- iPhone topik
- A karcsúság ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz
Real_Necro #1030 üzenetére
arra ott volt a cső változat (micro sd)... vagy 20 ropival olcsóbban mint a pro, plexet tud..
nvidia shield stand -et vett vki? vagy feles cucc 10 ropiért?
-
g@bo
nagyúr
válasz
Real_Necro #1024 üzenetére
végülis a minix neked fiókba landolt?
20 ért adtam el, ami vicc... de nem gyűjtögetem az ipari lomokat.
tartom, h a minix képe nem volt érzékelhetően rosszabb mint a shield, a fenti áron valakinek röhögve megérte, újonnan ha most vennék vmit, akkor shield lenne.
de csak hiányzik az rca scart és optikai kimenet róla, 2-3 db jack kimenettel...
2021 ben ez alap lenne.
-
LouiS22
veterán
válasz
Real_Necro #1027 üzenetére
Hidd el, őket meg baromira nem érdekli a te sirámod, hogy szerinted túlárazott. Az a szép a piacgazdaságban, hogy eldöntheted: megveszed vagy sem.
-
djnice
veterán
válasz
Felskálázásban kicsit jobb, de az is inkább + Edge Enhancement, tettem is fel ide egy tesztet: [link]
Amúgy ugyanaz a képük, de majd csinálok 1080p->1080p összehasonlítást is, bár borítékolható hogy csak a chroma felskálázás miatt lesz némi, mozgóképen nem látható különbség. -
LouiS22
veterán
válasz
Mihez képest túlárazott? Maximum a magyar viszonyokhoz. Az USA-ban (fő piac) nem számít különösebb tételnek 150 dollár (tube) - nem egészen 40 Big Mac ára. Az éves átlagfizetés meg kb 55 ezer dollár.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Real_Necro #789 üzenetére
Mi a kérdés?
Bocs, de nem értem... -
hozelujiz
tag
válasz
Real_Necro #779 üzenetére
Akkor itt "mindenki" jó áron vette, csak én nem.
Bezzeg, ha várok 10 napot a rendeléssel...
Azért remélem pár ember jól tud járni ezzel az akcióval. -
Danex
addikt
válasz
Real_Necro #744 üzenetére
Én azt sajnálom hogy a Youtube féle hdr-t nem tudja kezelni a shield, amit kicsit blamának érzek így egy csúcs lejátszótól.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat alaposan felújította a 2015-ben még játékkonzolnak szánt rendszert, ma már inkább multimédiás eszközként tekint rá a cég.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest