, én is nyálaztam már be SE telómat mert koszos lett a csati és semmi baja nem volt még eddig.
De ha figyelembe vesszük a régebbi tesztet, láthatjuk hogy a vízbe tett K300i még úgy is működött valamennyire.
Szal ha tönkremegy egyszer a C702 akkor nem a rendszercsati fog behalni rajta. -
pepe1970
tag
válasz
Viktor0610 #208 üzenetére
Ezen én is elgondolkodtam, de nem lehet hogy elég jól le van szigetelve, max kívülről vizes/poros lesz, de az megszárad, és a belsejébe nem juthat folyadék?
-
bepe79
addikt
válasz
Viktor0610 #154 üzenetére
Hat akkor egyelore ez nem fogja levaltani a Samsung M110-esemet.
De hogy hogy tudta ennyire bugyutara es retardaltra csinalni a Samsung ezt az M110-et...
Ez mar tenyleg siralmas, legalabb egy picivel nagyobb kijelzot es 240x320-at kapott volna, akkor en mar tokeletesen elegedett lennek, strapa-mobilba semmi tobb nem kene. De hat ez olyan nyomorek kijelzo, ami benne van (lores, mint az A100-ban...), hogy scrollozni kell, mert egy nev nem fer ki
Na mindegy, remelem, hogy szept-aug-okt-nov kornyeken valamelyik gyarto elorukkol egy normalis es igazi strapa-mobillal. Mar nagyon kene egy ilyen. Az MC75 az lesz, csak azon meg az az antenna... hogy miert kellett azzal elqrni azt az iszonyat kiraly strapa-phone-t...
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #154 üzenetére
De azért a vizet szereti és viseli is.
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #127 üzenetére
Gyakorlatilag a Wayfinder...
Nimá, te is házigizda lettél? Mindenki beengednek mán oda...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest