- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
Pont ilyenek miatt kezdtem az alzánál vásárolni én is, mert volt 1-2 dolog, amit más nem hozott be az országba. Aztán most már nem csak ilyeneket vettem tőlük. A logisztikájuk egyébként zseniális a boxokkal, erről példát vehetne minden webshop. (Nem maga a box ténye, az is, de az árazása, a sebesség ahogy odaviszik, akár hétvégén is.)
-
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
Nekem már megvolt a shield, amikor vettem egy Sony oled-et. Gondoltam adok neki pár napot, hogy lássam, mit tud a shieldhez képest. (Amúgy is kénytelen voltam, mert a polc amin a shield lakott nem volt kompatibilis a tv méreteivel, így kellett egy új polc.) Első blikkre jó meg szép volt minden, de pár nap után állandóan újra kellett indítani a tv-t, mert az android olyan szinten kiakadt, hogy nézhetetlen volt minden (plex, netflix pl.) Szaggató hang, elcsúszó hang. Újraindítás után pár napig ok, aztán megint. Nem gondolnám, hogy ez bárminek is jót tesz, hogy 2-3 naponta kitépem a tv-t a konnektorból, meg vissza. Szóval elengedtem ezt a dolgot, a shield visszakerült a rendszerbe, és hibátlanul teszi a dolgát. Viszont a Sony tv-vel hibátlanul működik a HDMI CEC (na ez a Samsungról ami előtte volt nem volt elmondható), így semmi probléma nincs azzal, hogy 3 eszköz van. A shield távirányítója mindent is kezel.
-
Varszegig
veterán
válasz
Imi1981 #1605 üzenetére
A törésgátló az csak arra jó, hogy ne törjön le a pöcök. De ok, nálad nem ez a probléma. Megmondom őszintén, olyat még nem láttam, hogy az UTP aljzatot valaki úgy szétbarmolja, hogy nem kattan be a dugó, de nagy az isten állatkertje, szóval bármi lehet. Nem is néztem, hogy fém, vagy műanyag az aljzata a shieldnek, de ha fém, abból azért remélem nem tört le semmit, mert az már elég durva lenne
-
Varszegig
veterán
válasz
Imi1981 #1603 üzenetére
Ha nincs törésgátló a csatlakozón akkor ez van. De ez ugyanúgy probléma, mint ha nem lenne mind a 8 ér helyesen bekötve. Viszont ettől nem a shield bemenete rossz (valaki írta korábban, nincs kedvem visszakeresni). Én mondjuk az ilyen dugót, aminek letört a füle biztosan levágnám, és újrakrimpelném, mert az már sose lesz 100-as. (Illetve 1000-es
)
Meg persze kell rá törésgátló. A másik amitől tartózkodnék, hogy a falikábelt közvetlenül dugózva dugjam be az utp aljzatba. A falikábel (ha egyáltalán tényleg az van a falban) merev, nem hajlik eléggé. Fali alzat, vagy lengőeljzat, és aztán patch kábel. A patch kábelnek ha törik a dugója, és nem tudsz krimpelni, akkor simán csere, és nincs probléma. -
Varszegig
veterán
válasz
ilovedigweed #1599 üzenetére
Tegyetek már egy tesztert a kábeletekre, ne nézegessétek.
Ha nincs meg mind a 8 ér hibátlanul, akkor nincs gigabit. Az esetek 101%-ban ennyi a történet. Aztán érdemes nézegetni, hogy csatlakozó vagy kábelhiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest