- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Márpedig teljes mértékben igaza van, mint olyan a tudatos vásárló nálad nem létezik, vagyis az, akinek számít mire ad ki pénzt, előtte elolvas róla infókat, teszteket és/vagy legalább néhány videót, hogy mire számíthat.
Nem pedig utána ír olyanokat, ami 2021-ben már ősréginek számít...
A negatív felsorolásodból hiányzik a scart kimenet, az rca és a tuchel csatlakozási lehetőség.Középszerű kép? Am mit jelent, mert ez a kütyü a legkiválóbb minőségben jeleníti meg 4K hdr/dolby vision tartalmakat, jah ezért kell a jó minőségű HDMI kábel. Talán illene hozzá venni egy jó minőségű tévét is, erősítővel.
Üdv 2021-ben!
-
tomp
félisten
Vicc 80 ropi érte? Szerintem nem!
Itthon a Zidoo Z9X hivatalos forgalmazónál 85ezer:
-Netflix csak HDR10-ben megy!
-Android 9 (táblagép rendszer habár ezzel nincs gond!)
-a papíron Dolby Vision képességet stabilan csak Profile 5-el tudja. A STDL Profile 7 már bugos neki. Profile 5-öt is csak mp4-ből tudja stabilan. Azaz a Dolby Vision csak nyűg rajta.
-hónapok óta béta rendszer
-túl nagy távirányító, sok felesleges gomb+van rajta microSD(minek 2021-ben?)
+van optikai hangkimenet
+alumínium ház azaz 3x nehezebb mint a ShieldNa melyik a túlárazott?
Shield előtt Z9X volt. A folyamatos DV szenvedés után(hiába adták ki folyamatosan a béta fw-t) és a Netflix bizonytalan működése miatt inkább Shieldre váltottam. Egyáltalán nem túlárazott az Nvidia! A jól optimalizált Android TV-nek, Netflix DV licencnek, Plexel való együttműködésnek ára van.
Adhatnák 40-ért is igen, de akkor nem lenne ilyen minőségű a rendszer! -
LouiS22
veterán
Érdekes módon mi mindannyian elégedettek vagyunk vele és nem az volt a fő érvünk, hogy mennyibe került és ezért cserébe mit kaptunk.
Csak attól mászok a falra, hogy felhozol olyan számodra fontos feature-öket hiányként, amit egy 10 másodperces Google segítségével még a vásárlás ELŐTT megtudhattál volna és akkor nem itt kellene azon tobzódnod, hogy mennyi negatívum van. Legfőbbképp az AndroidTV-n kiborulni, holott szintén egy 2 másodperces Google segítségével láthattad volna az UI-t és nem ér meglepetés. Az optikai hangkimenetet hiányosságként felróni 2021-ben meg... LOL.
-
tomp
félisten
Ezek közül egyedül az optikai kimenet ami jól jönne valóban. De megvagyok az ARC segítségével is.
SD foglalat? Minek? Ott van 2db USB!
Mi a baj a képpel? HDR és DV szép rajta. FullHD-t jól skálázza fel.
Kikapcsoló? Kényelmes lenne mindig oda menni? Nálam ha nem a Shield-re van a TV kapcsolva akkor a LED csík nem világít. -
djpundro
aktív tag
-
djpundro
aktív tag
Szerintem annyit nem er az nvidia.Dehat attol függ kinek?!
Nekem egy 30€ os Fire stick nagyon bejött.
Ha nem volna Stickem ,megtartottam volna ,mivel soha nem gondoltam volna hogy az Nvidia aranak a töredekeert mit lehet venni?!Remelem erthetö amit irtam.Ha nem ,akkor ennyi ,többre nem vagyok kepes.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Real_Necro
veterán
Nekem is van itthon két minix u9h, kétféle légegérrel.
Az egyiket cseréltem netflix miatt, az dobozába került.Minőségbeli különbség van képben a két lejátszó között, ami szemmel látható, legalábbis nálam 113"-on igen.
Nagyon jó a táv is, felemeled automatán világít, stb.De.
A minix gombsoros távja nagyon hiányzik. Az annyira jó. -
Tengri
senior tag
Itt a fórumon vannak nálam sokkal nagyobb szakik. Én csak "műkedvelő" vagyok. DE!
Én imádok otthon mozizni és emiatt a NV Shield pro 2019 a legjobb döntésem volt!
Sokáig vártam a Zidoo (NEO) X-et, de nem bántam meg a Shieldet! Sőt! Tudásához képest az ára sem olyan ami miatt fanylognék. Az általam várva várt Neo x-nek meg a töredéke.
Játékügyileg nem tudom, igazat megvallva nem azért vettem. De lesz itt a fórumon aki válaszol neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest