- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Hát ha végigolvasod ezt és a másik skyrimos topicot akkor láthatod, hogy telesírtam őket én is ugyanezzel.
Sőt még azt is megemlítettem, hogy szerintem szándékosan akartak kicseszni az egér+bill-t használókkal. Hisz egy jó kezelőfelületet, menüt, irányítást, stb nem egy nagy dolog megcsinálni. Tényleg pár nap alatt megvan.
Az pedig szintén irritáló, hogy a Morrowindhez képest alaposan lebutították a játékot. Pl nem rongálódnak a tárgyak.
Szintet lépek és akkor választhatok 3 lehetőség közül, hogy mit akarok növelni (mana, hp, stamina) és kapok egy pontot a képzettségekre?A lovaglásnak sincs tényleg semmi értelme. Alig gyorsabb a gyaloglásnál és nem lehet harcolni, beszélgetni, növényeket gyűjteni, ráadásul elég béna az irányítása is. Ha leszállsz róla harcolni akkor meg jóeséllyel elszalad és csak fast travellel találod meg újra. Legalább a társadnak is lehetne lovat venni és akkor nem kéne utánad loholnia.
Az egész játék hemzseg a rosszul átgondolt elemektől.
Sajnálom a Skyrimet mert tényleg lehetett volna az év játéka. A monumentalitásával és a hatalmas, szabadon bejárható területével egyetlen mostanában megjelent játék sem tud versenyezni.
-
Huma
addikt
"Ugyanígy verekedős, autós, sportjátékok is mindig jobbak maradnak konzolon. Ezen össze sem kell veszni, ez így van."
Ez nem igaz. Nem jobbak, csupán nem rosszabbak. Mivel bármikor vehetsz kb 5e-ért egy kontrollert és rádughatod a PC-re és kezelés terén ugyanott vagy mint egy konzolnál.
Mondhatni egy konzol semmit sem tud felmutatni a PC-vel szemben. A játékfejlesztőknek jó csak mert egyszerűbb rá programozni.
-
Necc
addikt
Egyetértek, de ne feledd, hogy valami hihetetlenül ostoba módon abból indultak ki a fejlesztők, hogy a júzer kontrollert fog használni PC-n is (ki volt ez a barom?) egy FPS játékhoz és gyárilag bekapcsolták a kontrolleres dolgokat. A menüben kapcsold ezeket ki, és máris eltűnik az az erőteljesen érezhető "input lag" és játszhatóbb lesz a játék.
-
Mukorka
addikt
Az egérgyorsulásra is van megoldás. A játék konzolra készült és bőven több eladása is lett arra a platformra így nem lehet azt mondani hogy ettől nem lett jó rpg. A Witcher 2 tényleg jó játék de ehhez képest inkább Akció rpg lett és meglehetősen lineáris játékmenete van. Nincs még egy ehhez hasonló összetett rpg a korábbiak kivételével. Witcher, DA ahol kb fél méter szintkülönbséghez már nem jut át az ember csak ha körbe megy vagy az úton tovább míg itt első nap elszórakoztam egy heggyel kb 1 órát mire felmásztam rá
Megmaradt a hőn szeretett szabadság amit a Bethesda rpg-k adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest