- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafikus17
senior tag
Csináltam még egy master resetet
) és láss csodát megszűnt a böngésző újrindulás. Volt ám öröm
Aztán csináltam egy biztonsági mentés visszaállítást a PC ről és a hiba újra előjött. De akkor már tudtam hogy a visszamásolt könyvjelzők valamelyike csinálta a hibát. Ezután már csak PC suite-al fértem hozzá, nem volt sok, de azt mind töröltem
és most gyönyörűen működik. Nem kell szervíz.
Hogy az a
Emiatt szívni ekkorát.
Na, de most már megnyugodtam. Végre úgy néz ki jó lesz.
Ja!! Egy bánatom azért van. 90%-ban törölte a gyári csengőhangokat. És a kedvencemet is. Lover volt. Na, ezt honnan tudom visszaszerezni -
grafikus17
senior tag
Na szóval. Voltam a vodánál, és persze nem tudnak semmilyen általános hibról.
Ha nagyon unom már a hibákat, bármikor nyugodtan vigyem be és felküldik Pestre
2-3 hét múlva vissza is jön. Kérdeztem, hogy ha én viszem fel Mondjuk a Westendbe? Erre Ő azt mondja hogy Sz.fehérvárra is vihetem. Mert egy meetingen egy SE-os fickó mondta neki, hogy már a Meda Markt-ban a műszaki pultnál is megcsinálják kb 10 perc alatt a garijegyre.Úgy hogy holnap hívom őket hogy igaz-e? Veszprémből nem távolság és még is várhatom. Hogy milyen eredménye lenne az már kérdéses.
stfx!!!! Ha fel tetted, megnéznéd a böngésződ, hogy a könyvjelzők megnyitásakor, vagy a cím beírásnál egyszer lefelé nyomod a navit, hogy újra indul-e. Mert nekem csak az új szoftal csinája? Köszi.
-
grafikus17
senior tag
Egy kicsit még bonyolítom is. Ma nekem ugyan ezt csinálta, hogy a hangerő jon be, a hangerőgombokra. DE!!!!!!! én mielőtt újraindítottam volna telefonálni akartam. 3x próbáltam hívni. Olyan volt mint egy csiga, lassan reagált a számra, a hívóképet alig akarta megjeleníteni, aztán már csak azt láttam, hogy megy a számláló.
Mindezt nekem akkor csinálta, amikor lehúztam a töltőről. Most már nem merem tölteni este, mert reggel nem ébreszt, és töltés után újra kell inditanom, hogy tudjak hívni. KÉSZ RÖHEJ EZ A TELEFON. -
pappfer
csendes tag
Bocsi a késői válaszért!
Ezzel a kis progival ment a dolog: DB3150 FS Extractor -
bepe79
addikt
Koszi a kepeket, megneztem oket!
Remek felbontasu kepek
, es ennyit gyakorlatilag en is sejtettem, hogy valahogy igy kell leszedni.
Azt hiszem akkor nem lesz gondom, bar az M110-nel nagyon sokat segit a ket szelen az a kis ``ful``, amivel meg lehet lazitani es kapasbol lejon. Na ilyen nincs a C702-nel, ugyhogy gondolom valahogy korommel ala kell nyulni, vagy pedig a memoriakartya ajtot kinyitni es ugy konnyebb alanyulni es leszedni. Na majd meglatom, par nap, es megjon a megrendelt telom, ha a Royal Mail is ugy akarja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest