- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Ami a Morrowindes szintlépős szenvedést illeti, hát azt bizony valóban jól elcseszték. De mint mindig, a megoldás nem a meglévő amúgy kézenfekvő kijavítása lett, hanem egy új bevezetése... Mert ugye nem kell ahhoz akkora zseninek lenni, hogy a tulajdonságok a használt skillek hatására + a játékos preferenciája alapján nőjenek, mégse kelljen hülye töréspontokra vadászni. Ja, vajon azt a rendszer bármelyik mod javította?
-
Huma
addikt
Szerintem meg az egyszerűsítés inkább hátrány mint előny. De azok számára aki nem szeretik aprólékosan egyedire fejleszteni a karaktereiket lehetne berakni egy auto szintlépést, is nem? Végülis nagyjából már most is ez a helyzet. Úgyis azok a képzettségeid fejlődnek amiket használsz. A perkeket is automatán kioszthatná a rendszer. Valamint a képzettségek szerint azt az egy pontot is. Pl akinek a mágikus képzettségei magasak az automatán a magicra kapná a pontot. Persze azért 5 szintenként kapna egy-egy pontot a másik két tulajdonság is.
Remélem érted mire gondolok ezzel. Egy olyan hardcore RPG fan-t mint én nem elégít ki ez a 8 éveseknek való szintlépési rendszer. Én szeretem mikor szintlépéskor szabad kezet kapok és tetszés szerint alakíthatom a karakteremet.
Mindenhol csak ez az egyszerűsítés megy. Miért nem próbálják mindkét tábor igényeit kielégíteni? Aki szereti ha mindenben a gép dönt helyette annak ott lenne az automata szintlépés. Aki meg szeret pöcsölni a karakterével annak meg lenne normális szintlépés.
Amúgy az egész Elder Scroll-os RPG rendszer primitív számomra. Már a Morrowinddé is az volt. Vannak benne jó ötletek, de számtalan olyan RPG rendszer van ami klasszisokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óra topik
- Jogász topic
- Last Epoch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest