- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerpok
tag
Hahó Urak!
HELP ME PLEASE!
Apám C702-es telefonját (gyárilag független) próbálom helyrepofozni! A következő vele a probléma! még a 035-s szoftver van rajta! Viszont sehogy se tudom frissíteni 037-re!
Tudok vhogy segíteni?! Nem lehet vhonnan letölteni a 037es full szoftot és rátölteni a tel-re?!
Várom válaszotokat!
üdv
Pókos -
kerpok
tag
hahóó
help help help help meeee!
35 szoft van faterom telefonján, és frissíteni kéne, mert ugye az nem igazán JÓ!
viszont telefonon keresve azt írja ki, hogy ezen már a legujabb van! Pedig nem!
SEUS is azt mondja, hogy a 35ös a legujabb!
pedig nem az!
szal, hogy tudom firssíteni a szoftot?!?!
sürgös!
thx
Pókos -
kerpok
tag
hi,
Én is gondolkoztam azon hogy c702 v k800i!
De a c702 vékonyabb, szebb, de kicsit gyengébb a cam, ráad nagyobb kijelző, szebb, kép, újabb menü! Nem joyos a navigációs gomb.
Nekem jobban bejött a c702!De a strapasággal azért vitatkoznék!Sajnos a kijelző nem KARCálló
Ráad a zsebben való használat után a felső sarkok kopnak! Elég hamar!Ezektől függetlenül állat a gép.
átlag használat mellett kb 4 napot bír.
szal vegyél ilyet!
-
kerpok
tag
hahó
mi most a legfrisseb szoft a telohoz!?
R3DA029??ha igen,le lehet tölteni vhonnan!?
mert telcsi, azt mondja a legfrissebb van rajta!HELP!
TH
-
kerpok
tag
válasz
grafikus17 #557 üzenetére
Nem lehet hogy lejárt a progi!?
Nekem kiirta pl, hogy 08/12/18 án le fog járni és akarom a sok pénzért meghosszabbítani!Lesd meg....
-
kerpok
tag
hahó
Kérdés!
Ki tudja hogy be lehet e állítani azt, hogy minden gomb fogadjon hívást!?!?
Vki tud ilyenről?!
köszi
P -
kerpok
tag
Igen, én is beszoptam az elején!
DE!
1, kapd fel a telefont
2, indítsd e la wayfindert-t
3, Settings/MyWayfinder/UserInfo/
na itt találod az USERNAME alatt a felhasználó neved!
Addj meg egy jelszót, mindegy mit, és mentsd el! SAVE!Majd nyisd meg a honlapot, és lépj be!
Ott meg kell változtatni a jelszót, adatokat kitölteni és mehet e letöltés!
Nem kell hozzá a progi, csak simán felmásolod a OTHER mappába!Igaz most hogy probálgattam, a tervezésnél, és keresés nél villog a kis földgömb, szal nenm tudom, hogy most mennyire tölti le a térképet, van nem, de így is van adatforgalom!
Próbálkozz te is, azt mesélj!
-
kerpok
tag
hi,
köszi az infot!
Jóóól le is szedtem Magyarországot a telefonra!
Én betoltam őket az OTHER mappába!Most úgy tünik, hogy térképért nem használja a "NET"et! Igaz van 1 kis adatforgalom, dez a wayfinder elindulása miatt, szerintem!
Vki más is próbálta már!?
várom a válaszokat.
üdv
Pókos
-
-
kerpok
tag
válasz
grafikus17 #511 üzenetére
Óh!
THX!
Müxik!
-
kerpok
tag
Appám, állat ez a fekete sárga dizájn!
KELL!nekem is w810i után van most c702!
gombok az első fél órában szokatlanok voltak, utána sima ügy! Nekem nincs bajom hivasfogadó gombokkal se! Azok jóval kijjebb vannak, szal nyomható!Hát igen, kicsit lassú mikor a kapcsolatokat nyitod meg, de nem vészes! Amúgy ha a sim kartyát használod akkor ez nem tapasztalható! De mivel nekem oda nem fér ezért marad a mem!
Nekem a számhoz rendelt kép megjelenik híváskor elég gyorsan, én nem érzek akadást a w810i hez képest.
Origi témák:
- Clarity
- Light Trace (Flash)
- Crystal Line
- Combo (Flash)
ha esetleg le akarod szedni őket:
[link]kamerát meg fogadd el! Olyan amilyen!
Pókos
-
kerpok
tag
válasz
grafikus17 #487 üzenetére
hi,
én csak kábellel húztam át egy 200mb os albumot!
Go to MEDIA menu!
Semmi akadás, hozááadtam a playlistemhez, ott sincs semmi akadás, és plutty! Már kész is!
Szal nálam nem volt ilyen nagy várakozás! De gondolom ha több zenét adtam vna neki, akkor gondolkozik amíg beolvassa! Tuti!Jah, nekem 2GB Sony kártya van félig pakolva!
rem segítttem!
-
kerpok
tag
hahó emberek!
Help please!
w810i- ről kéne leszedni a t9 szótár szavait, és áttölteni a c702-re!
ötlet?találtam egy ilyet, de nem tudom hogy mivel lehet megnyitni:
T9 szótár mentése későbbi visszaállításhoz
A saját szavak FS/tpa/preset/system/language/wdb.t9 fájlban tárolódnak.Tud vki segíteni ebben!?!?
Jó lenne4thx
Pók
-
kerpok
tag
válasz
grafikus17 #476 üzenetére
Hi,
Akkor nekem mákom van!Nekem még nem csinált ilyesmit!
Igaz én függetlenül vettem zsír újonnan R3CA037 szoftverrel. Tnap!Első bekapcsolásnál csinálta azt, hogy megált kicsit, de aztán magáhoztért, beolvasta az 500 contactomat
Gondoltam ez volt neki elsőre a nagy falat, aztán azóta egyszer sem fagyott meg! Pedig tnap estére kinyírtam teljesen!
Szal eddig nagyon faszán működik.
kopp kopp kopp!Pókos
-
kerpok
tag
hahó
Mi a legújabb firmware c702-re ami letölthető, és telepíthető a vasra!?
R3CA037 es van nekem!Viszont találtam ilyen nevűt: R3CA038
Ti mit tudtok?!Van aki már használja ezt?!??
HELP PLEASE!
Thx
Pókos
-
kerpok
tag
Hahó emberek!
Na mivel faterom hamarabb vette meg a telefont jol le is nyultam egy kis tesztre.
Amit nem tudtam még jol meglesni: GPSDe a többit igen.Úgy ahogy.
Na akkor, kezdjük a camerával, mert volt itt egy kolléga, aki a w810i és c702 között vacccilált.
Mivel nekem w810im van csináltam képet lessétek meg és keressetek különbséget.Normal kép w810i: [link]
Normal kép c702: [link]Macro kép w810i: [link]
Macro kép c702: [link]Amire felfigyeltem, az az volt, hogy mikor a kamerát elindítottam a szobába, ahol viszonylag kevés fény volt, a keresőkép eléggé motionbluuureos. Ez fura! Aztán kimentem a szabadba ahol megkapta amit akart, és lám, ott tökéletes.
Ez azért volt fura, mert a w810im nem csinált ilyet.Én megvagyok elégedve a c702 teljesítményével, amire nekem kell arra tökéletes lesz majd...
A tel sebessége normális, nincs semmi akadás. De rem a az újabb szoftverek még javítanak majd rajta....
A mivel fater az építkezés világában dolgozik, azért is mondtam hogy vegye ezt, mert Strapa ez a tel, így le is lett tesztelve a karcállóság! HÁÁÁT sajnálattal közlöm, hogy nem az!
De talán egy védőfólia majd segít! De aki zsebben fogja használni és vigyáz rá, annak nem lesz vele gondja! Még 1xer mondom, Fater leszarja azt hogy az egy telefon, neki csak a telefon szolágtatás miatt kellett!
Nagyon praktikus lett benne a az inteligens keresés, ez nekem nagyon bejött.
Ez azt csinálja, hogy a föképerőny egyből kidobja a telefonkönyvben lévőket, úgy minha a kapcsolatok közt keresnél. ÁLLAT!Szép nagy kijelzője jól látható, igaz napban már sasolni kell, de hát ez van, max segít egy jó fehér hátterű téma!
Ami még fejbe vágott az az, hogy már az sms-eket is lehet a mem kártyára menteni, ill csoportokra bontani! Ez egy remek ötlet szerintem! W810ihez képest ez is ÁLLAT!
A MÉDIA kezelő rész is tök jó, nekem nagyon bejön!
Zenehallgatást nem végeztem, mivel még csak 1 db mp3as csengőhangott tettem fel neki, az is az OLDPHONE volt, mert hogy Fater csak azt hallja, így nem másztam ebbe bele, de tuti olyan mint a w810i, megabassz az van bene!
Bluetooth szolgáltatása tökéletesen működött.
Hangszórója jó.
Fater állítása szerintem 1 1,5 napot bírt neki az aksi, igaz ő sokat beszél.
Mondom az nem lehet! Erre sasolom, hogy a bal felső sarokban ott figyel a 3g-s ikon! Na fasza, minden hívás és sms az a GPRS és 3Gs hálózatra volt állítva, így ez jól leszívta az aksit!Visszaállítottam "CSAK GSM" üzemmódra! Így rem feljavúlt a teljesítmény!
Szal az aksi egy kicsit gyenge, de hát ez van!A gombok elsőre furák, de könnyen hozzá lehet szokni! A "fel ill leteszem gomb" (fater szavai) kiemelkednek kicsit, így azokat könnyebb lenyomni, de akinek nagy platán újjai vannak az azért ezzel meg fog birkózni.
hát asszem ennyi, ha vkinek kérdése van, írjon nyugodtan.
én asszem köv hónapban szerzek egy ilyet.
Nekem tetszik.....
Pókos
-
kerpok
tag
Ezt találtam!
Én vagyok vak, vagy hülye, de a C702-ről úgy tudom, hogy nem tuchscreenes!
Ezen a videón meg úgy tolják?!Mit szoltok hozzá?!?!
Szerintem KAMU!
[link][/L]
-
kerpok
tag
hi all,
Igen érdekes kéréssel fordulok most felétek. Jóapám vett ilyen masinát és kitalálta, hogy neki kell a régi T-Mobilos Téma!
Viszont nem a szolgáltatónál vette a telcsit.Szal ha van vki, akinek van C702 és azon vmiféle T-s téma azt legyen kedves és küldje el nekem emailban.
thx
Pókos
-
kerpok
tag
válasz
Bellusov #298 üzenetére
Okés, akkor inkább veszek egy usb-s olvasólámpát!!!De ha hiszed ha nem, néha tényleg jol jön az a két led!
Igaz, tuti jobb lesz a fényképező a c905ben, de nekem a forma, meg az hogy szétcsúsztatható, az vhogy nem jön be....
Sajnálom, hogy az SE ilyen készülékeket dob piacra.
Igazán csinálhatna egy olyat amiben minden fincsi újdonsága benne van és dobna mellé egy korrekt árat.
De én akkor is szerzek majd egy ilyen c702est......
Kellemes 7végét
-
kerpok
tag
válasz
Bellusov #286 üzenetére
Szeva Bellusov,
Thx a beszámolót.
Lényeg a lényeg, hogy annyira engem a kamera nem mozgat, én pont arra használnám amit tanult kollégánk: --Nozbert-- mondott. Szép és jó időben fotozni, ha nincs nálam a fényképgép, mert arra tők jó!
Másik, én pl tök sokat használom a LEDes megvilágítást, mert baromi hasznos tud lenni, és a xenon vakut telefonokkal ellentétben azzal nem fogol világítani, Max villogni.
C905, naja, kéne persze! Szép az is sőőt amiket láttam és olvastam róla, nem lesz rossz!
Majd meglátjuk....JAh, amúgy csak a fényképezőről írtál csak részletesen.
Többi funkcióról esetleg tudsz bővebb kommentet adni?!
Most úgyis úgy alakult, hogy karácsonyig nem lesz új mobil a kezemben, úhogy még bármi lehet.
üdv
Pókos -
kerpok
tag
Hahó all!
Vki vásárolt már ilyen készüléket T-Mobile-nál vagy a Pannon-nál!?
Ha igen, akkor írjátok meg please, hogy milyen változtatások kerültek a telefonban!
Gondolok itt :
- Átírt menü (ikonok)
- Flash menüt nem ismeri fel (témák)
- egyebek..Várom a hozzászolásokat....
thx
Pókos -
kerpok
tag
válasz
Szityu74 #271 üzenetére
hahó,
hát nem is tudom! Még nem vettem meg a készüléket, de egy Med**Ma**tban jol megnyomiztam! A gombok nekem, legalábbis tökéletesen müködtek, a nyomáspont is jó volt, talán akinek nagyon az újja, annak nehézkes lehet, de nekem simán ment a kezelés, és az sms irás is. T9-e s kiváló.
Kamerárol csak annyit, hogy szerintem tökre ugyanolyan képeket csinál mint a k800.
A menü gyorsaságával nem volt bajom!Nekem tetszik a készülék, minden benne van ami nekem kell.
Ha meg tényleg fényképezni akarok, és azt akarom hogy az minőségi legyen, akkor arra ott van a fényképező gép.
Egy telefontol nem vártam el soha, hogy megkirály legyen a kamerája. Az arra szolgált, legalábbis nálam, hogy a pillanatot megörökítse, arra tökéletesek ezek a képek.
Rem nem kavartam fel senkinek sem az érzéseit...
üdv
Pókos
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest