Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Elolvastam a cikket és szerintem ez olyan vallási vita lehetne ha igazán belekezdenénk, mint a házimozi topikban a hangfalkábel kérdése.
Egy végfoknál minden további nélkül el tudom fogadni, hogy alapvetően határozza meg a táp a hang minőségét, de egy digitális lejátszónál (amiben még dac sincs) nem gondolom, hogy érdemi változás lenne. A cikk végén is csak leírja a szerző, hogy micsoda érzékelhető javulás van, de semmi adattal nem támasztja alá. De természetesen aki szeret ilyennel kísérletezni, vagy látja/hallja a különbséget, akkor használja egészséggel! -
-
HUNgabus
senior tag
köszi, látom "foglalkoztál" témával, én is ezen agyalok pár napja mit / hová / mivel,
próbálnék jövő álló dolgokat venni ezért is a Shield kellene a DV miatt, bár az új Zidoo-k is nagyon jól a tesztek szerint és már azok is tudnak DV, jövőre befigyelne egy LG vagy Panasonic Oled így ezért kellene a DV is, -
HUNgabus
senior tag
hát az a "baj" hogy én eléggé "gyűjtögető" életmódot folytatok, vagyis van vagy 20 HDD ami tele filmekkel, sorozatokkal, vagyis eléggé "nagy" NAS kellene
ezért is volt eddig DUNE-im meg most a Zidoo mert ezekben van HDD rack, csak betolom és mehet is a mozi,
Shild-hez vennék vmi frankó külső HDD racket ami kikapcsol ha épp nincs üzemben, van benne vezérelhető ventilátor, stb.
közbe megnéztem ez egy régebbi Yamaha hangprojektor amint van 4 HDMI de még a régi 1.0 vagy max 1.1
-
HUNgabus
senior tag
Idonkent elmegy kb 1mp de elegge random, van hogy par percenkent, van hogy egy 2 iras film alatt 1x.
A HDR-el se vagyok maradektalanul elegedett, DV sincs ebben meg, vagyis ha mar csere akkor keresem az igenyeimnek a legjobbat. Minden HDR tamogatasa, HDD-rol filmek lejatszasa, jo lenne a nativ HBO, Netflix, mrh majd kesobb a Disney+ tamogatasa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged