- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
válasz
grafikus17 #626 üzenetére
Köszi!
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #613 üzenetére
A fun&downloads a gyári böngészőben be van állítva, és rámentem a csengő hangokra, megtaláltam a Lover.t. Most aztán nagy a bóóódogság
.
Végre rendben a telóm.Húúúú .. már jó egy kicsit nem mindig vele foglalkozni.
-
válasz
grafikus17 #610 üzenetére
Ha most újra a SEUS-szal szoftvert frissítesz, akkor a gyári csengőhangokat, fájlokat újra megtalálod.
Egy ilyen hibasorozatnál mindig ezért kell teljes visszaállítással kezdeni, hisz a telefon rosszalkodása sokesetben a rátett tartalmaktól kezdődik.
Örülök, hogy sikerült minden problémát lényegében otthon megoldani.
mrlujoak
-
stfx
aktív tag
válasz
grafikus17 #610 üzenetére
Ebben az a szep hogy frissites utan azert bootol olyan sokaig, mert egy master resetet csinal.
-
stfx
aktív tag
válasz
grafikus17 #608 üzenetére
Felraktam, bar csodalkoztam hogy a SEUS kiirta hogy mar a legfrisebb softom van(pedig az r3c volt), de mondom csinalja, es felrakta faszan az r3d-t. Nincs se wap/netes elofizetesem, de kiprobaltam amit irtal es egyiknel se indult ujra, nekem jo. Egy dolgott meg megprobalnak a helyedben, ha nem ugy frissitettel hogy fullra felvolt toltve az akksid, akkor probald meg ugy frissiteni. Mikor en megvettem a telot egybol a gyari akksival frissitettem az r3c-re, es voltak utanna durva fagyasaim. Aztan kesobb full akksival ujrafrisitettem az r3c-re es azota nem volt fagyasom. Regen azt gondoltam hogy azert irjak hogy csak 100%-os akksival frissitsen az ember, hogy akkor biztos nem merul le kozbe az akksi, de mostmar kezdem elhinni hogy szamit az akksiszint.
Egyebkent nekem az uj softtal hatarozottan gyorsabb a telo (menu, teloszamok..), biztos vagyok benne hogy nem csak placebo. -
stfx
aktív tag
válasz
grafikus17 #605 üzenetére
Ez nem a hivatalos changelog, hanem a userek sajat tapasztalatai, lehet benne mas javitas is amit nem vettek meg eszre. Mindenestre orulok hogy mar a 3d-re frissit a vodas is, este fel is tolom.
-
racerx
őstag
válasz
grafikus17 #603 üzenetére
Enyém 2 hete szervizben van.Kíváncsi vagyok mit raknak rá
Meg hogy megjavul e? -
mzsf
csendes tag
válasz
grafikus17 #603 üzenetére
esato.com alapján ez a 29-s végű a legújabb firmware
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #476 üzenetére
Az első verzió R3BA035 volt.Azzal fagyogatott.
Ezt frissítettem R3CA037-re 09.23.-án. Ezzel nem ébresztett, és a hangrőgombra nem a státuszt mutatta. Nem lehetett róla hívást kezdeményezni vele.
Ma pedig felrakta a SEUS a R3DA029-et. Miért nem a 35-öt??? Ezzel újraindul a böngészőtöl.
Mit tud tenni ezzel egy szervíz???Ha beviszem mit raknak rá?
-
Ricardo
titán
válasz
grafikus17 #598 üzenetére
próbáld ki hogy az ébresztő működik e cserébe
-
válasz
grafikus17 #595 üzenetére
Ezekszerint volt olyan lehetőség, hogy mindenképp frissít, még akkor is, ha már az adott friss verzió van fenn?
Okés.A visszafelé frissítésről annyit, hogy lehet a Vodás szoftnál eltoltak valamit, és visszavette a SE azt a szoft verziót. Elő szokott fordulni, pláne szolgáltatóspecifikus szoftverziónál.
mrlujoak
-
válasz
grafikus17 #593 üzenetére
Mármint mi?
A master reset (teljes visszaállítás) vagy a SEUS?mrlujoak
-
válasz
grafikus17 #590 üzenetére
Bocsi
, látom már segítettek is...
A SEUS neked nem ajánlja fel akkor is a telepítést, ha már a legfrissebb verzió van fenn?
Talán "mindenképp folytatás", vagy valami ilyen lehetőséggel?Ja, a teljes visszaállítás előtt mindent - sms, telefonszámok stb - ments le a SIM-re, M2-re, mert ezeket nem bántja a telefon...
mrlujoak
-
--Nozbert--
aktív tag
válasz
grafikus17 #590 üzenetére
Menü->Beállítások->Beállítások alaph.->Teljes visszaállítás.
-
stfx
aktív tag
válasz
grafikus17 #587 üzenetére
Ha vodas vagy akkor gondolom te is a r3b-s softtal kaptad es azt frissitetted az r3c-re. Ha neked ennyire szar a telod, akkor probald ki hogy ujrafrissited az r3c-re egy masterreset utan. Nekem is jobb lett a telom mikor masodszor frisittettem r3c-re.
-
válasz
grafikus17 #587 üzenetére
Master reset!
mrlujoak
-
Ricardo
titán
válasz
grafikus17 #584 üzenetére
Lehet hogy a voda belenyúlása tette megbízhatatlanná. Bár most hogy belegondolok.
A családban van egy W350. Amikor a kezembe fogtam hogy megnyomkodom, és a főmenüben rányomtam a hangerő gombokra nekem sem az állapotot mutatta, hanem a hangerő menü jött fel. A telefon T-s.
Elcsodálkoztam hogy miért szokta le erről a hasznos dologról, de akkor lehet hogy szoft gond?
Eddig nem panaszkodott az ébresztésre -
stfx
aktív tag
válasz
grafikus17 #581 üzenetére
Ez a nem ebreszt igen komoly problema, de nem hiszem hogy ezt nem javitottak ki az uj softba. Nem probaltad meg a SEUSt? Hatha neked enged frissiteni.
-
batman.
senior tag
válasz
grafikus17 #562 üzenetére
Az enyém azt felejti el, hogy a vasárnap után hétfő van. Ki sem jelzi, hogy be van kapcsolva az ébresztés, és nem is csörög. Azért én nem sírom vissza a p990i-met, azt utáltam benne a legjobban, hogy néha mikor fogadtam a hívást, a " telefon teljesítményének javítása" vagy valami hasonló szöveget kiírt, és újraindult. Aki meg hívott, azt hite kilőttem. Ezzel legalább ilyesmi nem fordult elő. Nálam más bug nincs, csak ez az ébresztés elfelejtés hétfőre.
-
racerx
őstag
válasz
grafikus17 #567 üzenetére
Egy darabig fog működni...
-
racerx
őstag
válasz
grafikus17 #562 üzenetére
Elmondanám és most a 3 éves K750-emet használom.Igaz a 702 szervízben van, de nem nagyon vágyom vissza rá.Csak a GPS ér valamit.(Már ha a javítás után működni fog)
-
racerx
őstag
válasz
grafikus17 #557 üzenetére
Okés,megnyugodtam, hogy nem csak nálam lett szarabb a frissítés után
-
kerpok
tag
válasz
grafikus17 #557 üzenetére
Nem lehet hogy lejárt a progi!?
Nekem kiirta pl, hogy 08/12/18 án le fog járni és akarom a sok pénzért meghosszabbítani!Lesd meg....
-
racerx
őstag
válasz
grafikus17 #554 üzenetére
Nálam is szarakodott, főleg a sw frissités után(SEUS-on keresztül a legujabb szoft).fagyogatott, nav4all nem talált semmit, amaze se.Mikor megtalálta aműholdakat akkor bontott a bluetooth, majd a műholdak is állandóan.Egyzóvan nagy sz..r lett.Most szervízben van...Kíváncsian várom az eredményt.
-
kerpok
tag
válasz
grafikus17 #511 üzenetére
Óh!
THX!
Müxik!
-
válasz
grafikus17 #507 üzenetére
A WinRAR nevű programmal.
-
kerpok
tag
válasz
grafikus17 #487 üzenetére
hi,
én csak kábellel húztam át egy 200mb os albumot!
Go to MEDIA menu!
Semmi akadás, hozááadtam a playlistemhez, ott sincs semmi akadás, és plutty! Már kész is!
Szal nálam nem volt ilyen nagy várakozás! De gondolom ha több zenét adtam vna neki, akkor gondolkozik amíg beolvassa! Tuti!Jah, nekem 2GB Sony kártya van félig pakolva!
rem segítttem!
-
batman.
senior tag
válasz
grafikus17 #480 üzenetére
Első bekapcsnál már benne volt az m2 kártya. A belső memóriában csak pár csengőhang van, minden a kártyáról fut. Egyébként szerintem sem befolyásolhatja. Még egy info: még nem volt kikapcsolva a teló, 3 hete megy.
-
batman.
senior tag
válasz
Hi! 3 hetes Vodás, semmi fagyás, használom rendesen. Lehetne gyorsabb, de mivel p990i-m volt előtte, így is el vagyok kényeztetve.
-
kerpok
tag
válasz
Hi,
Akkor nekem mákom van!Nekem még nem csinált ilyesmit!
Igaz én függetlenül vettem zsír újonnan R3CA037 szoftverrel. Tnap!Első bekapcsolásnál csinálta azt, hogy megált kicsit, de aztán magáhoztért, beolvasta az 500 contactomat
Gondoltam ez volt neki elsőre a nagy falat, aztán azóta egyszer sem fagyott meg! Pedig tnap estére kinyírtam teljesen!
Szal eddig nagyon faszán működik.
kopp kopp kopp!Pókos
-
stfx
aktív tag
válasz
grafikus17 #473 üzenetére
Vodas firmware kell neki, de szerencsere nem live-os.
-
bepe79
addikt
válasz
grafikus17 #441 üzenetére
Koszi! Szerintem egyaltalan nem bonyolult, es jo, hogy ezek szerint a telcsi megiscsak tamogatja az olyan programok telepiteset, amelyek a beepitett GPS-et hasznaljak, es eloretelepitett terkepek segitsegevel teljesen ingyen, adatforgalom nelkul navigal, mint az uj Nokia-k a Nokia Maps-al. Ez is egy plusz pont, nagyon jo dolog! En egyelore megsem szedem le, ha navigalni akarok, akkor inkabb a Garmin Nuvi 250-esem, vagy a Nokia N95-osom valasztom, de teljesen jo a C702 ebben is ezek szerint.
-
tipuka
addikt
válasz
grafikus17 #437 üzenetére
most vette meg műfatherom a c702 és nagyon boldog vele
-
bepe79
addikt
válasz
grafikus17 #435 üzenetére
Ezt a MobileGMaps nevu progit, ami az elore letoltott terkepekkel adatforgalom nelkul ingyen mukodik, honnan lehet letolteni? Es honnan lehet letolteni a terkepeket hozza? Meg hogy lehet felrakni? Pls. be tudnad ide rakni azt a reszletes infot, amit megtudtal mashonnan? Meg egy tippet / linket a progihoz, hogyha hivatalos, legalis.
-
kp78
addikt
válasz
grafikus17 #414 üzenetére
Na, ezek szerint mégis használható a nav4all vmire.
Jöhetnek még tapasztalatok, ha lesznek. -
AMD Power
titán
válasz
grafikus17 #369 üzenetére
Na na! Ez elég barátságos.
-
copin
őstag
válasz
grafikus17 #291 üzenetére
Inkább függetlenül, ha nem fontos az előfizetés. Garantáltan jobban jösz ki anyagilag egy függetlennel, mint egy hálózati nyavajással. Jobb egyszer egy trauma, mint minden hónapban 1 vagy 2 éven át.
Esetleg a vitamax, ha nagyon fontos a vodka. Ebből a szempontból jók, mert a trémobillal ellentétben kártyásan is lehet minden telót kapni (ezért se veszek többé tőlük telefont).
-
pepe1970
tag
válasz
grafikus17 #168 üzenetére
Wayfindert raktak fel rá, az navigál. De úgy tudom, ez a progi folyamatosan szedi le a netről a térképet, így szerintem elég drága lesz.(főleg külföldön)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest