- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kloden
senior tag
válasz
mrlujoak #640 üzenetére
Köszi, sikerült!
Még annyi kérdésem lenne hogy olvastam talán épp itt hogy valaki kikapcsolta a 3G hálózatot, hogy csak a GSM hálózatot lássa a tel, mert így kevesebbet fogyaszt. Ebben van valami ráció, illetve ettől még műxik rendesen ugye? (net+videohívás nálam nem játszik!)
-
grafikus17
senior tag
válasz
mrlujoak #612 üzenetére
Tegnap úgy csináltam, hogy először a telefonon egy master reset, utána rögtön megnéztem, hogy mi a helyzet a böngészővel. Minden OK
. Gondolkodtam, hogy kell-e frissítenem, mert már így is megjavult. De aztán mégis elkezdtem a SEUS-al, csak hogy kiírta, nem frissíthető, mert a napra kész legújabb szoft van rajta.
Magyarul a gyári csengőhangokat már nem tudom visszarakni, hacsak nem majd egy következő frissítéssel, vagy valaki lesz olyan "RENDES" bárkileszedi PC suit-al és elküldi nekem
. Vagy bemegyek egy voda viszont eladóhoz megkérem, hogy blútyún küldje már át nekem ezt az egy csengőhangot
-
Apollyon
Korrektor
válasz
mrlujoak #542 üzenetére
Igen igen, de az autópályán is csak 100-al szabad menni a rendőrök mégis csak 130 felett vesznek ki. Kedves Fórumtársunk valószínűleg nem IMEI-t akar módosítani nyíltan egy fórumban, hanem mondjuk rátenni egy magyar nyelvet. Én az első W610-em amit boltban vettem már alapból moddolt volt, mivel csak DE volt rajta ezért rátettek egy HU sw-t. Naés. Mondjuk vásárlás után 2 hónappal elment a hangszórója => szervíz. De ők valszeg nem gyári adatkábellel dolgoznak meg szabadon letölthető szoftverekkel. Mindegy, elakalandoztam.
Lényeg, hogy nehogy már pofázzanak ha rá akarok tenni a telómra még egy flash menüt pluszban. Kit érdekel, hogy a Pista rakott rá egy VKP patchet és analóg óra van a készenlétiben, vagy eltapossa és soha nem használja. Vannak ennél komolyabb "bűnök" is a világban.
Illetve a moddolás garivesztéssel jár, nem börtönnel.
-
válasz
mrlujoak #542 üzenetére
És azok büntetéséről akik miatt a saját függetlenül megvásárolt telefonoomat nem tudom frissíteni? Vagy akik miatt elkéstem melóból mert nem ébresztett?
Nem moddolni akarom, használni...Elvileg amúgy volt már sw frissítésen, de alig egy hónapja még 035öst raktak rá , na, én AZOKAT büntetném meg
Ügyfélszolgálat még nem volt meg, de megkérdem.
Szervizt pedig _írásban_ fogom; bescannelem a garipapírt, mert nem dijjazom mikor utazok 130km-t és utána más a tényállás; jártam már így 1×-2×... A nem fogadjuk el, majd imei számos garipapírral igen az elég soványka válasznak tűnik... (Miért, milyen garipapírral adnák el, zenélőssel?)
-
-
bepe79
addikt
válasz
mrlujoak #372 üzenetére
Koszi! Es koszi a valaszokat is!
Eddig nagyon tetszik az uj C702, meg vagyok vele elegedve! Massziv, egyben van, nem recseg, nem ropog. A kezelhetosege - ertelemszeruen - nem olyan jo, mint egy N95-e, de megszokhato, es en elleszek vele, nem olyan dramai a helyzet. A hatlap levettel en nem vacakoltam 35 percig, de teny, hogy nem par masodperc alatt jott le es nem egybol. A memoriakartya ajtot ha kinyitom, akkor ugyebar ala tudok nyulni es pattintani rajta egyutt, de akkor meg feloldalasan jott lefele, mert a masik oldalon meg fogta valami. Aztan csak sikerult.
Nem egy nagy ordongosseg. A kijelzo szinei elettelibbnek tunnek igy elsore, mint a Nokiaime (N95, N82, stb.), es nem is olyan pixeles, mert ugyebar kisebb meretu a kijelzo. Kiprobaltam egy magyar Voda-s karimmal es az itteni O2-os SIM-emmel is, amit itt hasznalok, es ment mindkettovel kapasbol, hamar raallt a halozatra. Intelligensen rakerdezett inditas utan a nyelvre, az idore, a datumra, es utana a varazslo meg adott par tippet. Az O2 egybol meg is kuldte a net es mms-hez szukseges beallitasait, azokat el is mentettem, majd kozoltek, hogy minden sikeres volt, es minden ok most mar. Ugy latom, hogy a hatan ez sem all meg normalisan, ahogy az N-szerias Nokiak sem, a kiallo kamera-alkatreszek miatt, dehat annyi baj legyen. Jo pont, hogy elfelejtettek orokre a joy-t, es helyette 5 allasu navi van, csak az ok gomb latszik joy-nak, de nem az.
A telepito-lemezerol a PC Suito-ot meglehetosen hosszasan telepiti az alairasbeli laptopomra (C2D T7300 / 800FSB / 4MB L2 cache + 2048 MB DDR2/667 RAM + 1GB Intel TurboMemory / Vista ReadyDrive + 160 GB SATA HDD), mar vagy 5 perce biztos csinalja, miota irom ezt a postot, ami erdekesnek tunik. Na egyelore igy elso korben ennyi, mert meg gyakorlatilag semmit nem probaltam ki rajta. Mindjart nezek szoft verziot is, es megirom az adatokat. -
bepe79
addikt
Szerintem nincs. Bar nem tudom, talan az 5500. De az sem igazan utesallo, csak sporty.
Azt hiszem, hogy akkor a C702 sem bejovos, marad meg velem a Samsung M110 minden-allo mobilnak. Remeljuk, hogy 2008-ban befedi ezt a rest valamelyik gyarto egy normalisabb strapa-telefonnal. Itt a normalisabb alatt azt ertem, hogy annyira gagyi kijelzot ne kapjon mar 2008-ban egy telefon, mint az M110-e, mert ez siralmas. Rakjanak bele egy legalabb 2"-est, szvsz azt a nagy feluletet is megvedene az utesallo plexi. Na mind1, marad tovabbra is a remenykedes.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest