- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Ezt honnan veszed hogy nincs? Nyulak futkároznak, szarvasok úszkálnak, rókák menekülnek, farkasok támadnak, kóbor medvékkel találkozhatsz... bőven megüti a természet élővilága az obliviont
(#22) ddekany : Nem tudom hogy miért nem adtak ki hozzá rendeset de már most biztos hogy nem kell sokat várni egy elég komoly moddolásra ami kezelhetőbbé teszi az egészet.
(#27) Löncsi : Csinálok én neked videót ha nem toltad ahol beájulsz a vegetációtól
A holdakat épp most cseréltem ki pokolira és a kisebbet a földre
Azt hittem az egészre értetted. Szerintem itt is rendben van bár elvileg írták is hogy ez a skyrim már kopárabb vidék, sok havas tájjal , talán ezért nem olyan dús. -
Mukorka
addikt
Az egérgyorsulásra is van megoldás. A játék konzolra készült és bőven több eladása is lett arra a platformra így nem lehet azt mondani hogy ettől nem lett jó rpg. A Witcher 2 tényleg jó játék de ehhez képest inkább Akció rpg lett és meglehetősen lineáris játékmenete van. Nincs még egy ehhez hasonló összetett rpg a korábbiak kivételével. Witcher, DA ahol kb fél méter szintkülönbséghez már nem jut át az ember csak ha körbe megy vagy az úton tovább míg itt első nap elszórakoztam egy heggyel kb 1 órát mire felmásztam rá
Megmaradt a hőn szeretett szabadság amit a Bethesda rpg-k adnak.
-
Mukorka
addikt
Tényleg jó game lett. Külön öröm hogy meghagyták az ini fájl buherálását így máris sokkal szebb mint gyárilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GTA V
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged